Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah esirgesin bebeğini canım ne kadar stresli bir durum olduğnu tahmin edebiliyorum..çalışmak zorunda değilsen yatsan dinlensen ne güzel olur...
ben de haftaya çarşamba gidicem doktora vajinal ultrason istemediğim için, o zaman kadar söylemeyelim diyoduk benim hissettiğim bir olumsuzluk yok ama Allah korusun dış gebelik boş gebelik çok okudum buralarda Allah korusun .... ben de bir hafta sonra rahatlayacağım anlayacağın

canım en iyisiini yapmışsın hiç endişe etme Rabbimin izniyele hiçç bişeycik olmas sen içini ferah tut iyi düşünn

selammm canlarrr nerde kızçelerimmm yemek molasımııı koca arasımıı

canım en iyisiini yapmışsın hiç endişe etme Rabbimin izniyele hiçç bişeycik olmas sen içini ferah tut iyi düşünn

amin canım inşallah yaa, tez vakitte darısı başına olsun canım benimmm

çok sağol canım, tez vakitte senin güzel haberini almak da nasip olsun inşallah

canım sen hiç sıkma canını Allahın dediği olurr inş.. yanılırr hepsi kavuşursun evladınaa

tüüğğ tüüğğ tüüğğğ hanımlaırmızda pek alılımlıı maşşallahhhh

bende spora başlıyım yaww evde vaa koşu bantıı felan azcık koşamda zayıflayammm

sogan kurunden olabilir duzensizmiydi reglin duzensizse duzene sokuyodur.. uzulme tatlimm bu olmazsa diger ay butun aylar bizim

evet bende öle düşünüorumm örtmenimmm :26::26::26:
inş. sıkma canını herşeyin hayırlsıı

Zayıflama hapına başlıyorum bitanemmm,o yüzden korunmam lazım

hap mı zayıflama hapı bidem hancekimm nerden temin etcenn ve sağlıklımı eminmiisnnn
bana hiç mantıklı gelmio onlaaa :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…