Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

başlıcam canm ya ptesi sabah kan vercem snra başlıcam soğana hayırlısı ...

pazartesi başlıcam da mersah sen nasl kullanmıştın .. hani ben adet olmadan kafadan başlıcağm için merak ettim nasıl oluo die ?? tarifi bende var da şimdi 15 gün mü 10 gün mü yapym die ??

Son düzenleme:
Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım

hancegim ya niye hapla fln zayiflamayi tercih ediyosun ki iyi degil o haplar ekmek seker un bunlari tuketmesen verirsin zaten hap fln hikaye zaten hem yararlida degil

Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım

ya ne zayiflama hapi... hayatini bu sekilde ötremezsin Hancek... düne kadar bebek sahibi olmak istiyordun simdi bilincli olarak bunu erteleceksin. psikolojini neden ters mantik üzerinde kararlarla sarsiyorsun. hem hamile kalmayi dene hemde normal yoldan zayiflamayi dene. spor yap, az ye ve hamile kalmaya devam et... hap ile zayifladiginda senden neler götürüyor o haplar biliyor musun??

hancegim ya niye hapla fln zayiflamayi tercih ediyosun ki iyi degil o haplar ekmek seker un bunlari tuketmesen verirsin zaten hap fln hikaye zaten hem yararlida degil

Psikolojik olarak bitanemmm onunla daha hızlı zayıflanacağına inanıyorum sanırsam,,biliyorum ama bu bikaç ay bana iyi gelecek en azından hiçdeğilse korunacağımya onun sayesinde.Hemde sert sporumuda yapabilicem çok saldım epeydir kendimi bi toparlanırım en azından

pazartesi başlıcam da mersah sen nasl kullanmıştın .. hani ben adet olmadan kafadan başlıcağm için merak ettim nasıl oluo die ?? tarifi bende var da şimdi 15 gün mü 10 gün mü yapym die ??

15 gun yap ben ole yaptim gecen ay gec ve az gelmisti basladim ole

bosver sen o ilaclari hancegimm ya daha hafif ye yap sporunuda zayiflarsin ilaclara fln guvenme

dun saglik ocagina gidip kan sayimi icin kan verdim dedim kan vermisken beta hcg ye de bakisin. sonuclar yarin cikacakmis ve be deli gibi heyecanliyim.
belirtin var mi ki diye soracak olursaniz 1 haftadir 2 yumurtaligimin da ortasinda bir agri bir batma garip bir sey var.sat 14 subat beklenilmeyen tarihim ise 10-12 mart gibi
yarin sabah 9 da sonuclara bakmaya gidecegim hayirlisini diliyorum Allahtan

Yaaaa niye bağırıyorsunkii amaaaaa(
Evet haklısın biliyorum ama bilmiyorum sanki onu kullanmadan zayıflayamazmışım gibi geliyor bilemiyorum.
Bide ben iyi spor yaparım bu eğer hamile kalırsam bebeği etkilemezmi o yüzden korunmayı istşyorum aslında

ar duygulari yokk. cok normal geliyor. esime soruyorum cok tuhaf degil mi hic mi utanmiyorsun diye. yooo diyor bakmiyorum ki görmüyorum ki diyor:))) iggggggggg....

:120::120::120: biz doktorlardan bile cekiniyoruz onlar asmislar

Son düzenleyen: Moderatör:

etkilemez. ne yapcan halter mi kaldircan????? ne yapcan sirikla uzun atlamami yapcannnnn??? hap falan almiyorsun. hemen bugün gidip su caylari aliyorsun veee basliyorsun ve diger ay hamile kaliyorsun. kizim bu cayi icip de ise yaramadigini söylemeyen yokk. bak kk da bile var oku istersen...... hem bu cayi senede sadece iki kere yapabiliyorsun. üsünsene nasil etkiliiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…