Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet evet yarın daha detaylı yapacağım bugün sadece dağınıklığı topladım ütü yaptım azıcık yemek yaptım o kadar.Detaylar yarın

ellerine ğlık canımın içi....yaparsın yavaş yavaş yorma kendini bir anda. bende her sabah dzenli 45 dk koşu,15 dk twis,30 dk bsiklet yapıyorum yeşilçayımıda içiyorum ohhhhhhhh kuş gibi.sonra evimi temizliyorum...sonrada öğlen oluyo namazımı kılıyorum ....huzur buluyorum ...tavsiye olunur

ohh nekada güzell canımm bende her gün niyetleniorum aama bir türlü yapmourmm sporuu

6 şubat son adet tarihim ... şuan zaten artmışsa 3000 ni geçmiştir .. geçen cumartesi ultarsona girdim kese çok küçük dedi bu cumartesi tekrar gircem... inşallah görünür iyice...

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Buna görede 5 haftalık falansın ama senin yaptırdığın beta hcgnin referans aralıklarına göre cevap vermek gerekir kuzum yaaa

Bu arada hayırlı olsun bebeğin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

6 şubat son adet tarihim ... şuan zaten artmışsa 3000 ni geçmiştir .. geçen cumartesi ultarsona girdim kese çok küçük dedi bu cumartesi tekrar gircem... inşallah görünür iyice...

canım dün itibariyle 4. haftan bitmiş, yani 5. haftanın içerisindesin, henüz çok yeni olduğu için küçük olur kese, cumartes 4+4 günlük olucak .. aslında 5.haftayı doldursan çok daha net görünür ama bi git bakalım hadi hayırlısı lsun

Allah kabul etsinn yawrukusum 2 meryem suresi 2 yasin daha okudummmm

teşekkür ederim gözümle ultrasonda görmeyince içim rahat etmiyo .... benm tahlildede 4-5 haftayı gösteriyo biraz karışık olduğu için anlamamıştım .... inşallah kucağımdada görürüm 8 ay sonra bebeğimi.... allah isteyen herkese versin inşallah...

Evet aslında sabah yapmak en iyisi ama ben aklıma estikce yapıyorum:))))Aletler en arka odada oraya gidersem yapıyorum sadece :))

Şimdi kahvaltıdan öncemi sonramı yapıyorsun yada ben nasıl yapayım???

ohh nekada güzell canımm bende her gün niyetleniorum aama bir türlü yapmourmm sporuu

bi alışsa vücudun var ya o zaman zaten vazgeçemiyosun.ama spor yapıcaksan erken kalkıcaksın o zaman dinç bi şekilde harika oluyo.eşim öğlen yemeğine gelene kadar bütün işim sporum bitmiş oluyo.o zaman gün bana kalıyo bide üşenmiyom ...yallah bismillah de başla gülüm

Amin canımmmmm

kelebem geldim yemek yedim dualarimi bitirdim biraz ütüm vardi yaptim makinada camasir var ve geldim kollarinizaaaaaaa

aafiyet olsunnn canımm Allah kabul etsin de ek dularamı geçtikkk ipekimmmm :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…