Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Benim adam manyak olduğu için salona göndermiyor maalesef ama oradaki olan genel şeyleri aldı eve sağolsun evde istediğin kadar istediğini yap diye...
Şimdi benim samimi bi arkadaşım bizde yemektelerkene bana dediki bebek düşünüyorsan kesinlikle maydanozdan ve bitki çaylarından uzak dur dedi,o gün bugündür eve maydanoz girmiyo girersede ben sadece sarma ve dolmaların içine koyuyorum.Bitki çaylarının hepsinide içti bitirdi bana hiçbirşey bırakmadı((
Sirkeli suyu içerim artıkın napiiim bebişim o var allahtan:)))

Sağol hayatım o zaman sabah kaçta başlıyoruz spora:)))

iste reglin 3 .günü hormonlarine bakacak sen merak etme dr ona göre tedavi yöntemi belirleyecekk..iyi aksamalr yawrukusummm yarin yine gell

ne kada ii yaww bennim kocada her akşam yapyoo ama ben üşeniorumm
gazanız mübarek olaa canlarr

kıs sende goncana eşlik etsene ne güselll.....Saol bebeeem bekleris senide

helal sana beee...yaparsınn sn 1 hafta sonra tartılıncada vayyyy beeeeee ben neymişim dersinnn ....gazlarsın kendini...banda bişey olmaz korkma onun duyguları yok : bi arttır bi azalt şaftını kaydır be yaaaaaaaaaa

habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo

Teşekkür ederim habibtemmm bi onu bilmiyomuşum bak okuyunca şaşırdıydımda aklıma geldi sağolasın habibtemm hanım versiyon googlem benimmm

aslında olabülüüü lakinn çok üşeniorumm beyaww bende zati sade koşu bantı bisikletim yok benimmm

iste reglin 3 .günü hormonlarine bakacak sen merak etme dr ona göre tedavi yöntemi belirleyecekk..iyi aksamalr yawrukusummm yarin yine gell
reglimin 3.gün tahlilleri yapılmıştı bişey çıkmadı.benimkini anca histeroskopiden sonra alınan parça vardı.ondan anlaşıldı.yumurtalık sayım 18 di bi kere bakıldığında.yumurtlaması olmayan kadının rahimiçi zarı kalınlaşırmış yumurtlama olmadığından.reglimin 21. günü progesteronumu ölçtürcem bakem hayırlısı.haden bu sefer çıkıyomiii geceler

Hosbuldmmmm bitanelerimmmmmmmm neydee 4.olcmm anlamdmmm kii:26:yaw telden insan franszca kaliooo net gidio cildrmak uzetrymmm

yemek yedim dualarimi bitirdim ütü yaptim makinada camasir var yoruldum kucaklariniza kostum geldimmmm sarilacanmi bana süle bakimmmm

4 kalpciğim olmuşş beyawww

kız sen ne zaman 2000 msj oldun yaww :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

yasakm sen kaç yıldır kk dasın 14000 mesaj nasıl olur yaw kızçem

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

hmmm anladım bende bekarkene gittim zaten salona.evimde spor salonu gibi zaten ....kıs bende bebek istiyom ama maydanozda yiyom yeşilçay da içiyom ve ilk defa senden duyuyom ha.hatta spor da yapıyom ....hahahha kocan içtiyse yan etkisi ona olduysa görürsünnn :

valla eşofmanları giy hazırlan ben 8 de başlıyommm....
yehuuuuuuuuu koşun gızlar koşunnn eritin bi taraflarrııııııı

selam kızlar

aminnnnnnnn

Ömrümü yatırdım geldiiiiimmm

o kuş bütün öğrenenlerin yüreğine nasılda güzel duygular götürmüştür
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah pazartesim

hancekim geçmişin hepsini okuyamadım ama haptan vazgeçmene çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…