Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm balahcım.kanuni sultan süleyman hastanesine gitmedim ama çok methini duydum.ben çapayı tavsiye ederim ama doktoruna göre değişiyo tabi oda.

şu istanbulu hiç ama hiç sevmiyorum.her yere ulaşım çok zor.
bahçeşehirde oturuyorum en yakın kanuni kalıyo diye onu tercih ettim ama bilmiyorum.arabasız bir yere ulaşım çok zor.birde eşin seni tek bir yere göndermeyince işin daha da zor.onunda zamanı kısıtlı ama ne olursa olsun şifa olanı bulana kadar yılmak yok rabbiminde izniyle

iyi etmissiiizzzyaw tr isinacak gelecek haftadan itibaren üsütme dikkat et bu aralarr..

hangi doktora gidiyosun canım.tavsiye edebilceğin doktor varmı?
canımmm hastanede yok acıkcası kadınlardan hangiisi boşşsa ona randevu alıyoruduımm :26::26::26:
ama hamileliğimde medicana ya gititm hep orasını beğenmiştim orda düzgün bey var ii bi doktorrr bi araştır istersenn düzgün kokrmaz adı

sen napın bebem sende bekliodunn hastanedee :26::26::26:

napem kuzum yaa.iki üçgündür çokhastaydım.kasıklarım da bi ağrı sorma.yerimden kalkamıyodum.dün sonuç alcaktım ama gidemedim.bugün gidebildim.aldım nasipse son tahlilime yarın bakılcak.e yabi bide bi biyopsi sonucu var.yarın öğrencem.acaba bişe var mı heyecandan kudurcam kız.sabahı bekleyemiyom gari.8.30 da gitcam.hayırlısı bakem.senden nbr?

ayy seninde az kalmiss kuzucukkkmemiklede ne biseyler varmi

memiklerim ağrıyo ama adetim olmadan önceki ağrı gibi.bide bugün sabah spordan sonra baktım pembiş bi akıntı gelmiş dedim aha hasta oldum ama o saattir bu saattir bişey yok o kadarcıkmış anamadım gitti yani...

wuuuwwwww azzz kalmıs kızzzz hadi hayırlısııı inşalllahhhh senınde guzel haberlerını alalımmm bu topıkdeee

aminnnnnnnnn canımmmmm inşallahhh bu topik bebişlerin yolunu aççcakk yaaa ben biliyom ama bu ay ama başka aylar.

saol yasakım Allah razı olsun içimi ferahlattınnn
evet kısmtese pazar başlıcam soğan suyumaa sonrada hasta olunca civan peçinini içcemm
şifa niyetneee

ana hadi hayirlisi inslalah lekelenmenin devami gelmezzz

iyi etmissiiizzzyaw tr isinacak gelecek haftadan itibaren üsütme dikkat et bu aralarr..

öyle dıyorlar ama bıtanem varyaaaa oyle bı soguk varkıı aklın durur donuyorsunn oldugun yerdee walla dedm esıme dısarda bi 15 dk hıc kımıldaman dursa birisi wallaha sühesız donar

saol yasakım Allah razı olsun içimi ferahlattınnn
evet kısmtese pazar başlıcam soğan suyumaa sonrada hasta olunca civan peçinini içcemm
şifa niyetneee

rica ederim kelebemm

bende öyle yapacam sogandan sonra hasta olunca caya basliycam insalalhh

tatlim okudum, iki yasin iki meryem..Allah kabul etsin insalllahh.. fakat Meryem den sonra dediginiz seyi bilmiyorum anlamadim, yani yapamam anlamadigim seyi... zaten abdestli kalmak cok zor, cok zorlandim.. :))

Son düzenleme:

inaşşahhh canımmm hayırlsıı olsun inşallahhh

aynen canım.nefret ediyomistanbul ve trafiğinden.ben de bağcılardayım.ama gidiyom çapa ya hatta bazen şişliye.bende yakın die tüm tetkiklerimi bağcılar eğitim araştrmada yaptırıyom ama ilgi sıfır.bende iki hatta üç yere götürüyom sonuçları.hangisi beni tatmin eder ve ilgilenirse ona gitmeye çalışıym.inşallah rabbm bu yolda bizleryılmadan isteğimizi hayırlara ulaştrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…