Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlısı olsunn ii gecelerrr Allah rahatlıık versinnn

çokk çalışıorummm ipekimmmm

bende yeşil çay içerdim ama artık içmiyorum bitkilerden uzağım bizde normal çay içilmez hep bitki çayları ama hamişlik isteyeli ben uzağım ne olur ne olmaz diye maydanozu yeni duydum :44:
ben zayıf sayılırım ama sıkılaşmam lazım oda inşallah doğurduktan sonra :126:

hoş geldinnn marimmm karamelimmmm

habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo

yalnız bu anlattğn senin kimyasal gebelik oluyo habiptem
kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştrp brazda transparentan katıyola öle oluo

Son düzenleme:

ipekim itiraf ediyommmsimdik üye olali tam 2 yil oldu ama valla 8 ay öncesine kadar bi kelime bilem mesajim yoktuu..tam 9.aydan yani 2012 kasdediyorum itibaren aktif olmaya basladim baslayis o baslayis patladi gittiii kimse durduramadi beni

bende epi topuu 1,5 aydırr aktifimmm

kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştrp brazda transparentan katıyola öle oluo

gülmekten catliycam yaw tuhaf olan gecende aynisini yazdim loorim nede vardi off su an kapsama alani disindayim bisey yazamazsam merak etmeyinn

5000 onu yapana kadar 1 sene geçer tabiki hergünü burda

yok beyawww 1 ayda tamamdırrrr 5000 ne kii bizeee :87::87::87::87::87::87::87::86::86::86::86::86::86::90::90::90::90::90::90::82::82::82::82::82::82::82::81::81::81::81::81::81:

aslında olabülüüü lakinn çok üşeniorumm beyaww bende zati sade koşu bantı bisikletim yok benimmm

hahaha küçük emrah gibi...benim koşu bandım yok gülcannnnnnnnnn yokkkk yokkkkkkkk....
kıs sende kandır komşu kadınlardn birini sabah yürüyüşe çık ....süper olurr ellammm

ya bitki çayları gebeliiği engelliyomuymuş gerçekten pffffffffff

Oooooooy ipekimmm Allahımda seni tez vakitte güldürsün emi bi wcye gittim geldim maşallah iyikide geldikten sonra okumuşum maazallah yer gök batacaktı:))))Ayyy hala gülüyorum

gülmekten catliycam yaw tuhaf olan gecende aynisini yazdim loorim nede vardi off su an kapsama alani disindayim bisey yazamazsam merak etmeyinn

yasakımm bak sen bu kimyasal geceliğe pek takıldınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…