Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitemm lütfen canimin ici sadece hani daha hizlansin diye öyle yazdik bitanem kisiye özel yada laf vurmak icin degil söylediklerimin icinde ben kendimde varimm yawrukusummm..ama sunu diycem mesala tefriciyede gma adli arkadasimizdan halen haber yok bi kaldi okudumu bilmiyoz bile ama bununda olmasi ne diyim iste uygun degil.keske okumak istemeyenler önceden söyleseydi yada zorlananlarr..

evet yasakım bende öle diorum ama işte çalışan canlaa vaa :26::26::26:
ama böle olmass kiii böle kararlı tamam kesin olanlı okuyalımm hiç olmssa herkese sıra tez gelirr :26::26::26:
yada zaman koyalım 3 gün gibi öle 1 hafta demeyelim 1 haftada en az 2 kişi okumalıydııkk hatat ilk bu duaya başladıüımızda aklımızda olanda budu :26::26: olmadıı

Son düzenleme:

bide gulec87 den haber yookk

3 gün deseydik hic toplayamazdik kelebem 1 haftada bile okunmazkenama simdik gercekten coktan bitmeliydi hani biz cuma dediysek son güne birakilmasini kasdetmedikki en gec dedik

Son düzenleme:
ivet saba aynını bende dedimmm 1 sene de anca listedeki kardeşlemizi okumuş olcass :26::26::26::26:

yok hancekim aklıma bişey gelmedi de şöle bi durum var quzum, ordaki arkadaşların bazılarından bukadr zmandır haber alamadık, kk da da görmedm hiç, mesaj filan da göndermediler, hani mühim değil ama okuyamayacak olanlar, öle bat yüzünden filan değil de fırsatı olmayanlar en azından baştan bende girerim demeselerdi ona göre hesaplama yapardık, geri kalan miktarı ben dışarda da birkaç kişiye söyler bitirirdim, bir haftada yapalım en fazla dedik, hatta kızlar haftada 2 kişi blile olur dediler ama ben yne bir haftada anca olur demiştim, aralarda yasakçım ilhanazım filan da listeyi çektiler ama ynede olmayınca olmuyo işte:26: sen temizlenince okursun yine hancekim ağzına sağlık şimdiden benm aklıma bişi geldiği yok, okuyamayacak olanlar listeye girmese daha iyi olmazmı demek istedmdi:26::26::26::26:

Son düzenleme:

evet hayalim ben de doktora onu dedim hamile kaldım ama ben 2 defa die.sonra düştüdedim.yumurtlama bozukluğu veya yumurtlama yoksa bazı hormonlardan dolayı yumurta gelişmez ufakken tamamen çatlamasada çatlarmış.ve döllenirmiş.ama bu yumurtayla hamile kalırsa bebem tutunmaz düşermiş yumurta kalitesi ii değil diye.çok şaşırdım ya büyümeyen yumurta nasul çatlar döllenir?şimdi toparladım çıtır çipsim.kociş de işten geldi dertleştm rahatladm şimdi.hiç bir zaman ua dan da bebişten de vazgeçmicez.rabbime sığıncam dert veren rabbm dermanını da verir.

3 gün deseydik hic toplayamazdik kelebem 1 haftada bile okunmazkenama simdik gercekten coktan bitmeliydi hani biz cuma dediysek son güne birakilmasin ikasdetmedikki en gec dedik

ozaman cuma değilde çarşamba diyeydikk yasakım olumuduu hiç olmassa okumayanlara aırnıdı biz paylaşıpp okuduk son 1 gündee nese olan olduu artıkın napakk kimseye bişey denmezz belki işlerim vadır belki ölze bişey olduu bak berayı m sabalan geldi bei silin dedi misafircikleri vamışş kuşumun napsınnn bidak,ne okucam dediii inş.. gelii oda yekındaa

alla alla gelismeyen yumurta catlarmiymis yaw..hani kalitesi düsük olanin düsük yaptigini duymustum ama

ama onun kolayi var klomen ne verir sen merak etme yawrukusumm

Yeşil çayımı bitirdi benim goncam bitki çyı içmeyi yasakladı(Ben en iyisi elma sirkeli suyu içeyim suyu zaten çok tüketiyorum 3litreyi geçiyor benim su:))Çok severim su içmeyi..

evet bu yazdıklarını sabah itibariyle uyguluyorum canımmm teşekkür ederimmm ilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…