- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.941
Canim cevap yazdim gormedin galiba. benim gecen ay gecti bi hafta leke gibi geldi dr sokturucu verecekti bende basladim sogana bu ay erken geldi . sende yap 15 gun bence ilactan daha iyidir.iyi sayılır cnm, tutmym ben seni git dinlen hadi, bitek ben yazdm ama görmedn heralde, ptesi soğana başlıcam tarifi bende var ama .. ben adet yokkken başlıcam ya 10 gün mü 15 günmü içicem bilemedm sen nasıl içmiştin ??
valla makına yap sıl supur . 2 qun supurmedım de hastaydım bır suru laf duydum ne pasbalsın sen dıdı . ama sen qorun didim herqun evı temızleyımde elektırk su tavan yapsın dedım bende herqun temızlık yapıyorum makına tutuyorum yerlerı sıl sobayı deqstr snra quze bır dus çay demlıom bırde ohhhhhhhyaww kıslarr bu hergün hergün evi toplayp napysunz siz yaww ?? ben haftada bir anca yapabilyom ?? akşamları işten sonra da braz yapmaya çalşyrum ama çok yorgun oluyrumtam 2 gün önce çamaşır astım ölece kaldı askılıkta sabah işe gelirken gördm ama vaktim yoktu ki
Sabret canim ama dedigim gibi askini yipratma buyusu bozulmasin
hosgeldin ipekimmm
ZATEN ona quvnmeseydım qercekden bu evlılık cokdan bıterdı . öyle tek sıqınacıqım kısı esim. elimden qelenı yapmaya calscam ama bazende qururumun cok ayaklar altna serildiqini hiaaediyorum bılmıyorum yasakım ınan kı psıkolog arıyorum kendıme bulursam qıdecem tedavı sart yoksa bakırkoye yolculuk olacak
valla makına yap sıl supur . 2 qun supurmedım de hastaydım bır suru laf duydum ne pasbalsın sen dıdı . ama sen qorun didim herqun evı temızleyımde elektırk su tavan yapsın dedım bende herqun temızlık yapıyorum makına tutuyorum yerlerı sıl sobayı deqstr snra quze bır dus çay demlıom bırde ohhhhhhh
bunun ıcın sadece benım savas vermem mı qerekıyor mahmutunda yapması lazım sevqımızın yıpranmaması buyusunun bozulmaması ıcın mucadele etmesı lazım tek ben beceremıyorum ç. o çalısıyor ama bellı yere kadar dusuncesızlıqı ck var
Canim cevap yazdim gormedin galiba. benim gecen ay gecti bi hafta leke gibi geldi dr sokturucu verecekti bende basladim sogana bu ay erken geldi . sende yap 15 gun bence ilactan daha iyidir.
SSSSSSssselam dünyanın en güzelllllllllll,,,,en datlıııııııııı,,en gaymaklı,,,,,,,,,,,,ennnn bebişi bollllllll ,,,en en en en 1 numaralı topikkkk üyeleriiiiiiiiii
ben geldim açılın bakemmmmmmmmm
tamam ek destek al cimcimemde birazda kendini sen sakinlestirr..gururun niye ayaklar altina serilsin serdirttirme kimseye .ama esinede aman soguk davranma bak ona güvenip seviyosun o da sen icok seviyo daha ne bide rabbim izin verirse bebisiniz olur tam bi kücük aile olursunuz inslalahh..
valla makına yap sıl supur . 2 qun supurmedım de hastaydım bır suru laf duydum ne pasbalsın sen dıdı . ama sen qorun didim herqun evı temızleyımde elektırk su tavan yapsın dedım bende herqun temızlık yapıyorum makına tutuyorum yerlerı sıl sobayı deqstr snra quze bır dus çay demlıom bırde ohhhhhhh
bunun ıcın sadece benım savas vermem mı qerekıyor mahmutunda yapması lazım sevqımızın yıpranmaması buyusunun bozulmaması ıcın mucadele etmesı lazım tek ben beceremıyorum ç. o çalısıyor ama bellı yere kadar dusuncesızlıqı ck var
yaww kimse benle ilgilenmyo yaww ..
