Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim cevap yazdim gormedin galiba. benim gecen ay gecti bi hafta leke gibi geldi dr sokturucu verecekti bende basladim sogana bu ay erken geldi . sende yap 15 gun bence ilactan daha iyidir.

valla makına yap sıl supur . 2 qun supurmedım de hastaydım bır suru laf duydum ne pasbalsın sen dıdı . ama sen qorun didim herqun evı temızleyımde elektırk su tavan yapsın dedım bende herqun temızlık yapıyorum makına tutuyorum yerlerı sıl sobayı deqstr snra quze bır dus çay demlıom bırde ohhhhhhh
Sabret canim ama dedigim gibi askini yipratma buyusu bozulmasin

bunun ıcın sadece benım savas vermem mı qerekıyor mahmutunda yapması lazım sevqımızın yıpranmaması buyusunun bozulmaması ıcın mucadele etmesı lazım tek ben beceremıyorum ç. o çalısıyor ama bellı yere kadar dusuncesızlıqı ck var

SSSSSSssselam dünyanın en güzelllllllllll,,,,en datlıııııııııı,,en gaymaklı,,,,,,,,,,,,ennnn bebişi bollllllll ,,,en en en en 1 numaralı topikkkk üyeleriiiiiiiiii

ben geldim açılın bakemmmmmmmmm

tamam ek destek al cimcimemde birazda kendini sen sakinlestirr..gururun niye ayaklar altina serilsin serdirttirme kimseye .ama esinede aman soguk davranma bak ona güvenip seviyosun o da sen icok seviyo daha ne bide rabbim izin verirse bebisiniz olur tam bi kücük aile olursunuz inslalahh..

hmmm quzum sen sakin olmalısın yine de, yap o dediğin işleri ondan sonra da tatını kuraniyeni, ondan sonrada ibadetini ohhh misss gerisi vız gelsin tırs gitsin .. kimseye takma takılma, biraz zaman ver evliliğinize bi iyice otursun

Canim cevap yazdim gormedin galiba. benim gecen ay gecti bi hafta leke gibi geldi dr sokturucu verecekti bende basladim sogana bu ay erken geldi . sende yap 15 gun bence ilactan daha iyidir.

örtemnm canmmmm kusura bakma yaww bi göremedk mesajlarımzı bugn tamam ben 15 gün yapaym o zaman .. peki sen söktürücüyü içmedinde sadece soğanımı içtin quzum ???

]

zaten cumartesıyı ıple cekıyorumm bebek olursa hersey daha quzel olacak bak herkezı ben nasıl susdurcam !

Onun dusuncesiz davrandigini hissettir o zaman ama sakin suclama savunmaya gecer sonra benim bildigim erkek modeli bole seninki nasil bilemem tabi

yaw senle ilgilenilmez ipekim yawrukusum vala bilerek yapinilmiyo masalalh kizce cok olunca topikte bazen yazilan mesajlar gözden kaciyo..senin mesala geldigini mersah örtmenimi alintisindan gördümmtestmi yaw insalalh sogana gerek kalmazzzipekim mesajimi naptin ben sana yazmistim herbiseycigi soganla ilgili

dur yine anlatim reglin bitince 7 gün sonra baslanilacak ama sen olmadin daha.. testten sonra basla bence sökülmeye yardimci olurrr.tam 15 gün ic . günde iki ögün taze yap ic..ac karnina yap ama .ictikten sonrada en az 15 dk bisey yeme.sonra yemegini ye..

öyle yapıyorum çok sukur 1 yıl verdı 1 yıl boyunca sabretmek ıcın butun cabalarımı harcıyacam . yabu kadar zoruma qıtmesının sebebı ben asla sessız kalmazdım qecer catır catır herkezın azının payını verırdım . ama yapamıyorum nıye sayqımdan . susarak onlara en quzel cevabımı vereceqım . bide bebişimle

sagollll yasakhayalimmmmm canimsin sen...vallahi kipir kipirrrrrrr teyzosuna cekmisssss

:111::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::118::118::118::118::118::127::127::127::128::128::128::129::129::129::129::121::121:hosgeldinn yawrukusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnörün nasilsin son iki günnnnnnnnnnnnnnnnnn

Onun dusuncesiz davrandigini hissettir o zaman ama sakin suclama savunmaya gecer sonra benim bildigim erkek modeli bole seninki nasil bilemem tabi

haklısın dıyor benımkı dusunemedım dıyor ama qene ertesı qun yada 2 3 qn sonra yapcanı yapıyor .

sagollll yasakhayalimmmmm canimsin sen...vallahi kipir kipirrrrrrr teyzosuna cekmisssss

habbitem alpinimm yaw sende cok hareketlisinnn tam annesiiii kendine dikkat et yorma

yerim ben kücük habbitecigi böyle dogacagi günü ve resmini bekliyommhabbitem isim ne belirledinizmiii hicc

Ewet canim sadece sogan ictim

Ben 7 gun sonra baslamadimki tam sokulmedi die reglin 7. gunu basladim

yok tarifin elimde ben adetm yok die 10 günmü içem 15 mi bilemedmdi?? testi de dr istedi zati canım heralde artk bişey vermeye karar vermeden önce de son kez emin omak istio bebk olmadığna cnm, son testten sonra zaman geçmiş adt olmadıysanız testten zarar gelmez dedi işte ???

örtmenmde sölemiş saolsun ben görmemişim ki

Ewet canim sadece sogan ictim

Ben 7 gun sonra baslamadimki tam sokulmedi die reglin 7. gunu basladim

e senin ondan erken gelmiş o zaman öertmenm

Son düzenleme:

naber bacımmmm hoşbuldum

nörüm çorap örüümmmmmmm hahahhahha.hakkaten de örüyom ha.hoşbulduk datlum benim ...kıs 2 gün diillllll yarın büyük günnnn kırmızalar gelmezseeeeeeeee yırttıkkkkkkkkk paçayı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…