- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.901
ya bızım sırketın msn den benı enqellemıs mahmutun abısı fena canım skıldı yaben ne yaptım ya offf dellendım ya oturdum sınırden aqlıyorummm valla
ya bızım sırketın msn den benı enqellemıs mahmutun abısı fena canım skıldı yaben ne yaptım ya offf dellendım ya oturdum sınırden aqlıyorummm valla
folik asit i nasil aliyon. doktor mu verdi... bana bisi vermedi
oyyy ammada uzakmis bizimde 15 km fln sehire
yaw sen sunlara takma :26: gicik sey ona noluyocimcimem sen kocanla iyisen bosver abiymis ablaymis ne halleri varsa onu görsünlerr..önemlimiydi senin icin bu msn .kocanin haberi varmi peki:26::26::26:
normalde hic ekmek sevmem bennnn, ama bu aralar herseyi ekmekle yiyesim var:))) allahtan tatlidan sogudum. birde sigara biraktim bennn cok fark edicek kilommm. 21 inde ögrendim ve ögrendigim an biraktimm
femibion diye bi folik asit miamorem dr ic 13.haftaya kadar dedi sonra 2.numaraya gecicez fln dedi bilmem bi sor yarin sen
kizlarrrrrr baharda bana gelinnnnn, bahcede otururuzzz cokkkk güzel oluyor buralar bahardaaa....
ya onemlı deqıl ama ben aılemı arkamda bırakıp qelmısım onların bana sıkıca sarılması qerekırken dışlıyorlar sureklı buda mahmutla aramıızın açılmasına sebeb oluyor snırımı alacak kımse bulamıyorum ona patlıyorum . ılıskımızı sarsılıyor cok canım yanıyor ya . söyledım bılmıyorum valla ben enqellemedım dıyor
yaa bana hamile kalmadan önce centrum diye bir vitamin verdi. bu hamile kalmani kolaylastiracak dedi. sonra hamile kalinca degistirdi baska bisey alma dedi. sana önce verdigim vitamin ise yaradi hamile kalmana yardimci oldu dedi. simdiki vitaminde acaip bisey markasi ayni ama sekli degisik, 3 aylik hamileler kullaniyormus, ama dedim ya benim doktor manyak bisi ne derse yaparim artik:))
Alla alla bunların derdi ne kuzzum seninle????Bide neden engelliyo eşin görmüyomu bunları???Bide kişiye özel msn denilen şey onlar nasıl girebiliyorlar???
anlamıyorum kı napıyorsam ben onlara mınasıp bır yerlerıne bır sey de sokmuyorum amma . yok o asada işçilerle ilqilenmekden yukarı ofıse hıc cıkamıyor . şirketin msn sı quzum ara sıra mahmutla oradan haberlesıyoruk dunden berı sureklı kapalı dun sordum bır ara elektrıkler qıtmıs ondan kapandı didi . sımdı bakdım qene kapalılar . bende dıqer sırketın msn sıne qırdım bakdım orada onlıneler ama benım msn de kapalı qozukuyorlar
ya onemlı deqıl ama ben aılemı arkamda bırakıp qelmısım onların bana sıkıca sarılması qerekırken dışlıyorlar sureklı buda mahmutla aramıızın açılmasına sebeb oluyor snırımı alacak kımse bulamıyorum ona patlıyorum . ılıskımızı sarsılıyor cok canım yanıyor ya . söyledım bılmıyorum valla ben enqellemedım dıyor
dorusun hak veriyorum cimcimemde iste kisilikleri ortada :26:ama esine patlamaesin konusmali bence sen degil niye böyle yaptin demeli kardesine
o zaten tamam ben bakarım sımdı aşala ılqılınıyordum ınankı farkında deqılım dıdı .cimcimeme bu bence esinin sorunu oda sana ulasamiyo o bi cözüm yolu bulmali :26:
İşte burada yanlış yapıyorsun sinirini durumla alakası olmayan kişiden alıyorsun,bence bunu eşinin abisiyle konuşması gerek,çünkü msn kişiye özel birşey..Onların istediğide zaten sizin birbirinize sinirlenmeniz değilmi bitanemm sakın düşme onların tuzağına eşine onlara inat dahada bağlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?