- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.121
allah kabul etsinnnkızlar... ben de okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hancekim nasılsın tüh yakalayamadım senineyse geldiğinde görüşürüz inşallahGeç kalma bitanemmm,bende yemek hazırlamaya gidiyorum eşim gelir birazdan akşama görüşürüüüüz,hepinizi öptüm kızlarrr
iyi akşamlar kızlarr tanıstıgıma memnun oldum gorusuruz hergun burdayım artık
xwz ben salatalık trsusu ıstıyommmmmmmmmmm
hahahahahahah cok quldum kolşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemide tursumu varrrr:84::84::84::84::84::84::78::78::78::78::78:
kizlar ben geldim ama hic tadim yok nedense kendimi cok yorgun bitkin halsiz hissediyorum simdide cikiyorum iyi bakin kendinize
kizlar ben geldim ama hic tadim yok nedense kendimi cok yorgun bitkin halsiz hissediyorum simdide cikiyorum iyi bakin kendinize
bu arada ........heyyyyyyyttt ben geldimmm...akşamı kıldım yemeğimizi yedik...bulaşıkları yıkadım....yatsıyı kıldımmmm..ve işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmm..........
enerjinz bolllllllll şükrünüz sınırsız olsunnnnnnn.....
ayyy ben gelene dek herkes gitmiş yawwwww....neyse kendim çalar kendim oynarım.....ama kızlar dikkat edin çok geç yiyosunuz yemeği zararlı akşam 7 den sonra bişey yemeyinnnnnnnn.....
hooooooooopppp şak şukaaaaaaaaa şak şukaaaaaaaaaa şak şuka şaka da şukaaaaaaa.....
hoş geldinnnn
bende bulaşıkları yıkıcam ama kendimi yorgun hissediyorum yattığım yerden okuyorum yazıyorum bulaşıklar azcık daha beklesin napim
İnşallah canım Allah sakınsın korusun, şuan elimden gelen birşey olmuyor ki Allah a emanet... inşallah bir sorun yoktur. bu gün kandan baktırdım 4+3 şuan 1460 çıktı beta hcg. doktoru arayıp haftaya çarşamba için gün aldım dedim daha erken geleyim mi vajinalden bakmak gerek mi? gelme dedi haftaya karından bakalım dedi vallahi...
Ağlamamak için zor tutuyorum senin yazdıklarını okudukça, Rabbim seni ne güçlü görmüşte böyle bir acıyla sınamış.... İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayacaksın yavruna kavuşacaksın canım arkadaşım
çok üzülüyorum bunları okudukça var yaa.. bundan sadece 5 gün önce şu yazdıklarının hepsini taa içimde yaşıyordum. Ama Rabbimin hepimiz için bir planı ve mucizesi var buna inan inşallah burada senin için halay da çekeceğiz...
yaa bu ne demek? bi tedavisi vardır elbet değil m
evet canım sabah kahvaltıda bi tane o da çook açık içiyorum ama dün misafirliğe gittim 2 tane de orda içtim
eşim karamanlı ben GONYALIYIM malum evlenınce koca köylü olduqumuz ıcın karamanlıyıkKaramanın koyunu sonradan çıkar oyunu hesabı
Slm kızlar.ya kaç gündür çok kötüyüm yine bu mide bulantısı niye hiç geçmez ki yaa
Vallahi bilmiyorum bu ay itibariyle diyete başlamıştım onu ağırlaştırıcam şimdi,mümessil bir arkadaşımdan ilaç adı aldım ona başlayacağım bu ay ve birkaç ay korunmayı düşünüyorum..
Eşimde böyle olması ara vermen senin içinde iyi olacak her ay seni böyle görmek beni bitiriyor dedi,biraz zayıflayayım hem bu kiloyla hamile kalırsam ben kaç kiloyla bitecek hamileliğim diye konuştuk arkadaşımla o yüzden sıkı diyetteyim artıkın:))))
çok qülünüyor ya ondan yerımden kalkamadım bende qulecem dıye
slm kızlar bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
hoşgeldin canım ....yardımcı olabileceğim bişeyse neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?