- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.261
keelbem 2 meryem suresi al canim benim su an ipekimde 5 tane cünkü calisyo zorlanir
güzel kızçeler ctesi pazar son haline bakıcam kalan miktarı çıkartırımsiz de kendinizi yormayın ama isterseniz bikaçını da siz alırsınız kalanı ben okur bitiririm inşallah ağzınıza sağlık yalnız sonra bu şekilde devam etmezki, bu listeyi sonra kim için okuncaksa o takip eder ama, değişiklik yapılmasında fayda olabilir bence canlar :))))
yerim seni hosbuldummm yawrukusummmm
Anaaaaammm habibtemmm gelmiş sefalar getirmiş hoşgelmişşş açtım kollarımı bebeem atla sarıl bana mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol yawrukusumm rabbim ettigimiz tüm dualari kabul etsin insalalhhhniye üzgündün noldu bitanemm:26:
atladim kollarina
öyle diil.mesela koşu bandında yürürken kendine zaman belirle 2 dk yürü 1 dk koş.bu şekilde en az 45 dk yap.
mesela sonra bisiklete geçtin ya onu yaparken de 3 dk orta hızda çevir pedalı 1dk hızlı.
yani hep bi ritim içinde olursan vücut senin ne yaptığını anlamaz belli bi düzene alışmaz ve kalorin artar...
gözümüz yollarda kaldı be yaaaaaaaa.herifi mi uyuttun ne ettinn ki şimd sennn
olsun ipekim elimden geldigince ben okurumm biliyorumki rabbim sana okudukca banada iki katini verecek...ama dedigin gibi listede bi düzenleme sart kimse kirilmasin ama gercekten isteyerek ve zamaninda okuyacak kizceler kalsin listede ..cünkü sira hepmize gelsin böyle olursa bu liste 1 yilda ancak biterr....
olsun ipekim elimden geldigince ben okurumm biliyorumki rabbim sana okudukca banada iki katini verecek...ama dedigin gibi listede bi düzenleme sart kimse kirilmasin ama gercekten isteyerek ve zamaninda okuyacak kizceler kalsin listede ..cünkü sira hepmize gelsin böyle olursa bu liste 1 yilda ancak biterr....
yok herifte pc basinda simdikkk uyumadi dahayemek yedim dualarimi okudum ütü yaptim makinaya camasir attim geldim kolariniza
öyle tabiki yasakım ağzınıza sağlıkne diyim okuyamayanların da canı sağolsun tabi .. ama kişi sayısına göre hesapladığmz için de bu önemli bişey, dediğin gibi herkese sıra gelmesi açısından yani .. o zaman ben 2 tane meryemi naza veryrum şimdi dimi
amin tatlım ya.rabbime sığındık dualarımızla....bu gün sonuçlarımı alcaktım ya biyopsi falan.aldım ve doktor hiç yumurtlamamın olmadığını söyledi şok oldum.ağlaya ağlaya eve geldimm.doktr adetliyken gel daha detaylı bilgi ediniriz dedi.çoküzüldm.gelince arkadaşlarla paylaştm. onlar da yumurtalık takibi yapılır falan dediler.kırmızıları bekliyom artık
öyle tabiki yasakım ağzınıza sağlıkne diyim okuyamayanların da canı sağolsun tabi .. ama kişi sayısına göre hesapladığmz için de bu önemli bişey, dediğin gibi herkese sıra gelmesi açısından yani .. o zaman ben 2 tane meryemi naza veryrum şimdi dimi
Ama ben şimdi çok üzüldümmm,sanki isteyerek okumamışım gibi hissettim kendimi reglim yarına bitmezki temizleneyimde okuyayım çok istiyordunm ama okuyamadım..Reglim biter bitmez temizlendiğimde ipeğim senin için okuyacağım duamın bana düşen kısmını aklına bişey gelmesin lütfennn
Anladım canımmm,sğpersin sen yaaa evet evet bu dediklerini yapıcam bunlar bittikten sonra ayaklarımda derman kalmayacak biraz dinlenip nefesi kontrol altına aldıktan sonrada 10-15 dakikada plates yapiimmi olurmu???
ivet saba aynını bende dedimmm 1 sene de anca listedeki kardeşlemizi okumuş olcass :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?