- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.281
Kizcelerrrrrr bennn geldimmm arkadasimdayimm yine telden giriyorumm yazmasi okuma ne zor yawww gecmisi okuyamdmm haberr varmiii meraklndmmmm yaww
Ama ben şimdi çok üzüldümmm,sanki isteyerek okumamışım gibi hissettim kendimi reglim yarına bitmezki temizleneyimde okuyayım çok istiyordunm ama okuyamadım..Reglim biter bitmez temizlendiğimde ipeğim senin için okuyacağım duamın bana düşen kısmını aklına bişey gelmesin lütfennn
kelebem gercekten sadece 1 saatimizi aliyo..saat tuttum 2 yasin ve 2 meryem suresini tilavet secdesi dahil 1 saatte bitirdimm..allah rizasi icin sadece 1 saatimizi ayiriyoz cok degilki...hani bide illaki son güne birakilmasi bilmiyorum ama gereksiz gibi..cünkü insanin basina hersey gelebilir.hasta olunur yada yada acil bi iste cikabilirr.... surda birbirimize karsiliksiz dua etmek gibisi varmi ya..sira hepimzie gelcekk inslalahhh tabi gayret edersekk
habbitemm lütfen canimin ici sadece hani daha hizlansin diye öyle yazdik bitanem kisiye özel yada laf vurmak icin degil söylediklerimin icinde ben kendimde varimm yawrukusummm..ama sunu diycem mesala tefriciyede gma adli arkadasimizdan halen haber yok bi kaldi okudumu bilmiyoz bile ama bununda olmasi ne diyim iste uygun degil.keske okumak istemeyenler önceden söyleseydi yada zorlananlarr..
Kizcelerrrrrr bennn geldimmm arkadasimdayimm yine telden giriyorumm yazmasi okuma ne zor yawww gecmisi okuyamdmm haberr varmiii meraklndmmmm yaww
evet yasakım bende öle diorum ama işte çalışan canlaa vaa :26::26::26:
ama böle olmass kiii böle karalı tamam kesin olanlı okuyalımm hiç olmssa herkese sıra tez gelirr :26::26::26:
yada zaman koyalım 3 gün gibi öle 1 hafta demeyelim 1 haftada en az 2 kişi okumalıydııkk hatat ilk bu duaya başladıüımızda aklımızda olanda budu :26::26: olmadıı
yok herifte pc basinda simdikkk uyumadi dahayemek yedim dualarimi okudum ütü yaptim makinaya camasir attim geldim kolariniza
bide gulec87 den haber yookk
ivet saba aynını bende dedimmm 1 sene de anca listedeki kardeşlemizi okumuş olcass :26::26::26::26:
Ama ben şimdi çok üzüldümmm,sanki isteyerek okumamışım gibi hissettim kendimi reglim yarına bitmezki temizleneyimde okuyayım çok istiyordunm ama okuyamadım..Reglim biter bitmez temizlendiğimde ipeğim senin için okuyacağım duamın bana düşen kısmını aklına bişey gelmesin lütfennn
ama buryukum canim benim belki sadece bu ay yumurtlama olmamistir her ay böyle olacak degilya..klomen ne kulanirsin yumurtaciklarin büyütülür yumurta uyarici igne ne olursun üzülme hepsinin caresi var..sen ondan önce hamilede kalmissinnn..rabbimize siginacaz dualarimizi okuycaz sifamizi istiycez tabi bu aradada tedavimizi yaptiracaz valla üzülmekle elimize hic bisey gecmez....
3 gün deseydik hic toplayamazdik kelebem 1 haftada bile okunmazkenama simdik gercekten coktan bitmeliydi hani biz cuma dediysek son güne birakilmasin ikasdetmedikki en gec dedik
valami onu bilmiyodum mesaj attinmi:26::26::26fff anam offff
evet hayalim ben de doktora onu dedim hamile kaldım ama ben 2 defa die.sonra düştüdedim.yumurtlama bozukluğu veya yumurtlama yoksa bazı hormonlardan dolayı yumurta gelişmez ufakken tamamen çatlamasada çatlarmış.ve döllenirmiş.ama bu yumurtayla hamile kalırsa bebem tutunmaz düşermiş yumurta kalitesi ii değil diye.çok şaşırdım ya büyümeyen yumurta nasul çatlar döllenir?şimdi toparladım çıtır çipsim.kociş de işten geldi dertleştm rahatladm şimdi.hiç bir zaman ua dan da bebişten de vazgeçmicez.rabbime sığıncam dert veren rabbm dermanını da verir.
canımın içi hepsin 1 günde yapma ....vücudunu yorarsın spordan soğursun sonra
mesela şöyle yap derim ben
yarın başlıycaksan eğer;
cuma günü 45 dk koşu yürüyüş karışık...üstüne 1 kupa şekersiz yeşil çay... ya da 1 bardak elma sirkeli su...
cumartesi günü 20 dk bisiklet 20 dk plates ve üstüne yne 1kupa yeşilçay veya sirkeli su iç.
günlükte 2.5 lt su iç.
yemeklerde de ekmeği kıs ama karnını doyur .aç kalırsan aklın yemekte kalır ...gelir gider bişeyleri tırtıklarsın o daha kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?