Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah kötü bişey çıkmaz
arkadaşın için çok üzüldüm peki evladı oldumu şimdi
Şimdi yine hamile ama lenfosit aşısı oldu......
Yani hamile kalmadan önce eşinden kan alıp , o kanı aşı yapıp arkadaşıma vurdular 4 - 5 doz sanırım..Vücut milkrop sanıp atmasın diye....

benn geldimmm canlaaaa
nasılsınızzzz

kuzum gece yazdıklarınızdan kan testı sonucuna kadar okudum mutlu haberi alayım diye ama ama iste bogazımda dugumlendi hancegn her mesajını oludugumda

:26::26::26:öyle bi sonucla karsilastik nuarinim ben halen üzgün ve soktayimmm:26::26:

hosgeldin keelebemmm

hoş buldumm yasakımmm hala şoktayımmm bir türlüü akşamı edemedimmmm gelmek içinnn :26::26::26::26:
sonunda kocişşde dedşm erken gidelim başım ağrıoo :26::26::26: geldikk
nasıl hancekim geldimiii daha sonraaa :26::26::26::26:

hoşgeldinn ilhanazımmmm
nasıll olalımmmmm hancekıme uzuldukkkkk

bendee ağladım ağladımm wc de gizlidenn annemler anlamasın dieee
inşallah allahım bu bizii son sınaması olsunnn Allahımm yalvardımm akşam ne olurrr b son hayal kırıklığımız olsunn
rabbiimm isteyen herkese versiinnn bizi mutsuz etmesinnnn

ben halen böyleyim canim bisey yapmakta istemiyo test hakkinda konusmakta istemiyom kelebemm

gelmedi bende merak ediyom aama bi toparlansin gelir yine insalalhhh

Son düzenleme:

Şimdi yine hamile ama lenfosit aşısı oldu......
Yani hamile kalmadan önce eşinden kan alıp , o kanı aşı yapıp arkadaşıma vurdular 4 - 5 doz sanırım..Vücut milkrop sanıp atmasın diye....

inşallah sağlıkla hayırla alır kucağına yavrusunu.
bende randevu aldım ama en erken tarih 19uydu.
nasıl gelicekse 19u bilmiorum artık.
istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar bildiğiniz iyi bir hastane iyi bir kadın doğumcu varmı?
yada kanuni sultan süleyman hastanesi iyimi?

aminnnn canımmm aminn inşallah rabbimm bidaha üzmeyecekkk bizii hep bunu ıstıyoruz bunu diliyoruzz rabbıme sonsuz şükürler olsunnn allahım boş bırakmasn kucaklarımızıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…