- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.301
evet taa ozaman attımdı ikisnedeehiç oolmadı hiççç
telden bakyoo ya sormadııı
alla alla gelismeyen yumurta catlarmiymis yaw..hani kalitesi düsük olanin düsük yaptigini duymustum ama
ama onun kolayi var klomen ne verir sen merak etme yawrukusumm
bencede hic olmadiibisey demiycem dahada bekliyelim biraz daha olmadi biz tamamlayalim
yok hancekim aklıma bişey gelmedi de şöle bi durum var quzum, ordaki arkadaşların bazılarından bukadr zmandır haber alamadık, kk da da görmedm hiç, mesaj filan da göndermediler, hani mühim değil ama okuyamayacak olanlar, öle bat yüzünden filan değil de fırsatı olmayanlar en azından baştan bende girerim demeselerdi ona göre hesaplama yapardık, geri kalan miktarı ben dışarda da birkaç kişiye söyler bitirirdim, bir haftada yapalım en fazla dedik, hatta kızlar haftada 2 kişi blile olur dediler ama ben yne bir haftada anca olur demiştim, aralarda yasakçım ilhanazım filan da listeyi çektiler ama ynede olmayınca olmuyo işte:26: sen temizlenince okursun yine hancekim ağzına sağlık şimdidenbenm aklıma bişi geldiği yok, okuyamayacak olanlar listeye girmese daha iyi olmazmı demek istedmdi:26::26::26::26:
Yeşil çayımı bitirdi benim goncam bitki çyı içmeyi yasakladı(Ben en iyisi elma sirkeli suyu içeyim suyu zaten çok tüketiyorum 3litreyi geçiyor benim su:))Çok severim su içmeyi..
evet bu yazdıklarını sabah itibariyle uyguluyorum canımmm teşekkür ederimmm ilgine
selaam nasılsınız bgunde bıttı vayy beee
aynen ipekim benimde düsüncelerim ayni hancekim senle alakasi yok habbitemmdoru vala biz aslinda haftada 2 kisi demistik
ana edam cikmiskelebem kaldi bizim 4 .kolcuk yawww
tatlım aklına yattımı program??
hmmm anladım yeşilçay faydalı ama niye yasakladı anlamadım ...sirkeli su da olur farketmez 1-2 damla damlat yeter zaten
valla hade bakem yanıma yoldaş buldum...
ne demek canım ya vatana millete bi faydamız olduysa ne mutlu
uzun zamandır yapıyorum da spor ...2 senede salona gittim .... artık çözdüm yani...
selaam nasılsınız bgunde bıttı vayy beee
Habibtem kimyasal gebelikmi düşükmü neyse tam adınıda karıştırıyor olablirim onu biraz açarmısın bitanemm dün yazmışsınızya anlamadım onu
alla alla gelismeyen yumurta catlarmiymis yaw..hani kalitesi düsük olanin düsük yaptigini duymustum ama
ama onun kolayi var klomen ne verir sen merak etme yawrukusumm
Evet hayatım teşekkğr ederim yarın eşimi uğurlar uğurlamaz çıkıyorum koşu bandına o bandıdanda dengesini bozuyorum:)))Bi koşuyorum bi yürüyorum:))Sonra bisikletten bozma şeyin üstüne çıkıyorum onunda dengesini bozuyorum bi 1 de bi 4 de bi 6 da bi 8 de bi 2 de bi 6 da derken benim denge şaşıracak bunlarınkide şaşırmasın:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?