- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.821
Aslan pencesi civanpercemi birer tatli kasigi kaynayan suya koyuyusun kendi kendine 5 dk demleniyo gunde 3 defa iciliyo doru mu. yarin baslasam olur mu
Aslan pencesi civanpercemi birer tatli kasigi kaynayan suya koyuyusun kendi kendine 5 dk demleniyo gunde 3 defa iciliyo doru mu. yarin baslasam olur mu
Benim habibtemm nerdeeee bilgisi olan varmıııı????
yok hancegim gormedim hic uyuyodur kesin uykucu sirin
etkilemez. ne yapcan halter mi kaldircan????? ne yapcan sirikla uzun atlamami yapcannnnn??? hap falan almiyorsun. hemen bugün gidip su caylari aliyorsun veee basliyorsun ve diger ay hamile kaliyorsun. kizim bu cayi icip de ise yaramadigini söylemeyen yokk. bak kk da bile var oku istersen...... hem bu cayi senede sadece iki kere yapabiliyorsun. üsünsene nasil etkiliiii......
looori senin resmin altinda neden bu kadar kalp var? neden bende bu kadar az???:)))
Gecmis olsun canim takma kafana dinlencanlar benimbaşım çok ağrıyor hastaneden geldiğimden beri.biraz uzanayım.akşam devam ederiz emi?öpüldünüz kooooooooooooocaman:)
dogru canimmm.. fakat regl degilsen icme.. regli iken ic ve 2 regl yap- 6 ay icinde tekrar yapma..
Ama ama sen bağırıyosun bana
Bugün gidemeeem ama almayaa çok ağrım var ve öyle böyle gelmiyor saat başı ped değiştiriyorum,anneme bile gidemedim bugün
Ağır spor dediğim mekik,plates,koşu ve ağır ayarda bisiklet gibi ama onun değişiği bir alet onları yapıcam bitanemm..
Kaçıncı gün başlanıyordu gülüm bu çaya??
Gecmis olsun canim takma kafana dinlen
İki regl ust uste mi yapiyon kac gun bide. regl oldum sogan yeni bitt asiri yukleme olmasin
bagiririm tabiiiii... sen benim kücük kardesimsin abla sözü dinleyeceksinn... simdi yarin gidebilirsen git al, reglin cok gelmesi cokkkk iyi. temizleniyor demektir. yarin alabilirsen yarin basla hic bir zaman icin gec degildir. sakin yumurtlma tarihlerini hesaplama, regl in biter bitmez gün asiri yada iki güne bir clisma yap.. sakin üsenme, zaten cok encsin ne üsencenn.. ben senin yasindayken:))))
ayrica ablalar her zaman bagirir her zaman sonuclar iyi olur.... hap yok!!! korunma yokkk!!!! yola devam...
ooooo yasakhayalimiz tesrif etmis gunaydinlar
[/QUOTE
hosgeldin citircikkkk:))) abla kardes kavga ediyoruz:))) birde Looorisle birlikte almanlari cekistiriyoruz:))
Yasagim drum sogan bitti regl geldi bugun 21. Gun noluyoZ
tatlimm sogan ile ilgili pek bir bilgim yokkk... reglin baslayinc basla bitince birakkk... iki regl arasi icme cünkü bebek icin zararli olur. sadece regl de iceceksin
loorrim habbitem nörün yaw dolabi actinmi ne yedin süle bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?