Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm tüm bacılara.hancekkimize çok üzüldüm yafff.önce umutların doruğa çıkıp sonra yerle yeksan olması kadar kahredici bir yok.hele bu umut bebekse((((

ben halen böyleyim canim bisey yapmakta istemiyo test hakkinda konusmakta istemiyom kelebemm

gelmedi bende merak ediyom aama bi toparlansin gelir yine insalalhhh

bende şoktayımmm
akşambaktım biraz netten idrar testleri ilk 2 dakiikada net sonuç veriomş 5 dakkika ve üseri olanları doğru olarak algılamayın diooo :26::26::26::26:
acep bekledi ya azcık test ondan mı böle leke çıktıı :26::26::26:
hamiş olsa kanda çıkardı yada kimyasal olsa da çıkardı dimii :26::26::26::26:
Allahım çok üzüldümmn
inşallah gelliii
onun bize ihtiyacı va şimdii gelsede dökse içiniii :26::26::26::26:

slm tüm bacılara.hancekkimize çok üzüldüm yafff.önce umutların doruğa çıkıp sonra yerle yeksan olması kadar kahredici bir yok.hele bu umut bebekse((((

selamm bacim minikusummmmbizde üzüldük aama iste hayirlisi baskada bisey diyemedikk buryukummm

yaw aslinda 5 dk cikmasi lazim tüm testlerde aam bazi kizlarda duydum mesala cöpe atmislar bi kac saat gecince almislar cöpten cift cizgi ve hamile olduklarini ögreniyolar. bizde öyle sandik silik cizgiyi görünce anlamadim gitti..

canın ben genel muaynelere o hastaneye gityorumm yakınımm
ama hamilelik işlemeri ve kontrolle özele gityorummm
lakinn kanuni ii bi hastane çok methini duydummm zaten eski bakırköy kadın doğum hasyanesii şimdide araştırma hastanesiii
benim arkadaşım hep oraya giderdii bende ücrestsin knrollere gitim iiyisdiii

slm balahcım.kanuni sultan süleyman hastanesine gitmedim ama çok methini duydum.ben çapayı tavsiye ederim ama doktoruna göre değişiyo tabi oda.

kelebem sen okudunmu dualarini ben yine bugün sogan kürüne basladimm

okudumm Allah kabul etsinn yasakımm sabah ilk buraya geldim sonram kalktım okudummm
bnde pazar başlıcam inşş... şifa olsunn yasakımmm

bide sana bişey sorcamm benim adet p.tesi bittii
ama bu akşam üstü az daha leke gibi kan vardı 1-2 damlaa :26::26::26: normal mii bide ilkes adetim böle parçalı gelmişttiiii acep içerde vardıda onlarmı paraalandıı

selamm bacim minikusummmmbizde üzüldük aama iste hayirlisi baskada bisey diyemedikk buryukummm

hastaym ama ara ara hancekin durumu için girmeye çalışıodum.önce sevindm sonra da çok üzüldüm.tabi hayırlısı.rabbim daha büyük acılarla sınamasın sakınsın hepimizi

hangi doktora gidiyosun canım.tavsiye edebilceğin doktor varmı?

sen napın bebem sende bekliodunn hastanedee :26::26::26:

amin edammmmmm siz naptiniz esinle yemege gittinizmi

giittik bitaenm gıttıkkk ben ondan once oturmadaydımm ablama gittimmm orda oturdukkk sonrada hemencık vakıt gectı esımın yanına gıttım iş yerıne sonradan yemege cıktık ordan bişeyler aldık alısverıs yaptıkkk sonra dırek eve gedık ama cok soguk bı hawa vardı dondurucuu

normal keelbem kürtajdan sonra ilk reglin korkma.ama bidaha dus yap abdest alicerdeki parca degildirde kan pihtisi serlesmis birikmistir rahim onu atmistir .bende cok attim ayni parca gibiydi neyseki kurtulduk sükür ikimizde..sende basla sogana bidaha icelimde iyice icimiz temizlensin sifa olsun insalallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…