Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selamm habibtelerimmm nasilsiniz bakalimm hancekimmmm cok uzuldummm allah hayirlisini versin tatlim uzulme en kisa zamanda insallah bebisin seninle olur...bizde dun doktordaydikk ciniyetini ogrenemedikk cunku masallah cok hareketli teyzoslari..kafa yapisini olctu hersey cok iyi..kistim yok olmsss....ama rahim kasiliyor duphaston icecemm rahim kendini duzeltsin diye vitaminlere basladikk...9.aya kadar kullanacakmisimmm ee sizde ne haberler varrr

SEnde haklıısn gülüm yaşadıkların hiçde kolay şeyler değil,ama bu durumu ikiniz eşinle ikiniz aşacaksınız yeri gelecek saatlerce konuşacaksınız ama mutlaka bir çözüm yolu bulacaksınız,sen onu oda seni çok seviyor çünkü bak birbiriniz için ne sıkıntılar ne zorluklar atlatmışsınız bunlarımı yenemeyeceksiniz.Sen yine kocacığın sana çikolata getirdiğinde atla boğazına delir bide onun açısından düşün adamın bütün gün işçilerle zaten kafası bir milyon oluyor bide maalum sıkıntılar eve gelip seni görüp rahatlamak istiyor adam..Ama sende kendini herşeyle üzmeyeceksin bide o var kendi kendinin psikoloğu olacaksın her olumsuzluğa bir pozitiflik bulacaksın.Biz kadınlara çok iş düşüyor bitanemm evlilikte

abla bılıyorum ama kaldıramıyorum bazen hersey cok cok ust uste qelıyor yuvayı dısı kus kurar tamam aama zor qelıyor mahmutuma eskı özenı qösteremıyorum bıde oyle canım yanıyor allahımmmmmm sen benım yardımcım ol yarabbım .elımden qelenı yapmaya qayret etcem qene inş

nere öretmenimm
Uyuyacagim biraz karnim agriyo

Karabiberim sen ne guzel soyluypsun herseymi biraktim mahmuduma geldim diyosun. onu cok seviyosun. birak takma kafana kimse seni sevmesin esin sevsin yeter. kavga edipde buyusunu bozma askinin. her kavga yenisini getirir. Sonra da bakmissiniz eski masum askiniz kalmamis.

Sağolasın bitanemmmm yok geçti artık üzülmüyorum sağlık olsun diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olacak artık bu ay olmadıysa diğer aylar bizimle:))))Ooooyy maşallah teyzesi yer onu maşallah bir sonraki kontrolde görürsün artık cinsiyetini bitanemm...Şükür kistinin yok olmasınada ayrıca çok sevindim bitanemmm..Vitaminlerinide ihmal etme alppinimmm

ya tabi ben kımsenın sevqısıne muhtac deqılım mahmutun sevqısı bana yetıyorda artıyor bılene . haklısn örtmenim

Esinin seni ne kadar sevdigini gorunce herkes saygi duyar duymakta zorunda. guzel gunler yakin karabiberim.

onlarda sevqıye saygı duymak zor ancak kayınvalıdemın bıraz sesını cıkarması lazım ondada iişde çelebımın kızı tumor hast dye annemde fazla ses cıkartamıyor off tek yapılcak bırsey var SABIR ŞÜKRİYEEE SABIRRRRRRRRR

tamam esin bi bekle sabrte diyomus sabir cimcimem esine güvenn..mutlu ol yaw birak oymus buymus yapma böyle senin su an siginacagin tek kisi bence esinn.ama sende esini sogutma kendinden sen su an eskisinden daha sicak olmalisin ona karsi:26:

Canlarım ben çıkayım biraz evimi toparlayayım,hiçbirşey yapmadım hala gelirim yine öpüldünüz hepinizz

Sabret canim ama dedigim gibi askini yipratma buyusu bozulmasin

habbite alpinimm yerim o findigi daha ufak annesi insalalh trde ögrenirsin cinsiyetinii hem su an yanilma payida cok büyük olurr.masallah sein gibi hareketli olacak findikkkistin gitmis sükürrrbizdede ayni durum su an degisiklik yok habbitemmm

Canlarım ben çıkayım biraz evimi toparlayayım,hiçbirşey yapmadım hala gelirim yine öpüldünüz hepinizz

yaww kıslarr bu hergün hergün evi toplayp napysunz siz yaww ?? ben haftada bir anca yapabilyom ?? akşamları işten sonra da braz yapmaya çalşyrum ama çok yorgun oluyrum tam 2 gün önce çamaşır astım ölece kaldı askılıkta sabah işe gelirken gördm ama vaktim yoktu ki

tamam esin bi bekle sabrte diyomus sabir cimcimem esine güvenn..mutlu ol yaw birak oymus buymus yapma böyle senin su an siginacagin tek kisi bence esinn.ama sende esini sogutma kendinden sen su an eskisinden daha sicak olmalisin ona karsi:26:

ZATEN ona quvnmeseydım qercekden bu evlılık cokdan bıterdı . öyle tek sıqınacıqım kısı esim. elimden qelenı yapmaya calscam ama bazende qururumun cok ayaklar altna serildiqini hiaaediyorum bılmıyorum yasakım ınan kı psıkolog arıyorum kendıme bulursam qıdecem tedavı sart yoksa bakırkoye yolculuk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…