Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tatlim okudum, iki yasin iki meryem..Allah kabul etsin insalllahh.. fakat Meryem den sonra dediginiz seyi bilmiyorum anlamadim, yani yapamam anlamadigim seyi... zaten abdestli kalmak cok zor, cok zorlandim.. :))

Allah kabul etsinnn canımmmm

tatlim okudum, iki yasin iki meryem..Allah kabul etsin insalllahh.. fakat Meryem den sonra dediginiz seyi bilmiyorum anlamadim, yani yapamam anlamadigim seyi... zaten abdestli kalmak cok zor, cok zorlandim.. :))

rabbim kabul etsin miamoremde ama o cok kolay 1 dk bile sürmüyo yawrukusum yapilmak zorundaymis ama baskasida yapamiyo ki yerine öyle olsaydi ben yapardimm.:26::26::26::26::26:

iki Yasin iki Meryem okudum Allah kabul ederse. ma Meryem den sonra dediginiz seyi anlamadim ve yapmadim, yani anlamadigim seyi yapamam.. benim yerime istersen sen yapiver...yada bu sekilde kabul edin duami

Allah kabul etsşn bitanem ben senin yerine yarın tilavet secdesini yaparımmm

amin canım inşallah.bağcılar merkezi sayılır yine biliyorum orda güzel şeylerde var hatta:)
burda adamakıllı otobüs bile yok hatta insan yok.yani varda herkes bi garip.kaç aydır burdayım daha karşı komşumu tanımıyorum.herkes suratsız.
ama bağcılar öylemi ya:)

İNŞALLAH CANIM YA ...ama ilk defa böle bişi oldu anlamadım gitti.çok korktum ama neyseki devam etmedi.kıs soğan kürü başka ne yapmak lazım ya az anlatsana heç bişey bilmiyom ben

yaw sen bi dur hamile olabilirsinn sogan kürü olmaz simdikksonra anlatirim aama insalahta gerek kalmazz

kizlar bagcilarin neresindesinizz

rabbim kabul etsin miamoremde ama o cok kolay 1 dk bile sürmüyo yawrukusum yapilmak zorundaymis ama baskasida yapamiyo ki yerine öyle olsaydi ben yapardimm.:26::26::26::26::26:

aaa ölemi bende ben yaparın diodummm :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…