Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım benimmm ....hemen en kötüsünü düşünme moralini bozma kimyasal olabilr demiş .kimayasal dememiş ki belki bi yanılmadır .hem baksana tek tüpün tıkalı olmasına rağmen tutmuş mucizen.bebişin seninleyse üzme onu.tam anlamıyla araştır.gerçekliğinden emin ol.Eğer kimyasal isede nasipten öteye gidilmiyo be kardeşim...

haklısın da nasıl üzülmiyim, bakalım yarın yine kan tahlilim var.

doğru söylüyosun bazı şeyr insanın elinde olmuyo malesef.hepimiz hayal kırıklıkları yaşayıp üzülüyoruz.ama ne bilim arkadaşım olumlu düşünmeni istiyorum olumlu olsun diye. yarınki test sonucunu bildir ama merak ederim

çok sağol, yarın mutlaka yazarım. umarım ilerleme olmuştur. ya biliyor musun en çok da dış gebelikten korkuyorum

ayy olmassın inşallah tatlım.ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz??

bu 10. ayımızdı. 4.5 senelik evliyiz, yaş 30'a gelince bir şeylerin eksik olduğunu fark ettik ve başladık çalışmalara :) her ay ayrı umut, her ay ayrı tahlil ve şubatta rahim filmi derken hamileyim diye haykıramıyorum bile

sizin nedir durumlar, ne zamandır deniyorsunuz, nerdensin? ben izmir bu arada

çok zor bi durum gerçekten. ya o her ay umutla beklemek zaten var yaaaaaaaaaa ....bide kırmızılar gelirse hayal kırıklığı her ay...bazen diyorum ki keşke evlenir evlenmez olsaydı.ama ben ne bileyim hemen olmayacağını.korunmayı bırakınca olcak sanıyo insan.filmlerde bir gecede oluyolar bende öle sandım. bide plan yapıyoruz yaza doğsun dye eşimde evde olur bebişe rahat rahat bakarız die.ona göre korunmayı bıraktık hesapladık yaza gelcek die.hahahhaha sanıyoz ki hemen gelivercek ....

pazaRTESİ sevmezim........................Ben bişey duydum hamilemişsin ......................ÇOOOkkkkkkkkkkk sevindim...........................................

Allah razı olsun canım benim inşallah Allah utandırmasın...bol bol dua et emi haftaya çarşamba doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...

Bitanecim okudum dualarıni ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istedim Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi arkadasım pureipek ve isteyen tüm dostlarıma şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et amin.

sizin nedir durumlar, ne zamandır deniyorsunuz, nerdensin? ben izmir bu arada

ben Samsundan canım ...3 yıla yakındır evliyim.bu ay 4. denememiz yarın regl günüm bakalım gelcek mi???bu kadar zor olcağını tahmin etmezdim ama .henüz 4 ay ama 4 sene gibi sanki ::

:) aynen ya, ben de öğretmenim şöyle nisanda doğurayımda 4-5 ay bakarım diyordum, doğmamış bebeğe don biçtim durdum ilk aylar. sorun var mı peki sende veya eşinde

Kızlar bu arada ailelere falan söylemiş bulunmaktayız bu akşam itibariyle... Eşimle verdik gene bu kararı.. dedi ki Allah korusun kötü bir durum dese doktor napıcaz ikimiz içimize mi atıcaz gene anne babalarımızdan destek beklicez e o zaman niye söylemiyoruz dedi, gaza da geldim mantıklı da geldi söyledim, saldım gitti içimden bi kuş havalandı sanki

Amin Allah kabul etsin...

hayırlı olsun arkadaşım en iyisini yapmışsınız. benim de şu an 4+5 filan; ama riskli bir gebelik. eşimin ailesine söylemedik, çok hassas insanlar, kıyamadım. annem daha soğukkanlı tek başıma üstesinden elemediğim için ona söyledim, sağolsun o da babama. her gün defalarca arıyorlar.

bu arada ilk hamileliğin mi

bence iyi yapmışsınız pazartesi...içini kemirip dururdu böyle güzel bi haberi paylaşamamak.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.darısı bize inşallah...

:) aynen ya, ben de öğretmenim şöyle nisanda doğurayımda 4-5 ay bakarım diyordum, doğmamış bebeğe don biçtim durdum ilk aylar. sorun var mı peki sende veya eşinde

canımsın benim eşim de öğretmen ...bzde dedik yazın nöbetleşe bakar büyütürüüz bebişi.ama nerdeeeeeee...şimdi olsunda nöbetsiz bakarım diyorum ...hayatta her şey bzim planladığımız gibi olmuyo maleef :

canım 1 sene dolmadı die doktora filan gitmedik o yüzden sorun filan var mı bilmiom.sadece gebelik düşündüğümüzde doktora gittik gebeliğe uygunmuyum die.jinekolojik muayene testler filan uygun çıktı o kadar

Allah kabul etsinnn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…