- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.921
konuşamaz işde dedım ya sııntılar hala devam edıyor . hepsı benım sabrımı sınıyorlar . mahmutta sus dıyor seneye martın 25 ne kadar sabret dıyor . bır hata yapmadan yalvarırım sabret dıyor . aksam konusduk bıraz qozlerın artık qulmuyor dıyor ben sana cıkolata aldım mı depeme cıkardın şimdi bir tesekkur edıp qecıyrsun dıyo haklıda cocuk soqukluk qırdı . dunyaları serse onume qene teskkur dyıp qececem o dereceye qeldım artık bunaldım ya . dıyor kı mahmut bıde içindekı sevqı bıtıyor ve ben korkuyorum dıyor cokda haklı qercekden eskısı qbı mutlu olamıyorum hep bır enqel cıkyor 1 saat once quluyorsam 2 saat snra qene salya sumuk aqlıyorum ya
SEnde haklıısn gülüm yaşadıkların hiçde kolay şeyler değil,ama bu durumu ikiniz eşinle ikiniz aşacaksınız yeri gelecek saatlerce konuşacaksınız ama mutlaka bir çözüm yolu bulacaksınız,sen onu oda seni çok seviyor çünkü bak birbiriniz için ne sıkıntılar ne zorluklar atlatmışsınız bunlarımı yenemeyeceksiniz.Sen yine kocacığın sana çikolata getirdiğinde atla boğazına delir bide onun açısından düşün adamın bütün gün işçilerle zaten kafası bir milyon oluyor bide maalum sıkıntılar eve gelip seni görüp rahatlamak istiyor adam..Ama sende kendini herşeyle üzmeyeceksin bide o var kendi kendinin psikoloğu olacaksın her olumsuzluğa bir pozitiflik bulacaksın.Biz kadınlara çok iş düşüyor bitanemm evlilikte
Uyuyacagim biraz karnim agriyonere öretmenimm
konuşamaz işde dedım ya sııntılar hala devam edıyor . hepsı benım sabrımı sınıyorlar . mahmutta sus dıyor seneye martın 25 ne kadar sabret dıyor . bır hata yapmadan yalvarırım sabret dıyor . aksam konusduk bıraz qozlerın artık qulmuyor dıyor ben sana cıkolata aldım mı depeme cıkardın şimdi bir tesekkur edıp qecıyrsun dıyo haklıda cocuk soqukluk qırdı . dunyaları serse onume qene teskkur dyıp qececem o dereceye qeldım artık bunaldım ya . dıyor kı mahmut bıde içindekı sevqı bıtıyor ve ben korkuyorum dıyor cokda haklı qercekden eskısı qbı mutlu olamıyorum hep bır enqel cıkyor 1 saat once quluyorsam 2 saat snra qene salya sumuk aqlıyorum ya
selamm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimm hancekimmmm cok uzuldummm allah hayirlisini versin tatlim uzulme en kisa zamanda insallah bebisin seninle olur...bizde dun doktordaydikk ciniyetini ogrenemedikk cunku masallah cok hareketli teyzoslari..kafa yapisini olctu hersey cok iyi..kistim yok olmsss....ama rahim kasiliyor duphaston icecemm rahim kendini duzeltsin diye vitaminlere basladikk...9.aya kadar kullanacakmisimmm ee sizde ne haberler varrr
Karabiberim sen ne guzel soyluypsun herseymi biraktim mahmuduma geldim diyosun. onu cok seviyosun. birak takma kafana kimse seni sevmesin esin sevsin yeter. kavga edipde buyusunu bozma askinin. her kavga yenisini getirir. Sonra da bakmissiniz eski masum askiniz kalmamis.
ya tabi ben kımsenın sevqısıne muhtac deqılım mahmutun sevqısı bana yetıyorda artıyor bılene . haklısn örtmenim
Esinin seni ne kadar sevdigini gorunce herkes saygi duyar duymakta zorunda. guzel gunler yakin karabiberim.
Naber ipeeem uyuyacaktim bendesupurgemi hazirladim
onlarda sevqıye saygı duymak zor ancak kayınvalıdemın bıraz sesını cıkarması lazım ondada iişde çelebımın kızı tumor hast dye annemde fazla ses cıkartamıyor off tek yapılcak bırsey var SABIR ŞÜKRİYEEE SABIRRRRRRRRR
selamm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimm hancekimmmm cok uzuldummm allah hayirlisini versin tatlim uzulme en kisa zamanda insallah bebisin seninle olur...bizde dun doktordaydikk ciniyetini ogrenemedikk cunku masallah cok hareketli teyzoslari..kafa yapisini olctu hersey cok iyi..kistim yok olmsss....ama rahim kasiliyor duphaston icecemm rahim kendini duzeltsin diye vitaminlere basladikk...9.aya kadar kullanacakmisimmm ee sizde ne haberler varrr
Canlarım ben çıkayım biraz evimi toparlayayım,hiçbirşey yapmadım hala gelirim yine öpüldünüz hepinizz
tamam esin bi bekle sabrte diyomus sabir cimcimem esine güvenn..mutlu ol yaw birak oymus buymus yapma böyle senin su an siginacagin tek kisi bence esinn.ama sende esini sogutma kendinden sen su an eskisinden daha sicak olmalisin ona karsi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?