- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.381
yaw vala gecen gün baska topiktede kimyasal gecelik yazmisim iyikide kimse farketmeden kendim farkettim degistirdim hemencikk bidaha bari kimyasalla ilgili soru ne cevaplamim benn
Ben gülüyorumya silverda delirdi bana saldırıyoooooo
Ben gülüyorumya silverda delirdi bana saldırıyoooooo
bende kimyasal geceliğimi giyinemde yatam barimm ::hahahhaha
hadin ii geceler gardaşlarım bacılarım canlarım cigerlerim....yatam ben sabah spora kalkcm
hepinizi seviyoreeeeeee..........öpüyore.......
hadin ii geceler gardaşlarım bacılarım canlarım cigerlerim....yatam ben sabah spora kalkcm
gülmekten catliycam yawtuhaf olan gecende aynisini yazdim loorim nede vardi off su an kapsama alani disindayim bisey yazamazsam merak etmeyinn
Oooooooy ipekimmm Allahımda seni tez vakitte güldürsün emi bi wcye gittim geldim maşallah iyikide geldikten sonra okumuşum maazallah yer gök batacaktı:))))Ayyy hala gülüyorum
yaw karnim agridi doru sende vardin diger gün söyledigimde
yaw aklim fikrim yatakta gecelikteeacep geceligin kimyasali nasi oluyo gerci ipekim aciklamis
Cevapla habibtem cevaplada bu cevapları geceye denk getirme:)))
Amin yüce rabbim beni de güldürsün ki ben size daha ne şakalar yaparm bilseniz
yawww bende çok güldüm yaww neka iyi oldu yasakım yaww
aceba senin kimyasal gecelikli bi çalışma zamanınmı gelmişki :26::26::26::26: aklından çıkmyo zaar :26::26: ayyy ne komik yawww
aynı fikirdeym akıl fikir nerelerde
Kimyasal gecelik eksik olmasın lütfen dikkat edelim:)))Sabah kaçta başlıyoruz spora bebişim yazdıydımda kimyasalla karıştı gitti
oyy canımm kıyaman şefkat bekliooo
sev beni dioo okşa beni diooo
karamelim senin kalpcikleride artirriz merak etme senn
yaw vala gecen gün baska topiktede kimyasal gecelik yazmisim iyikide kimse farketmeden kendim farkettim degistirdim hemencikk bidaha bari kimyasalla ilgili soru ne cevaplamim benn
Yazık oda şaşırdı bi ağlıyo bi gülüyo bu hayırdır diyodur garibimmm...
Ahhh aah kucağımda zaten sakinleştimya şimdi geldi yine kucağıma arsız serseri
ben sizin hıza yetişemiyom be gulüm ben yazana kadar hem konu değişiyor hemde sayfa atlıyor
yasağım ilk okuduğumda bende farketmedimsiz diyince okudum başladım eşim göreve gidiyordu kapıdan dönmüş bana bakıyo ben gelene kadar aklını kafanın içinde tutmaya çalış emi güzelim diyo :60 :
ben sizin hıza yetişemiyom be gulüm ben yazana kadar hem konu değişiyor hemde sayfa atlıyor
yasağım ilk okuduğumda bende farketmedimsiz diyince okudum başladım eşim göreve gidiyordu kapıdan dönmüş bana bakıyo ben gelene kadar aklını kafanın içinde tutmaya çalış emi güzelim diyo :60 :
n, kada güzl yyaaa bada lazımm okşamak sevmekl için bişeyyy evdeee
bencede quzum bu kimyasal olayı senin kimyayı bozuyo garantiii
byess
yaw benm kociş de sordu noluyo diyo tutamyrumki kendimizaten tarifi yazarkene gülüodum snra okudukça braz daha güldüm bizmki de şaştı zaar
anam kaşla göz arası reklam koydulaya laaakenarla doldu genee çamaşır makinası vaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?