- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.221
muhtemelen 5 haftalıksın canım, son adet tarihin neydi ??
Evet evet yarın daha detaylı yapacağım bugün sadece dağınıklığı topladım ütü yaptım azıcık yemek yaptım o kadar.Detaylar yarın
ellerine ğlık canımın içi....yaparsın yavaş yavaş yorma kendini bir anda. bende her sabah dzenli 45 dk koşu,15 dk twis,30 dk bsiklet yapıyorum yeşilçayımıda içiyorum ohhhhhhhh kuş gibi.sonra evimi temizliyorum...sonrada öğlen oluyo namazımı kılıyorum ....huzur buluyorum ...tavsiye olunur
6 şubat son adet tarihim ... şuan zaten artmışsa 3000 ni geçmiştir .. geçen cumartesi ultarsona girdim kese çok küçük dedi bu cumartesi tekrar gircem... inşallah görünür iyice...
Burdayım kuzzum biyere gittiğim yok
6 şubat son adet tarihim ... şuan zaten artmışsa 3000 ni geçmiştir .. geçen cumartesi ultarsona girdim kese çok küçük dedi bu cumartesi tekrar gircem... inşallah görünür iyice...
yasakım nerdee canımmm :26::26::26: biyeremi gitti yoksamm
yasakım nerdee canımmm :26::26::26: biyeremi gitti yoksamm
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
Buna görede 5 haftalık falansın ama senin yaptırdığın beta hcgnin referans aralıklarına göre cevap vermek gerekir kuzum yaaa
Bu arada hayırlı olsun bebeğin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
ellerine ğlık canımın içi....yaparsın yavaş yavaş yorma kendini bir anda. bende her sabah dzenli 45 dk koşu,15 dk twis,30 dk bsiklet yapıyorum yeşilçayımıda içiyorum ohhhhhhhh kuş gibi.sonra evimi temizliyorum...sonrada öğlen oluyo namazımı kılıyorum ....huzur buluyorum ...tavsiye olunur
ohh nekada güzell canımm bende her gün niyetleniorum aama bir türlü yapmourmm sporuu
Allah kabul etsinn yawrukusum 2 meryem suresi 2 yasin daha okudummmm
bende seni soryodumm yasakım hoş geldinnn
nirdesinnnn hayalimmmmmmm
teşekkür ederim gözümle ultrasonda görmeyince içim rahat etmiyo .... benm tahlildede 4-5 haftayı gösteriyo biraz karışık olduğu için anlamamıştım .... inşallah kucağımdada görürüm 8 ay sonra bebeğimi.... allah isteyen herkese versin inşallah...
kelebem geldim yemek yedim dualarimi bitirdimbiraz ütüm vardi yaptim makinada camasir var ve geldim kollarinizaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?