- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.461
edammmmmmmm şaçlarınnnhosşdedlidnnnnnn cımcımemmm
noldukineeeeeeeee :26::26::26::26:
hoşbuldum yasakım canım benımcimcime hosgeldinnn
hoşgeldin canımmm...
hoşgeldin canımmm...
hadi hayirlisi edammm bat gunu yap bi test
pazartesimmmmmmm hayırlı olun kuzucuqumkısmet 3 qun sonra bana inş nıye adını yazmadın yahu topiqin başına heee???
melekimm senine gurbannn lowww
ağzın balçalsınnnsaolll beyawww
YAAAAAAAASSAAAAAAAAAAAAAAAK seranatımı görmedinmi
aslında bugün güzel sesciğime bakım neyim yapmadım normalde çiğ yumurta acı biber tüketirim güzel sesim için ama sen istersinde ben bülbül gibi şakımazmıyım hiç yasakım
işte bu sana gelsin bea
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
sende bi angara havası oyna artıkın
edada ilk oldu diyo loorimm..benimde hic agrimaz bata akin ne bende ondan anlarim hemen test yapmadannn
kizz yok senin o kadar fazla kilon yokki dert etme bu kiloyu almis olabilirsin mide bulantin olmadigi icin aliyoruz ama dikkatli al ben 1 kilo aldim daha dikkatli olmaya calisiyorum
sende gittiginde doktora foto koy olurmu
Bakalımm Loorımmm ya nasıp aslında hemencıkde yapmak ıstemıyorummm korkuyorummm negatıf cıkar dıyeee
her zaman gel guzumağolasın canım bir meleğin tavsiyesiyle geldim sağolsun
rabbim hepimize hamile kalmayı sağlıkla hayırla doğum yapmayı onları babalarıyla beraber büyütmeyi nasip etsin
pazartesimm hamilelik takvimin nerede :26:
Bakalımm Loorımmm ya nasıp aslında hemencıkde yapmak ıstemıyorummm korkuyorummm negatıf cıkar dıyeee
yaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaaak seranatımı görmedinmi
çok sağ ol canım arkadaşım benim, inşallah üç gün sonra senin haberinle sevnelim darısı başına olsunnnn
aslında doktora gitmeden önce yazmayayım diyordum ama dayanamadım yazdım Allah utandırmasın inşallah yaaa
bacaklarim cok sistiii.....kardesim dalga geciyor:))) ehliyeti bosa aldin arabaya sigmazsin bir kac haftaya diyor:))) loorisim cuma günü gidicem arap amcaya insalllha. ama arap amcadan resim istesem verir mi bilmiyorum:)) adam biraz catlakk.. kalp sesini dinletmeyecek mi simdi??
bende bursada yaşadım yıllarca ordada aynen öyleydi.ben tek yaşıyordum orda okudum çalıştım ama benim birsürü komşu anneciklerim arkadaşlarım vardı.havasıda insanıda ayrı güzeldi.burası hep site.kocamannnnnn mahalle gibi.sokakta gördüğün tek şeyde köpeğini gezdirmeye çıkmış insanlar.
her zaman gel guzum
sende hoşgeldin kızcem......uleyyyynnn yine çenenizin yayı pırttı haaaaaaaa.oku oku anca geldm sona ....yeni gelen canlarrrrrrrr,,,,,,yoldaşlarrrrrrrrr,,,,,kaderdaşlarrrrrrr hoşşşşşşşşgeldinizzzzzzz
amannnnnnn sabahlar olmasınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?