örtmenm tam selam verdi gerisi gelmedi
yasakçım ben ptesi test yaptrcam akşam dr ve soğana başlıcam, şimdi bende adet ne olmadığına göre,
kaç gün içicem bu soğanı 10 mu 15 mi ???
öyle yapıyorum çok sukur 1 yıl verdı 1 yıl boyunca sabretmek ıcın butun cabalarımı harcıyacam . yabu kadar zoruma qıtmesının sebebı ben asla sessız kalmazdım qecer catır catır herkezın azının payını verırdım . ama yapamıyorum nıye sayqımdan . susarak onlara en quzel cevabımı vereceqım . bide bebişimlehmmm quzum sen sakin olmalısın yine de, yap o dediğin işleri ondan sonra da tatını kuraniyeni, ondan sonrada ibadetini ohhh misss gerisi vız gelsin tırs gitsin .. kimseye takma takılma, biraz zaman ver evliliğinize bi iyice otursun
SSSSSSssselam dünyanın en güzelllllllllll,,,,en datlıııııııııı,,en gaymaklı,,,,,,,,,,,,ennnn bebişi bollllllll ,,,en en en en 1 numaralı topikkkk üyeleriiiiiiiiii
ben geldim açılın bakemmmmmmmmm
Onun dusuncesiz davrandigini hissettir o zaman ama sakin suclama savunmaya gecer sonra benim bildigim erkek modeli bole seninki nasil bilemem tabi
sagollll yasakhayalimmmmm canimsin sen...vallahi kipir kipirrrrrrr teyzosuna cekmisssss
Ewet canim sadece sogan ictimhmmm quzum sen sakin olmalısın yine de, yap o dediğin işleri ondan sonra da tatını kuraniyeni, ondan sonrada ibadetini ohhh misss gerisi vız gelsin tırs gitsin .. kimseye takma takılma, biraz zaman ver evliliğinize bi iyice otursun
örtemnm canmmmm kusura bakma yaww bi göremedk mesajlarımzı bugntamam ben 15 gün yapaym o zaman .. peki sen söktürücüyü içmedinde sadece soğanımı içtin quzum ???
yaw senle ilgilenilmez ipekim yawrukusum vala bilerek yapinilmiyo masalalh kizce cok olunca topikte bazen yazilan mesajlar gözden kaciyo..senin mesala geldigini mersah örtmenimi alintisindan gördümmtestmi yaw insalalh sogana gerek kalmazzz ipekim mesajimi naptin ben sana yazmistim herbiseycigi soganla ilgili
dur yine anlatim reglin bitince 7 gün sonra baslanilacak ama sen olmadin daha.. testten sonra basla bence sökülmeye yardimci olurrr.tam 15 gün ic . günde iki ögün taze yap ic..ac karnina yap ama .ictikten sonrada en az 15 dk bisey yeme.sonra yemegini ye..
yaw senle ilgilenilmez ipekim yawrukusum vala bilerek yapinilmiyo masalalh kizce cok olunca topikte bazen yazilan mesajlar gözden kaciyo..senin mesala geldigini mersah örtmenimi alintisindan gördümmtestmi yaw insalalh sogana gerek kalmazzz ipekim mesajimi naptin ben sana yazmistim herbiseycigi soganla ilgili
dur yine anlatim reglin bitince 7 gün sonra baslanilacak ama sen olmadin daha.. testten sonra basla bence sökülmeye yardimci olurrr.tam 15 gün ic . günde iki ögün taze yap ic..ac karnina yap ama .ictikten sonrada en az 15 dk bisey yeme.sonra yemegini ye..
Ewet canim sadece sogan ictim
Ben 7 gun sonra baslamadimki tam sokulmedi die reglin 7. gunu basladim
:111::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::118::118::118::118::118::127::127::127::128::128::128::129::129::129::129::121::121:hosgeldinn yawrukusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nörün nasilsin son iki günnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?