- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.321
hmmm anladım yeşilçay faydalı ama niye yasakladı anlamadım ...sirkeli su da olur farketmez 1-2 damla damlat yeter zaten
valla hade bakem yanıma yoldaş buldum...
ne demek canım ya vatana millete bi faydamız olduysa ne mutlu
uzun zamandır yapıyorum da spor ...2 senede salona gittim .... artık çözdüm yani...
ne bilem anlamadım gitti yaw.daha neler duycam bakem.inşallah hayalim ya çok üzüldüm amaçaresi varmış bak.doktor hiçbişi demedi tedavi ile ilgili.adetliyken gel bakalım dedi.hayırlısı rabbm verdi im herşey bahane.tevekkülettik biz.olur inşallah canlar bençıkayım da duamı bitireyim geç olmadan.biraz da işim var.bitrip haber verim ben size
ne kada ii yaww bennim kocada her akşam yapyoo ama ben üşeniorumm
gazanız mübarek olaa canlarr
Evet hayatım teşekkğr ederim yarın eşimi uğurlar uğurlamaz çıkıyorum koşu bandına o bandıdanda dengesini bozuyorum:)))Bi koşuyorum bi yürüyorum:))Sonra bisikletten bozma şeyin üstüne çıkıyorum onunda dengesini bozuyorum bi 1 de bi 4 de bi 6 da bi 8 de bi 2 de bi 6 da derken benim denge şaşıracak bunlarınkide şaşırmasın:)))))))))))
Benim adam manyak olduğu için salona göndermiyor maalesef ama oradaki olan genel şeyleri aldı eve sağolsun evde istediğin kadar istediğini yap diye...
Şimdi benim samimi bi arkadaşım bizde yemektelerkene bana dediki bebek düşünüyorsan kesinlikle maydanozdan ve bitki çaylarından uzak dur dedi,o gün bugündür eve maydanoz girmiyo girersede ben sadece sarma ve dolmaların içine koyuyorum.Bitki çaylarının hepsinide içti bitirdi bana hiçbirşey bırakmadı((
Sirkeli suyu içerim artıkın napiiim bebişim o var allahtan:)))
Sağol hayatım o zaman sabah kaçta başlıyoruz spora:)))
4 te eda olcek bak simdi ilhananzimmm
hosgeldin hilbarimmmm
hoşbulduk canlar...hoşgeldin canım iyiidir ....nolsun çenelere kuvvet ay pardon klavyelere kuvvet işte
senden naber....
habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo
kıs sende goncana eşlik etsene ne güselll.....Saol bebeeem bekleris senide
helal sana beee...yaparsınn sn 1 hafta sonra tartılıncada vayyyy beeeeee ben neymişim dersinnn ....gazlarsın kendini...banda bişey olmaz korkma onun duyguları yok: bi arttır bi azalt şaftını kaydır be yaaaaaaaaaa
4 kalpciğim olmuşş beyawww
Hosbuldmmmm bitanelerimmmmmmmm neydee 4.olcmm anlamdmmm kii:26:yaw telden insan franszca kaliooo net gidio cildrmak uzetrymmm
Teşekkür ederim habibtemmm bi onu bilmiyomuşum bak okuyunca şaşırdıydımda aklıma geldi sağolasın habibtemm hanım versiyon googlem benimmm
reglimin 3.gün tahlilleri yapılmıştı bişey çıkmadı.benimkini anca histeroskopiden sonra alınan parça vardı.ondan anlaşıldı.yumurtalık sayım 18 di bi kere bakıldığında.yumurtlaması olmayan kadının rahimiçi zarı kalınlaşırmış yumurtlama olmadığından.reglimin 21. günü progesteronumu ölçtürcem bakem hayırlısı.haden bu sefer çıkıyomiii geceleriste reglin 3 .günü hormonlarine bakacak sen merak etme dr ona göre tedavi yöntemi belirleyecekk..iyi aksamalr yawrukusummm yarin yine gell
Hosbuldmmmm bitanelerimmmmmmmm neydee 4.olcmm anlamdmmm kii:26:yaw telden insan franszca kaliooo net gidio cildrmak uzetrymmm
4 kalpciğim olmuşş beyawww
valla 4 kalpcik olmusss yaw kiscelerimm bakin konusunca oluyomussssssssssssssssssss:82::86::86::86::86:
Benim adam manyak olduğu için salona göndermiyor maalesef ama oradaki olan genel şeyleri aldı eve sağolsun evde istediğin kadar istediğini yap diye...
Şimdi benim samimi bi arkadaşım bizde yemektelerkene bana dediki bebek düşünüyorsan kesinlikle maydanozdan ve bitki çaylarından uzak dur dedi,o gün bugündür eve maydanoz girmiyo girersede ben sadece sarma ve dolmaların içine koyuyorum.Bitki çaylarının hepsinide içti bitirdi bana hiçbirşey bırakmadı((
Sirkeli suyu içerim artıkın napiiim bebişim o var allahtan:)))
Sağol hayatım o zaman sabah kaçta başlıyoruz spora:)))
Bitanecim okudum dualarıni ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istedim Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi arkadasım pureipek ve isteyen tüm dostlarıma şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et amin.
Kızlar bu arada ailelere falan söylemiş bulunmaktayız bu akşam itibariyle... Eşimle verdik gene bu kararı.. dedi ki Allah korusun kötü bir durum dese doktor napıcaz ikimiz içimize mi atıcaz gene anne babalarımızdan destek beklicez e o zaman niye söylemiyoruz dedi, gaza da geldim mantıklı da geldi söyledim, saldım gitti içimden bi kuş havalandı sanki
Ömrümü yatırdım geldiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?