Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipeğim yasin'ler bitti rabbim kabul etsin okunanların yüzüsuyu hürmetine bebişin en yakın zamanda seninle olsun inşallah

kızlar... ben de okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah kabul etsinnn
Geç kalma bitanemmm,bende yemek hazırlamaya gidiyorum eşim gelir birazdan akşama görüşürüüüüz,hepinizi öptüm kızlarrr
hancekim nasılsın tüh yakalayamadım senineyse geldiğinde görüşürüz inşallah

iyi akşamlar kızlarr tanıstıgıma memnun oldum gorusuruz hergun burdayım artık

kendi adıma bende memnun oldum yakında yanlız gelmezsin inşallah bebiş müjdesiyle gel emi çokkk yakın zamanda

kizlar ben geldim ama hic tadim yok nedense kendimi cok yorgun bitkin halsiz hissediyorum simdide cikiyorum iyi bakin kendinize

bu arada ........heyyyyyyyttt ben geldimmm...akşamı kıldım yemeğimizi yedik...bulaşıkları yıkadım....yatsıyı kıldımmmm..ve işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmm..........

enerjinz bolllllllll şükrünüz sınırsız olsunnnnnnn.....

kizlar ben geldim ama hic tadim yok nedense kendimi cok yorgun bitkin halsiz hissediyorum simdide cikiyorum iyi bakin kendinize

loorim neyin var :26: nazarmı değdi sanaaa
hamilelikte olur böyle şeyler dinlen yorma kendini
inşallah çabucak düzelirsin bebişin büyüyor arada olur böyle şeyler takma olurmu sen buraya gel biz seni kendine getiririz

ayyy ben gelene dek herkes gitmiş yawwwww....neyse kendim çalar kendim oynarım.....ama kızlar dikkat edin çok geç yiyosunuz yemeği zararlı akşam 7 den sonra bişey yemeyinnnnnnnn.....

hooooooooopppp şak şukaaaaaaaaa şak şukaaaaaaaaaa şak şuka şaka da şukaaaaaaa.....

hoş geldinnnn
bende bulaşıkları yıkıcam ama kendimi yorgun hissediyorum yattığım yerden okuyorum yazıyorum bulaşıklar azcık daha beklesin napim

:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

hoş geldinnnn
bende bulaşıkları yıkıcam ama kendimi yorgun hissediyorum yattığım yerden okuyorum yazıyorum bulaşıklar azcık daha beklesin napim

hoşbulduk dadlum.....yıkarsın ya amannnnn...valla en iyisini yapıyon bacım bende ayacıklarımı uzattım pcyi kucağıma aldım...bi yanndan tv ye bakıyom bi yandan yazıyom okuyommmm..gel keyfim geeeellllll

inşallah canım benim güzel temennilerin için allah razı olsun senden...
inşallah birbirimize o güzel haberleri biran önce veririz:)

hakkınızda hayırlısı olsun canım, kendini nasıl rahat mutlu hissedeceksen öyle yap tabiki

çok qülünüyor ya ondan yerımden kalkamadım bende qulecem dıye

yavrucuğum Haticeye değil neticeye odaklan, ayrıca gülmekten de zarar gelmez dimiiii

pazaRTESİ sevmezim........................Ben bişey duydum hamilemişsin ......................ÇOOOkkkkkkkkkkk sevindim...........................................

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ....yardımcı olabileceğim bişeyse neden olmasın?

uzun uğraşlar sonunda tek tüpümün tıkalı olmasına rağmen hamile kaldım hem de hiç beklemediğim bir anda çünkü bu ay aşılamaya başlıyacaktık. ama maalesef sevinemedim bile duruma adetim gecikince kan testi yaptırdım 92 çıktı 2 gün sonra başka bir yerde yaptırdım 110 çıktı. değerim çok az yükselmiş kahverengi lekelenmelerimde olduğu için doktorum kimyasal olabilir dedi. çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…