Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya bızım sırketın msn den benı enqellemıs mahmutun abısı fena canım skıldı ya ben ne yaptım ya offf dellendım ya oturdum sınırden aqlıyorummm valla

yaw sen sunlara takma :26: gicik sey ona noluyo cimcimem sen kocanla iyisen bosver abiymis ablaymis ne halleri varsa onu görsünlerr..önemlimiydi senin icin bu msn.kocanin haberi varmi peki:26::26::26:

yaw sen sunlara takma :26: gicik sey ona noluyo cimcimem sen kocanla iyisen bosver abiymis ablaymis ne halleri varsa onu görsünlerr..önemlimiydi senin icin bu msn.kocanin haberi varmi peki:26::26::26:

ya onemlı deqıl ama ben aılemı arkamda bırakıp qelmısım onların bana sıkıca sarılması qerekırken dışlıyorlar sureklı buda mahmutla aramıızın açılmasına sebeb oluyor snırımı alacak kımse bulamıyorum ona patlıyorum . ılıskımızı sarsılıyor cok canım yanıyor ya . söyledım bılmıyorum valla ben enqellemedım dıyor

normalde hic ekmek sevmem bennnn, ama bu aralar herseyi ekmekle yiyesim var:))) allahtan tatlidan sogudum. birde sigara biraktim bennn cok fark edicek kilommm. 21 inde ögrendim ve ögrendigim an biraktimm

miamoremmm tek kilo önemli degil yaw nasi sevindim sigarayi biraktigina duyuyorum halen hamileyken bilem birakamayanlar var

femibion diye bi folik asit miamorem dr ic 13.haftaya kadar dedi sonra 2.numaraya gecicez fln dedi bilmem bi sor yarin sen

yaa bana hamile kalmadan önce centrum diye bir vitamin verdi. bu hamile kalmani kolaylastiracak dedi. sonra hamile kalinca degistirdi baska bisey alma dedi. sana önce verdigim vitamin ise yaradi hamile kalmana yardimci oldu dedi. simdiki vitaminde acaip bisey markasi ayni ama sekli degisik, 3 aylik hamileler kullaniyormus, ama dedim ya benim doktor manyak bisi ne derse yaparim artik:))

ya bızım sırketın msn den benı enqellemıs mahmutun abısı fena canım skıldı ya ben ne yaptım ya offf dellendım ya oturdum sınırden aqlıyorummm valla

Alla alla bunların derdi ne kuzzum seninle????Bide neden engelliyo eşin görmüyomu bunları???Bide kişiye özel msn denilen şey onlar nasıl girebiliyorlar???

dorusun hak veriyorum cimcimemde iste kisilikleri ortada :26:ama esine patlama esin konusmali bence sen degil niye böyle yaptin demeli kardesine

doktorunun dediklerini yap bencede miamorem vermis ya vitamin iste kullan onu

Alla alla bunların derdi ne kuzzum seninle????Bide neden engelliyo eşin görmüyomu bunları???Bide kişiye özel msn denilen şey onlar nasıl girebiliyorlar???

anlamıyorum kı napıyorsam ben onlara mınasıp bır yerlerıne bır sey de sokmuyorum amma . yok o asada işçilerle ilqilenmekden yukarı ofıse hıc cıkamıyor . şirketin msn sı quzum ara sıra mahmutla oradan haberlesıyoruk dunden berı sureklı kapalı dun sordum bır ara elektrıkler qıtmıs ondan kapandı didi . sımdı bakdım qene kapalılar . bende dıqer sırketın msn sıne qırdım bakdım orada onlıneler ama benım msn de kapalı qozukuyorlar

cimcimeme bu bence esinin sorunu oda sana ulasamiyo o bi cözüm yolu bulmali :26:

İşte burada yanlış yapıyorsun sinirini durumla alakası olmayan kişiden alıyorsun,bence bunu eşinin abisiyle konuşması gerek,çünkü msn kişiye özel birşey..Onların istediğide zaten sizin birbirinize sinirlenmeniz değilmi bitanemm sakın düşme onların tuzağına eşine onlara inat dahada bağlan

dorusun hak veriyorum cimcimemde iste kisilikleri ortada :26:ama esine patlama esin konusmali bence sen degil niye böyle yaptin demeli kardesine

konuşamaz işde dedım ya sııntılar hala devam edıyor . hepsı benım sabrımı sınıyorlar . mahmutta sus dıyor seneye martın 25 ne kadar sabret dıyor . bır hata yapmadan yalvarırım sabret dıyor . aksam konusduk bıraz qozlerın artık qulmuyor dıyor ben sana cıkolata aldım mı depeme cıkardın şimdi bir tesekkur edıp qecıyrsun dıyo haklıda cocuk soqukluk qırdı . dunyaları serse onume qene teskkur dyıp qececem o dereceye qeldım artık bunaldım ya . dıyor kı mahmut bıde içindekı sevqı bıtıyor ve ben korkuyorum dıyor cokda haklı qercekden eskısı qbı mutlu olamıyorum hep bır enqel cıkyor 1 saat once quluyorsam 2 saat snra qene salya sumuk aqlıyorum ya

cimcimeme bu bence esinin sorunu oda sana ulasamiyo o bi cözüm yolu bulmali :26:
o zaten tamam ben bakarım sımdı aşala ılqılınıyordum ınankı farkında deqılım dıdı .

ya abla cok haklı konusuyorsun ama bak sabahdan akşaama kadar 4 duvarın arasındayım canım sıkılıyor. bızımkıler evımı oqrencek korkusuna cıkıp qezemıyorumda bır yerı bunalıyorum mahmutta zaten yorqun qelıyor hep eve oyle yanı kafamın ıcınde kendımle konusmakdan yemın ederım kafayı yıycem mahmuta sarıyorum sonrada aramız bozuluyor offffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…