Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

alla alla gelismeyen yumurta catlarmiymis yaw..hani kalitesi düsük olanin düsük yaptigini duymustum ama

ama onun kolayi var klomen ne verir sen merak etme yawrukusumm

Habibtem kimyasal gebelikmi düşükmü neyse tam adınıda karıştırıyor olablirim onu biraz açarmısın bitanemm dün yazmışsınızya anlamadım onu

aynen ipekim benimde düsüncelerim ayni hancekim senle alakasi yok habbitemmdoru vala biz aslinda haftada 2 kisi demistik

hmmm anladım yeşilçay faydalı ama niye yasakladı anlamadım ...sirkeli su da olur farketmez 1-2 damla damlat yeter zaten

valla hade bakem yanıma yoldaş buldum...

ne demek canım ya vatana millete bi faydamız olduysa ne mutlu

uzun zamandır yapıyorum da spor ...2 senede salona gittim .... artık çözdüm yani...

tatlım aklına yattımı program??

Evet hayatım teşekkğr ederim yarın eşimi uğurlar uğurlamaz çıkıyorum koşu bandına o bandıdanda dengesini bozuyorum:)))Bi koşuyorum bi yürüyorum:))Sonra bisikletten bozma şeyin üstüne çıkıyorum onunda dengesini bozuyorum bi 1 de bi 4 de bi 6 da bi 8 de bi 2 de bi 6 da derken benim denge şaşıracak bunlarınkide şaşırmasın:)))))))))))

ne kada ii yaww bennim kocada her akşam yapyoo ama ben üşeniorumm
gazanız mübarek olaa canlarr

Habibtem kimyasal gebelikmi düşükmü neyse tam adınıda karıştırıyor olablirim onu biraz açarmısın bitanemm dün yazmışsınızya anlamadım onu

habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo

alla alla gelismeyen yumurta catlarmiymis yaw..hani kalitesi düsük olanin düsük yaptigini duymustum ama

ama onun kolayi var klomen ne verir sen merak etme yawrukusumm

ne bilem anlamadım gitti yaw.daha neler duycam bakem.inşallah hayalim ya çok üzüldüm amaçaresi varmış bak.doktor hiçbişi demedi tedavi ile ilgili.adetliyken gel bakalım dedi.hayırlısı rabbm verdi im herşey bahane.tevekkülettik biz.olur inşallah canlar bençıkayım da duamı bitireyim geç olmadan.biraz da işim var.bitrip haber verim ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…