Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlar benimbaşım çok ağrıyor hastaneden geldiğimden beri.biraz uzanayım.akşam devam ederiz emi?öpüldünüz kooooooooooooocaman:)

Ama ama sen bağırıyosun bana

Bugün gidemeeem ama almayaa çok ağrım var ve öyle böyle gelmiyor saat başı ped değiştiriyorum,anneme bile gidemedim bugün
Ağır spor dediğim mekik,plates,koşu ve ağır ayarda bisiklet gibi ama onun değişiği bir alet onları yapıcam bitanemm..
Kaçıncı gün başlanıyordu gülüm bu çaya??

canlar benimbaşım çok ağrıyor hastaneden geldiğimden beri.biraz uzanayım.akşam devam ederiz emi?öpüldünüz kooooooooooooocaman:)
Gecmis olsun canim takma kafana dinlen
dogru canimmm.. fakat regl degilsen icme.. regli iken ic ve 2 regl yap- 6 ay icinde tekrar yapma..

İki regl ust uste mi yapiyon kac gun bide. regl oldum sogan yeni bitt asiri yukleme olmasin

bagiririm tabiiiii... sen benim kücük kardesimsin abla sözü dinleyeceksinn... simdi yarin gidebilirsen git al, reglin cok gelmesi cokkkk iyi. temizleniyor demektir. yarin alabilirsen yarin basla hic bir zaman icin gec degildir. sakin yumurtlma tarihlerini hesaplama, regl in biter bitmez gün asiri yada iki güne bir clisma yap.. sakin üsenme, zaten cok encsin ne üsencenn.. ben senin yasindayken:))))

ayrica ablalar her zaman bagirir her zaman sonuclar iyi olur.... hap yok!!! korunma yokkk!!!! yola devam...

Gecmis olsun canim takma kafana dinlen

İki regl ust uste mi yapiyon kac gun bide. regl oldum sogan yeni bitt asiri yukleme olmasin

tatlimm sogan ile ilgili pek bir bilgim yokkk... reglin baslayinc basla bitince birakkk... iki regl arasi icme cünkü bebek icin zararli olur. sadece regl de iceceksin

miamorem nasil sin yaw kuzucuk masalalhh 6 haftalik olmus seklide güzellesmeye basladii

Tamam o zaman hapı almıyorum ama,en azından bi 10 kilocuk vereydim iyiydi hamile kalmadan çünkü cidden çok fazla 80 düşünsene beni doğuma kadar kaç kilo olacağımı ooooooooooooow düşünemiyorum bile:)))Tamam boy uzun ama o kiloyu kaldırmaz artık:))))

miamorem kalpcikler icin lorimin dedigi gibim bol konusucannn yaw konusmasanda olur bi smile yap diycem ama sen onuda kullanmiyonki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…