Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Taşıncaz diye boyattik zaten cimcimem. Rutubet vardi her yerde,satarken sorun olmasin diye boyattik
Simdi ben napim.kizlar bu eve geldigimde evi b.k goturuyodu mutfagi cok zor pakladim simdi cikarken temizleyip mi gitsem biraksam mi bilemedim icim ikisinede el vermio

Simdi ben napim.kizlar bu eve geldigimde evi b.k goturuyodu mutfagi cok zor pakladim simdi cikarken temizleyip mi gitsem biraksam mi bilemedim icim ikisinede el vermio
Ne çok pis bırak,nede çok özenerek temizle bence icranim. Öyle üstten bi temizle yeter. Illa ki gelen kişide temizlik yapar

Ben bundan onceki evikde o kadar pistiki resmen hayvan yasiodu sanki temizldim bi guzel arkada esya dolu oda vardi o odayi kullanmadimda ellemedimde hic ama arkmdan cok pisti demisler sLaklar ben ahir gbi evi pril pril ettik yaranamadim . Bida cikarken asla temizlemem

O bi gelenek zaten cimcimem,her gidenin arkasindan pisti derler

Kuzumsemte göre değişiyor. 250 tl olan yerde var 1000 tl de. Suriyeliler geldikten sonra çok yükseldi kiralar. Ortalama güzel bir ev 500 tl civari

Bir an önce gitse şunlar ya ;@ burdada oyle benm asa kat bi ise yaramsz parke ile divar arasında yarim cm aciklik bar kapilarnkapanmaz tiwlt kotu 500 dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…