- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.241
ağzına sağlık yasakım canım benm, listeyi yenilym ben son haline göre quzum dur bakalım :))
Allah kabul etsinn yawrukusum 2 meryem suresi 2 yasin daha okudummmm
aafiyet olsunnn canımm Allah kabul etsin de ek dularamı geçtikkk ipekimmmm :26::26::26::26:
Evet aslında sabah yapmak en iyisi ama ben aklıma estikce yapıyorum:))))Aletler en arka odada oraya gidersem yapıyorum sadece :))
Şimdi kahvaltıdan öncemi sonramı yapıyorsun yada ben nasıl yapayım???
bi alışsa vücudun var ya o zaman zaten vazgeçemiyosun.ama spor yapıcaksan erken kalkıcaksın o zaman dinç bi şekilde harika oluyo.eşim öğlen yemeğine gelene kadar bütün işim sporum bitmiş oluyo.o zaman gün bana kalıyo bide üşenmiyom ...yallah bismillah de başla gülüm
kelebem dualar eksik yawrukusum nerdeyse fazlasi ipekime kalcakyardim edelimde cabuk bitsin allah razi olsun okuyanlardan ettikleri duanin iki katini alsinlar insalalhhhh
Allah kabul etsinn canımmmm
minikusum hemserimin karisidualrimi bitirdim ütü yaptim yemek yedim makinaya camasir attim bende kolarina atladim iste geldim burdayimmmmmmmmmmm
benimde yatak odamın yanındaki oda spor odam.yatağımı bile toplamadan başlıyom ki vazgeçmeyim diye.Ben kahvaltıdan önce yapıyorum canım.çünkü vücut o saatte hiç bişey yenmeden yakacak bişey bulamazsa yağ yakıyo...e bizde yağ yakmasını istiyoruz ...bide koşuda vücudu şaşırtmalısın.2 dk yürüyosan 1 dk koşmalısın.vücut aynı düzene alışırsa kilo filan vermez
çıtır çipsim benimmmm.allah kabul etsin.benim de meryem surem var.birazdan okucam.bugün hiç bişi yapamadım üzüntüdün yaw.atla gız kollarıma kelebekler gibi uçalımm.
Şimdi koştuktan sonra bisiklete binsem hani vicudu şaşırtmak adına nasıl olur???
saolun kiscelerim rabbim hepimizinkini kabul etsin insalalhhh
kelebem dualar eksik yawrukusum nerdeyse fazlasi ipekime kalcakyardim edelimde cabuk bitsin allah razi olsun okuyanlardan ettikleri duanin iki katini alsinlar insalalhhhh
Allah kabul etsinn canımmmm
tamam ozaman ipekim bende okumm 2 daha olumuu
Anaaaaammm habibtemmm gelmiş sefalar getirmiş hoşgelmişşş açtım kollarımı bebeem atla sarıl bana mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaww hancekimm ilk günden hemen paralama kendinii
sen iilk ıısnma olsun 15 dakka ritimli yürü sonra 15 dakka bisiklet gün geçtikce artırr
vüvut alışsın 2-3 günn
Şimdi koştuktan sonra bisiklete binsem hani vicudu şaşırtmak adına nasıl olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?