- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.521
yasakıımm nerelerdesinn. Kimse beni tanımıyo bana cvp yazmıyo burdaki habibtelerrrIns pazartesiye
Nihal yada Özden i gormem
Uyuz oluyom ikisine
Tabi bide Nazlı hamarata
Senin bebiş seni uyutmamış galiba
abacurlar bozulmadanbu ayda geçti diyosun
Iyi masallah canim ozaman dua edip beklicez artik :)
tokturunu yisinler
sen kiz istiodun demi oncelikle nasip ama bi cok soylenti var xx spermler daha hizli ilerliomus yimirta catlamissa dollenince erkek .. Yumurta diyelim bes qlti sat sonra catladi xy ler dollerse kiz
Zeynebim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum bitanemmKızlaaarrr çık acil fikir almak istiyorum hepinizden. Bugun adetimn 8. Gunu. Dun temizlnmiştim ve çalışmalara başlamıştık bile. Bugun yum. Takibi için dktra gittim yum. Oluşmuş mu diye baktı ve dedi ki senin yumurtan çatlamış bile. Çok şaşırdım aaa ne zamn belli çi dedim hayr değil dedi. Şunu merak ediyorum sizce dunku çalışmayla yakalamış mıyızdr yoksa adetliykende çatlamış olabilir miii
Hoşgeldin pisipisim bende çok severim pisipisileri hatta evimdede var bitane minnakımİyi akşamlar hanımlar, benim bebeğim yok evli de değilim ama bu muhabbete engel değil dimi
Hoşgeldin melegim sende,seninde güzel ve hayırlı haberlerinle hep beraber halaylar çekeriz inşallahHayirli cumalar kizlar
20 yasindayim 1 yildir evliyim
6aydirda bekliyorum bu ay lekelenme oldu bende doktora gittim birsey yok dedi
1 hafta sonra yine randevu verdi insallah hamileyimdir2aydir adetim düzensiz cok takiyorum adetimde düzensizlesti hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah
Günaydınlar melekimava çok soğuk
Canım melekimmm,telden nete giecektim kk ekliydı internet sayfası olarak burası açıldı direkt hemen çıkmıştım ama görünmüşüm demekkicafeinli cafemgonuş bakma alttan alttan
Hep gel meleğimBundan sonra burdayim
Yüzünü gören cennetlik habibtem hemencik biter inşallah işlerin özlendinEy aşamlar
2 haftamıOfff icranim fayans aralari ne beyaz yapılacak tekrar
Iki hafta daha net işimiz vaaa
Zeynebim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum bitanemm
Hoşgeldin pisipisim bende çok severim pisipisileri hatta evimdede var bitane minnakım
Hoşgeldin melegim sende,seninde güzel ve hayırlı haberlerinle hep beraber halaylar çekeriz inşallah
Günaydınlar melekimburasıda bugün çok fenaa birde esiyor anlatamam fena soğuk
Canım melekimmm,telden nete giecektim kk ekliydı internet sayfası olarak burası açıldı direkt hemen çıkmıştım ama görünmüşüm demekki
Hep gel meleğim
Yüzünü gören cennetlik habibtem hemencik biter inşallah işlerin özlendin
2 haftamı
Gördün mü bari canımUykusuzluktan deil canım. Dun gunes tutulmasini gorcen die zorlsdim kendimi o yüzden birazcik gozlerim acıdı
Hoşbuldum canım. Bende kahveyi çok severim özellikle türk kahvesi :))Zeynebim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum bitanemm
Hoşgeldin pisipisim bende çok severim pisipisileri hatta evimdede var bitane minnakım
Hoşgeldin melegim sende,seninde güzel ve hayırlı haberlerinle hep beraber halaylar çekeriz inşallah
Canım melekimmm,telden nete giecektim kk ekliydı internet sayfası olarak burası açıldı direkt hemen çıkmıştım ama görünmüşüm demekki
Hep gel meleğim
2 haftamı
Zeynepim yaw bebde avatarindan tanıdımyasakıımm nerelerdesinn. Kimse beni tanımıyo bana cvp yazmıyo burdaki habibtelerrr
Bakacam.die kor olacadiGördün mü bari canım
Ivet habibtemZeynebim hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum bitanemm
Hep gel meleğim
2 haftamı
Zeynepim yaw bebde avatarindan tanıdım
Güzel olmuş ama yeni nickin
Keşke topike yazdaydin kislar tanirdi
Neyse artikin tanirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?