Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

göbüsü gördüm loorissss yaa cok tatliii. sen hamile gibi gezerken ben dombili yuvarlancamm... saka bir yana yarim kilo almisim ama sanki 5 kilo gibi görünüyorum nasil oluyor kiineee....

hosgeldin kuzucuk malesef negatifmisss

negatıfffffffffffffffffffffffffff

offfffffffff içim yandı yaaaa.... tüh...

yaww balımmm memıklerımm cok acıyorrrr cok sık wc yee cıkıyorumm asımdıkdeee kasıklarıma sancılarrr girrdiiii yuksaaaaaaaaaaaaaaaa :44::44::44::44:

tatlım bende olan belirtilerin aynısı ama ben bata kadar hep bunlara regl belirtisi dedim durdum...bol bol dua et, edelim inşallah senin bebeğinde annesine tutunuyodur sıkı sıkı...

göbüsü gördüm loorissss yaa cok tatliii. sen hamile gibi gezerken ben dombili yuvarlancamm... saka bir yana yarim kilo almisim ama sanki 5 kilo gibi görünüyorum nasil oluyor kiineee....

kizz yok senin o kadar fazla kilon yokki dert etme bu kiloyu almis olabilirsin mide bulantin olmadigi icin aliyoruz ama dikkatli al ben 1 kilo aldim daha dikkatli olmaya calisiyorum

sende gittiginde doktora foto koy olurmu

pazartesimmmmmmm hayırlı olun kuzucuqum kısmet 3 qun sonra bana inş nıye adını yazmadın yahu topiqin başına heee???

ağolasın canım bir meleğin tavsiyesiyle geldim sağolsun
rabbim hepimize hamile kalmayı sağlıkla hayırla doğum yapmayı onları babalarıyla beraber büyütmeyi nasip etsin

inşallahh canımmm çokk saolll
buarad hoşş geldin demedim yaa saa :44::44::44::44:
dalgınlığıma vee :26::26::26::26:

aslında bugün güzel sesciğime bakım neyim yapmadım normalde çiğ yumurta acı biber tüketirim güzel sesim için ama sen istersinde ben bülbül gibi şakımazmıyım hiç yasakım

işte bu sana gelsin bea

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

sende bi angara havası oyna artıkın
[/QUOTE]
YAAAAAAAASSAAAAAAAAAAAAAAAK seranatımı görmedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…