Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende kimyasal geceliğimi giyinemde yatam barimm :: hahahhaha
hadin ii geceler gardaşlarım bacılarım canlarım cigerlerim....yatam ben sabah spora kalkcm

hepinizi seviyoreeeeeee..........öpüyore.......

yaw vala gecen gün baska topiktede kimyasal gecelik yazmisim iyikide kimse farketmeden kendim farkettim degistirdim hemencikkbidaha bari kimyasalla ilgili soru ne cevaplamim benn

Cevapla habibtem cevaplada bu cevapları geceye denk getirme:)))

hadin ii geceler gardaşlarım bacılarım canlarım cigerlerim....yatam ben sabah spora kalkcm

iyi gecelerr pinarimmmm

Kimyasal gecelik eksik olmasın lütfen dikkat edelim:)))Sabah kaçta başlıyoruz spora bebişim yazdıydımda kimyasalla karıştı gitti

gülmekten catliycam yaw tuhaf olan gecende aynisini yazdim loorim nede vardi off su an kapsama alani disindayim bisey yazamazsam merak etmeyinn

Oooooooy ipekimmm Allahımda seni tez vakitte güldürsün emi bi wcye gittim geldim maşallah iyikide geldikten sonra okumuşum maazallah yer gök batacaktı:))))Ayyy hala gülüyorum

Amin yüce rabbim beni de güldürsün ki ben size daha ne şakalar yaparm bilseniz

yawww bende çok güldüm yaww neka iyi oldu yasakım yaww
aceba senin kimyasal gecelikli bi çalışma zamanınmı gelmişki :26::26::26::26: aklından çıkmyo zaar :26::26: ayyy ne komik yawww

yaw karnim agridi doru sende vardin diger gün söyledigimde

yaw aklim fikrim yatakta gecelikteeacep geceligin kimyasali nasi oluyo gerci ipekim aciklamis

aynı fikirdeym akıl fikir nerelerde

iyi gecelerr pinarımmmm
Allah rahatlıkk vesinnnn

ayy ipekim nasi güldük yaw gece geceeerabbim dahada güldürsünn inslalahhhhh

oyy canımm kıyaman şefkat bekliooo
sev beni dioo okşa beni diooo

Yazık oda şaşırdı bi ağlıyo bi gülüyo bu hayırdır diyodur garibimmm...
Ahhh aah kucağımda zaten sakinleştimya şimdi geldi yine kucağıma arsız serseri

karamelim senin kalpcikleride artirriz merak etme senn

ben sizin hıza yetişemiyom be gulüm ben yazana kadar hem konu değişiyor hemde sayfa atlıyor

yaw vala gecen gün baska topiktede kimyasal gecelik yazmisim iyikide kimse farketmeden kendim farkettim degistirdim hemencikkbidaha bari kimyasalla ilgili soru ne cevaplamim benn

yasağım ilk okuduğumda bende farketmedim siz diyince okudum başladım eşim göreve gidiyordu kapıdan dönmüş bana bakıyo ben gelene kadar aklını kafanın içinde tutmaya çalış emi güzelim diyo :60 :

Son düzenleme:
Yazık oda şaşırdı bi ağlıyo bi gülüyo bu hayırdır diyodur garibimmm...
Ahhh aah kucağımda zaten sakinleştimya şimdi geldi yine kucağıma arsız serseri

n, kada güzl yyaaa bada lazımm okşamak sevmekl için bişeyyy evdeee

anam kaşla göz arası reklam koydulaya laaa kenarla doldu genee çamaşır makinası vaa

bencede quzum bu kimyasal olayı senin kimyayı bozuyo garantiii

byess

yaw benm kociş de sordu noluyo diyo tutamyrumki kendimi zaten gecelik tarifini yazarkene gülüodum snra okudukça braz daha güldüm bizmki de şaştı zaar

Son düzenleme:

heriflerde sasiriyo bunlar neye gülüyo diyo

karamelim sen yaz biseyler biz cevap verriz alisirsin bize yavastik sonra böylem hizlandikk

n, kada güzl yyaaa bada lazımm okşamak sevmekl için bişeyyy evdeee

Haydeeeee bide hooverimiz eksikti iyimi:))))

Benim torunlardan bitanede sana verelim istersen mayısta doğacak bitane gelecek istanbula istersen sanada ayarlayalım sütten kesilince:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…