Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiz melekim daha cevabimi beklemeden uyumayami gittinn

yasakım cevabını şimcik gördüm bea
dedim bu kızceler bensiz yiyyemez garpuzu bensiz geçmez boğazlarından gittimm ama uyuyamadım şeytan dürttü ya bi de dedim bana garpuz kalmazsa bi yanlarım falan şişer dedim geldim

yaww balımmm memıklerımm cok acıyorrrr cok sık wc yee cıkıyorumm asımdıkdeee kasıklarıma sancılarrr girrdiiii yuksaaaaaaaaaaaaaaaa :44::44::44::44:

valami hepsi varmi ne diyon edam sennn valla belirtilee göre kesin ozaman.peki diger aylarda hic böyle olmusmuydu ilk mi böyle oldu

rabbim kabul etsin miamoremde ama o cok kolay 1 dk bile sürmüyo yawrukusum yapilmak zorundaymis ama baskasida yapamiyo ki yerine öyle olsaydi ben yapardimm.:26::26::26::26::26:

tatlimmm ben niyetimi duami ettim. Peygamber efendimize ( S.A.V )bagisladim sonra dilegimi yaptimm.. Kabul olur insalllah. Rabbim kalbimizdekini biliyor nasil olsaa....

ana melekim gelmisssyaw sen ne cabuk ciktin aksam cevabim igönderdim bi baktim gitmissinn

yaw merak etme garpuz 2000 de.senden saklarmiyim haber verrim merak etme sen

sen simdik yatmadan o güzel sesciklerinle bi serenat yap ta kulagimizin pasi acilsinnn

arkadaşım hoşgeldin aramıza.... allah sabır versin
inş en kısa zaman içinde tekrar hamile kalır unutursun tüm yaşadıklarını

Son düzenleme:
valami hepsi varmi ne diyon edam sennn valla belirtilee göre kesin ozaman.peki diger aylarda hic böyle olmusmuydu ilk mi böyle oldu

inş. hayırlsıı ama kesin demiyekk yasakımmm :26::26::26:
eddamm inşallah kardeşimmm hamişsinidrrr
allahımmm inş. güldürsün yüsümüzü
ama batın geçsin panik yapma helee :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…