Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben gittim kızlar dediğiniz gibi kk yavaşladı kaplumbağa hızıyla hareket ediyor benim gibi tez canlıya büyük eziyet
sizi seviyoreeee

iii gecelerrr canımmm Allah rahatlık versinnn

ivet yasakımm pek kolaymışşşş 3-5 dene alsammı napsammm

kiscelerim herkescikleri ugurladik yataklarina kollarina atliaycam kizcede kalmadi

yaw makinada camasirim var bende onlari bi cikarimmm artikinn

kiscelerim herkescikleri ugurladik yataklarina kollarina atliaycam kizcede kalmadi

yaw makinada camasirim var bende onlari bi cikarimmm artikinn

çok geç kalmaa yawww sonra bi gityonn zor gelyonnn

habbitem tüyü dökülüyomu onu nasi engeliyosunn

Vallahi tarıyorum hergün tarağına hiç gelmiyor desem yeridir,bitkisel bi ilacı var habibtemm hergün mamasının içine atıyorum bayıla bayıla yiyor onu o yzden hiç dökülmüyor tüyleri oğlumun maşallah

ana ufukta nuarinim gözüktü du bide gecmisten gelirse onun kollarina atlimm

Bak ikincisi zor oluyo bana bş arkadaş bıraktıydı 1 haftalığına silverı düzeltene kadar canım çıktı çok kıskandıydı:)))Ama 1 tane ideall

yaww hancekimm benn uğraşaman okadaaa aşısı maşısıı
ben kendi doktoruma zor gityommm kontroleee
bana göre değil böle uzaktan sevmek en güzeliii

seninki iyimis habbitem bi komsumun evine gitmistim kedisi vardi koltuk hep kildi ya giysilerde öyle üzerimide bulasmisti yawsenin gibi öyle güzel baksalar demkki olmuyomusss

zorr canım yawww
bide benim bura site bana gezmeye yer yokk hayvancığı nere çıkarcam gezmeye canı ıkılcakk evde kapı camı ellecekk tırmalacak ya da

yaww hancekimm benn uğraşaman okadaaa aşısı maşısıı
ben kendi doktoruma zor gityommm kontroleee
bana göre değil böle uzaktan sevmek en güzeliii

doru bu isler zor istek olacak hayvana yazik olur o zaman onlar bebek gibi ilgi bekliyo cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…