- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.361
tatlim okudum, iki yasin iki meryem..Allah kabul etsin insalllahh.. fakat Meryem den sonra dediginiz seyi bilmiyorum anlamadim, yani yapamam anlamadigim seyi... zaten abdestli kalmak cok zor, cok zorlandim.. :))
tatlim okudum, iki yasin iki meryem..Allah kabul etsin insalllahh.. fakat Meryem den sonra dediginiz seyi bilmiyorum anlamadim, yani yapamam anlamadigim seyi... zaten abdestli kalmak cok zor, cok zorlandim.. :))
iki Yasin iki Meryem okudum Allah kabul ederse. ma Meryem den sonra dediginiz seyi anlamadim ve yapmadim, yani anlamadigim seyi yapamam.. benim yerime istersen sen yapiver...yada bu sekilde kabul edin duami
aynen canım.nefret ediyomistanbul ve trafiğinden.ben de bağcılardayım.ama gidiyom çapa ya hatta bazen şişliye.bende yakın die tüm tetkiklerimi bağcılar eğitim araştrmada yaptırıyom ama ilgi sıfır.bende iki hatta üç yere götürüyom sonuçları.hangisi beni tatmin eder ve ilgilenirse ona gitmeye çalışıym.inşallah rabbm bu yolda bizleryılmadan isteğimizi hayırlara ulaştrsn
İNŞALLAH CANIM YA ...ama ilk defa böle bişi oldu anlamadım gitti.çok korktum ama neyseki devam etmedi.kıs soğan kürü başka ne yapmak lazım ya az anlatsana heç bişey bilmiyom ben
amin canım inşallah.bağcılar merkezi sayılır yine biliyorum orda güzel şeylerde var hatta:)
burda adamakıllı otobüs bile yok hatta insan yok.yani varda herkes bi garip.kaç aydır burdayım daha karşı komşumu tanımıyorum.herkes suratsız.
ama bağcılar öylemi ya:)
Allah kabul etsşn bitanem ben senin yerine yarın tilavet secdesini yaparımmm
rabbim kabul etsin miamoremdeama o cok kolay 1 dk bile sürmüyo yawrukusum yapilmak zorundaymis ama baskasida yapamiyo ki yerine öyle olsaydi ben yapardimm.:26::26::26::26::26:
hoş gedlinn loorimmmm canımmmm benimmmm
aaa ölemi bende ben yaparın diodummm :26::26::26:
kizlar bagcilarin neresindesinizz
hosgeldin kiz anneciginin gönderdiklerin iyiycem diye burayada az geliyon
güneşli barbarosdayım tatlım.yoksa sen de mi burdasın?
benımde cok agrıyorrrr memıslerımmmm yasagımmmmmmm bı muayene et beniiiiiiiiiii
sorma yaa dolabi acsam yicemmm ama arada aciyorumm
sorma yaa dolabi acsam yicemmm ama arada aciyorumm
yii loorimm yiiii
aç dumaaa öle bakıp yemezlik etmeee
yii loorimm yiiii
aç dumaaa öle bakıp yemezlik etmeee
masalalh yarasin findigimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?