- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.841
Yasagim drum sogan bitti regl geldi bugun 21. Gun noluyoZ
Tmm canim denerim bunu da
habbite hancekim gelmisssss
Tamam o zaman hapı almıyorum ama,en azından bi 10 kilocuk vereydim iyiydi hamile kalmadan çünkü cidden çok fazla 80 düşünsene beni doğuma kadar kaç kilo olacağımı ooooooooooooow düşünemiyorum bile:)))Tamam boy uzun ama o kiloyu kaldırmaz artık:))))
[/QUOTE
hosgeldin citircikkkk:))) abla kardes kavga ediyoruz:))) birde Looorisle birlikte almanlari cekistiriyoruz:))
ana bensiz cekistirmemi olurrr alamanlarin neyini cekistirdinizki yaw ne güzel insanlar
Geldimm tabii ben sizsiz durabilirmiyim???Şimdi seni sorduydum bende nerelerdesin habibtemm benimmm
miamorem nasil sin yaw kuzucuk masalalhh 6 haftalik olmus seklide güzellesmeye basladii
karnim zil caliyo yasakhayalim birazdan gidiyorum dolaba
ana bensiz cekistirmemi olurrr alamanlarin neyini cekistirdinizki yaw ne güzel insanlar
güzelller canimm bisi demedikk.. ben Danimarka ya tatile gidiyorum ev kiraladik 3 aile.. icinde kapali havuzu ve saunasi var. ben disinda herkes sauna ya girecek anadan dogma ve aklim almiyor 20 yillki arkadaslar ve herkes herseyi görüyor. anlamiyorummmmmmmmmmmmmm
canimmm saol maaasalllahhhh. kalamaa benziyordu simdi scampi ye benziyor:))) hahahahahah
ana ögretmenim erkenden getirmisreglini bence bundan sonra dahada düzene girecekkk
miamorem tepesindeki baloncuga bakgaliba o mutterkuchen dedikleri sey olsa gerekk
ben geldim kızlarrrr
hancekim gelmiş çokmu ağladın kuzum kıyamam ben sana dünden beri aklım sende
güzelller canimm bisi demedikk.. ben Danimarka ya tatile gidiyorum ev kiraladik 3 aile.. icinde kapali havuzu ve saunasi var. ben disinda herkes sauna ya girecek anadan dogma ve aklim almiyor 20 yillki arkadaslar ve herkes herseyi görüyor. anlamiyorummmmmmmmmmmmmm
yaw yigidin mali ortada olur diyolar sen gitme saunaya kuzucukla otur odanda
aaaa öylemiii, göbek bagi yaniii.. aaa bakiyorum ama görmüyorum ben. dedim yaa Looriye de ben anlamiyorum bu slerden. bana su anda scampi yi animsatiyor:)))
kaldiriri kaldirir. belki cok kusacaksin vereckesin kilo.. Rabbim herseyin en iyisini bilir sen hic merak etme Güzel gözlümmmm... sen yine dikkat et kilona yürüyüsünü yap, sporunu yap.. ama calismanida yappp
yaw yigidin mali ortada olur diyolar sen gitme saunaya kuzucukla otur odanda
ahahahahaha cok güldürdün beniiiiii, hahahahah. simdi Sven e bunu übersetzung yap bakalim:)) ben yapamam adam bana bakiyor deli gibi ne diye gülüyom diye...
ben geldim kızlarrrr
hancekim gelmiş çokmu ağladın kuzum kıyamam ben sana dünden beri aklım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?