- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.801
başlıcam canm ya ptesi sabah kan vercem snra başlıcam soğana hayırlısı ...
Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım
Normalde duzenli ama gecen ay bi hafta gectisogan kurunden olabilir duzensizmiydi reglin duzensizse duzene sokuyodur.. uzulme tatlimm bu olmazsa diger ay butun aylar bizim
Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım
Normalde duzenli ama gecen ay bi hafta gecti
hancegim ya niye hapla fln zayiflamayi tercih ediyosun ki iyi degil o haplar ekmek seker un bunlari tuketmesen verirsin zaten hap fln hikaye zaten hem yararlida degil
pazartesi başlıcam da mersah sen nasl kullanmıştın .. hani ben adet olmadan kafadan başlıcağm için merak ettim nasıl oluo die ?? tarifi bende var da şimdi 15 gün mü 10 gün mü yapym die ??
ay inanmiyorum yaaaa
duzene sokuyodur belkide mersahim sende su cayi denesene bir de :26:
Psikolojik olarak bitanemmm onunla daha hızlı zayıflanacağına inanıyorum sanırsam,,biliyorum ama bu bikaç ay bana iyi gelecek en azından hiçdeğilse korunacağımya onun sayesinde.Hemde sert sporumuda yapabilicem çok saldım epeydir kendimi bi toparlanırım en azından
sormaaa yaaa. esim iki arkadasiyla 20 yildir arkadas ve saunada andan dogmalar. birinin esi yeni dogum yapti üstelikk. yaa aklim almiyor valllaa:)))
Kocis kiziyo ama ne bulursam icerim bebis icin
ya ne zayiflama hapi... hayatini bu sekilde ötremezsin Hancek... düne kadar bebek sahibi olmak istiyordun simdi bilincli olarak bunu erteleceksin. psikolojini neden ters mantik üzerinde kararlarla sarsiyorsun. hem hamile kalmayi dene hemde normal yoldan zayiflamayi dene. spor yap, az ye ve hamile kalmaya devam et... hap ile zayifladiginda senden neler götürüyor o haplar biliyor musun??
bunlar boyle anacim burada da gol var yazin cirilciplak giriyolar kadin erkek
ar duygulari yokk. cok normal geliyor. esime soruyorum cok tuhaf degil mi hic mi utanmiyorsun diye. yooo diyor bakmiyorum ki görmüyorum ki diyor:))) iggggggggg....
sen o cayi bide dene derim mersahimmiyi gelicek insallah
Yaaaa niye bağırıyorsunkii amaaaaa(
Evet haklısın biliyorum ama bilmiyorum sanki onu kullanmadan zayıflayamazmışım gibi geliyor bilemiyorum.
Bide ben iyi spor yaparım bu eğer hamile kalırsam bebeği etkilemezmi o yüzden korunmayı istşyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?