Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

pazartesimmmmmmm hayırlı olun kuzucuqum kısmet 3 qun sonra bana inş nıye adını yazmadın yahu topiqin başına heee???

çok sağ ol canım arkadaşım benim, inşallah üç gün sonra senin haberinle sevnelim darısı başına olsunnnn
aslında doktora gitmeden önce yazmayayım diyordum ama dayanamadım yazdım Allah utandırmasın inşallah yaaa

edada ilk oldu diyo loorimm..benimde hic agrimaz bata akin ne bende ondan anlarim hemen test yapmadannn

benim ağrııı böle şişer azcıkkk
ben hiç anlamam o seeblee bana gene süpriz olcak gibi gelio ama hade hayrlısıı

kizz yok senin o kadar fazla kilon yokki dert etme bu kiloyu almis olabilirsin mide bulantin olmadigi icin aliyoruz ama dikkatli al ben 1 kilo aldim daha dikkatli olmaya calisiyorum

sende gittiginde doktora foto koy olurmu

bacaklarim cok sistiii.....kardesim dalga geciyor:))) ehliyeti bosa aldin arabaya sigmazsin bir kac haftaya diyor:))) loorisim cuma günü gidicem arap amcaya insalllha. ama arap amcadan resim istesem verir mi bilmiyorum:)) adam biraz catlakk.. kalp sesini dinletmeyecek mi simdi??

Bakalımm Loorımmm ya nasıp aslında hemencıkde yapmak ıstemıyorummm korkuyorummm negatıf cıkar dıyeee

yaw bekle acele etme :26::26::26:ama edam yaw simdik bize sordunya nolur kesin gözüyle bakma herseye hazirlikli ol.biz sadece saydigin belirtilere göre yorum yaptik..psikolojikte oluyo biliyosunn..hormonlar kandirabiliyo...aam insalalhh bekledigimiz seyin habercisidirrr:26::26::26:cünkü bazen regl belirtisiyle hamilleik karistiriliyo

uleyyyynnn yine çenenizin yayı pırttı haaaaaaaa.oku oku anca geldm sona ....yeni gelen canlarrrrrrrr,,,,,,yoldaşlarrrrrrrrr,,,,,kaderdaşlarrrrrrr hoşşşşşşşşgeldinizzzzzzz

amannnnnnn sabahlar olmasınnnnnnn

inş quzum . o qunden snra bır daha yapdın mı test hiç . inşallah ama bıraz korkuyorum azcık reglı olacam zaman aşa tarafım da kızarıklık vardı buqunde ondan oldu ümidim qitti ama rabbım ıns 3 qun snra quzel haberıyle sevındırır benı bızı hepımızı peqamber efendımız(s.a.v) yüzü suyu hürmetine inş

canim yaa tuzlu fln yeme dikkat et... verir ama sen isticeksin ben her resim icin 1 euro veriyorum dinletmiyorum kalp sesini sadece ekranda gosterdi bize

kıyamam ya aynen.buranın havasına hiç alışamadm.bursa çok güzelmiş die duymuştm.alışmaya çalışcaz canım napalım.kaç yıllık evlisin ayrıca çok geçmiş olsun canım.ben de iki tane bebişimi kaybettim(

sende hoşgeldin kızcem......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…