- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.161
hayırlı olsun arkadaşım en iyisini yapmışsınız. benim de şu an 4+5 filan; ama riskli bir gebelik. eşimin ailesine söylemedik, çok hassas insanlar, kıyamadım. annem daha soğukkanlı tek başıma üstesinden elemediğim için ona söyledim, sağolsun o da babama. her gün defalarca arıyorlar.
Kızlar bu arada ailelere falan söylemiş bulunmaktayız bu akşam itibariyle... Eşimle verdik gene bu kararı.. dedi ki Allah korusun kötü bir durum dese doktor napıcaz ikimiz içimize mi atıcaz gene anne babalarımızdan destek beklicez e o zaman niye söylemiyoruz dedi, gaza da geldim mantıklı da geldi söyledim, saldım gitti içimden bi kuş havalandı sanki
evet canım ilk inşallah
canım en iyisiini yapmışsın hiç endişe etme Rabbimin izniyele hiçç bişeycik olmas sen içini ferah tut iyi düşünn
bence iyi yapmışsınız pazartesi...içini kemirip dururdu böyle güzel bi haberi paylaşamamak.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.darısı bize inşallah...
canımsın benim eşim de öğretmen ...bzde dedik yazın nöbetleşe bakar büyütürüüz bebişi.ama nerdeeeeeee...şimdi olsunda nöbetsiz bakarım diyorum ...hayatta her şey bzim planladığımız gibi olmuyo maleef:
canım 1 sene dolmadı die doktora filan gitmedik o yüzden sorun filan var mı bilmiom.sadece gebelik düşündüğümüzde doktora gittik gebeliğe uygunmuyum die.jinekolojik muayene testler filan uygun çıktı o kadar
işte benim de kimyasal gebelik olma durumu var o yüzden söyleyemedik kimseye, bu arada çalışıyorum ama doktorum 3 gün rapor verdi. yatıyorum, yarın yine kan tahlili. benim hcg değerlerim çok az yükselmiş. bu yüzden doktor hiç umutlandırmadı beni
selammm canlarrr nerde kızçelerimmm yemek molasımıııkoca arasımıı
selammm canlarrr nerde kızçelerimmm yemek molasımıııkoca arasımıı
amin canım inşallah yaa, tez vakitte darısı başına olsun canım benimmm
çok sağol canım, tez vakitte senin güzel haberini almak da nasip olsun inşallah
Daha iyiyim bitanemmm şükür sizler bana iyi geliyorsunuzz
başlıcam canm ya ptesi sabah kan vercem snra başlıcam soğana hayırlısı ...
hayırırlısı canım inşallahhh
benim boyum 1.70 cm kilo 57 kg... senin boy uzun ama kilo versen daha iyi olur. çok değil ama hamilelik düşündüğün için daha iyi olur tatlımmm.... hem spor filan başka şeylerle uğraşmak kafa dağıtmak için birebir ohhhh
Ömrümü yatırdım geldiiiiimmm
ama bu sefer de benim uykum geliyooooo
sogan kurunden olabilir duzensizmiydi reglin duzensizse duzene sokuyodur.. uzulme tatlimm bu olmazsa diger ay butun aylar bizim
Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?