Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

looooooooooooorrrrrrrrıııımmmmmmmmmm korkutmaaaa benıııııııııııı aglarım asımdıııı

eeddamm inşallahhh bitannemmmm
ama göryon hancekimde içimiz yandııı ağlamada sabıla dua et bekle kuzummmm
Rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilrrr

inş. hayırlsıı ama kesin demiyekk yasakımmm :26::26::26:
eddamm inşallah kardeşimmm hamişsinidrrr
allahımmm inş. güldürsün yüsümüzü
ama batın geçsin panik yapma helee :26::26::26::26:

keelbem hani belirtilere göre kesin diyorum hepsi anlatigi gibiyse hamilelik belirtisi ilk oldu diyo bide

inş. hayırlsıı ama kesin demiyekk yasakımmm :26::26::26:
eddamm inşallah kardeşimmm hamişsinidrrr
allahımmm inş. güldürsün yüsümüzü
ama batın geçsin panik yapma helee :26::26::26::26:

son 3 gunnnnnnnnnnn ılhannazım doru dıyosunn gecsın bakalımm ya nasıppp ınsallah gelmsıtıırrrr melegımmm

kizlaaarrrrr en kalabalik en konuskan topik burasi benceee...... kasim anneleri topigine girdim de ölücem sandim yawwww... walla hayatlari bitmis, kanlari cekilmis... icim daraldi:)))

kizlaaarrrrr en kalabalik en konuskan topik burasi benceee...... kasim anneleri topigine girdim de ölücem sandim yawwww... walla hayatlari bitmis, kanlari cekilmis... icim daraldi:)))

doru miamorem su an en aktif topik bura 17 online kiz burda misafirden haricccc

aslında bugün güzel sesciğime bakım neyim yapmadım normalde çiğ yumurta acı biber tüketirim güzel sesim için ama sen istersinde ben bülbül gibi şakımazmıyım hiç yasakım

işte bu sana gelsin bea

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

sende bi angara havası oyna artıkın

Son düzenleme:
arkadaşım hoşgeldin aramıza.... allah sabır versin
inş en kısa zaman içinde tekrar hamile kalır unutursun tüm yaşadıklarını

ağolasın canım bir meleğin tavsiyesiyle geldim sağolsun
rabbim hepimize hamile kalmayı sağlıkla hayırla doğum yapmayı onları babalarıyla beraber büyütmeyi nasip etsin

son 3 gunnnnnnnnnnn ılhannazım doru dıyosunn gecsın bakalımm ya nasıppp ınsallah gelmsıtıırrrr melegımmm

inşallahh edammm bak okada bekledin stresizz sabırlaa 3 daha beklee inş.. ercen muradınaa Allahıın izniyleee

Son düzenleme:

maşşalh ozaman bizee canımmm demek bütün çenesi düşüklee budaaaa

yasakhayalim ben memiklere inanirim ama her memike degil bende adet olmaya yakin bile agrimazdi mesela o yuzden suphelenmistik.. insallah edamda vardir biseyler

edada ilk oldu diyo loorimm..benimde hic agrimaz bata akin ne bende ondan anlarim hemen test yapmadannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…