- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.401
yaww balımmm memıklerımm cok acıyorrrr cok sık wc yee cıkıyorumm asımdıkdeee kasıklarıma sancılarrr girrdiiii yuksaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:
loorim kiz findik 9 haftalik olmussss
kiz melekimdaha cevabimi beklemeden uyumayami gittinn
yaww balımmm memıklerımm cok acıyorrrr cok sık wc yee cıkıyorumm asımdıkdeee kasıklarıma sancılarrr girrdiiii yuksaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:
maşşallhh maşşallahhhfındığımızaaa
rabbim kabul etsin miamoremdeama o cok kolay 1 dk bile sürmüyo yawrukusum yapilmak zorundaymis ama baskasida yapamiyo ki yerine öyle olsaydi ben yapardimm.:26::26::26::26::26:
ben hepinizi yiyimmm doymuyorum zatennn
valami hepsi varmine diyon edam sennn valla belirtilee göre kesin ozaman. peki diger aylarda hic böyle olmusmuydu ilk mi böyle oldu
yaw valla saka yapmiyom ben senin konusmalarina bayiliyorumbak simdide ülemi dedinn
:26::26::26::26::26::26::26::26:
oyyy loorimm bizde seni yicezz ama fındığımızaaa kıyamıozzz
yasakım cevabını şimcik gördüm bea
dedim bu kızceler bensiz yiyyemez garpuzu bensiz geçmez boğazlarından gittimm ama uyuyamadım şeytan dürttü ya bi de dedim bana garpuz kalmazsa bi yanlarım falan şişer dedim geldim
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza....
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
benim evladım da 14 gün önce annesini biçare vaziyette bırakıp cennete gitti...
tek tesellim o cennette rabbim ona herşeyden iyi sahip çıkar o benim meleğim artık ama ben onsuz çok üşüyorum içim alev alev ama ben çok üşüyorum...
bu bir imtihan biliyorum ama kalp bu söz geçmiyoki
valami hepsi varmine diyon edam sennn valla belirtilee göre kesin ozaman. peki diger aylarda hic böyle olmusmuydu ilk mi böyle oldu
:26::26::26::26::26::26::26::26:
looooooooooooorrrrrrrrıııımmmmmmmmmm korkutmaaaa benıııııııııııı aglarım asımdıııı
ılkkkk oldu ondan muayene et dıyorum ya habıbtemmm yawwww :26::26::26:
canim umit vermek umitlendirmek gibi bisey olmasin ama benziyo dedigin belirtiler batin ne zaman :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?