- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.421
bana da müsade kızçeler malum yarın iş var
güldük iyi oldu inşallah daim olsun yüzümüz hiç solmasın
ben gittim kızlar dediğiniz gibi kk yavaşladı kaplumbağa hızıyla hareket ediyor benim gibi tez canlıya büyük eziyet
sizi seviyoreeee
Bakımında zor bişeyi yokki kuzzum hergün mamasını koy,kumundaki pisliklerini kğrekle al,1 saat falan tara,haftada 1 defa tırnaklarını kes,aralıklarla onunla oyna,şebeklik yap,ona bissürü oyuncak al,ilacını vermeyi unutma ha sakın,aşı takvimini kontrol et veterinere götür bu kadar zor bişeyi yokki cidden yazınca çok gibi geliyor ama yok...Gece olduğu zaman yani saat epey ilerledikten sonra önüme gelip oturup ıııııııııııhh diyişi yokmu o zaman yiyesin geliyo hadi yatmıormuyuz artık ııııııııhlaması o delirtiyo beni bu teyzesiiii
kiscelerim herkescikleri ugurladik yataklarinakollarina atliaycam kizcede kalmadi
yaw makinada camasirim var bende onlari bi cikarimmm artikinn
Nasıııl tekbaşına lezzetlimi bari??
Bak ikincisi zor oluyo bana bş arkadaş bıraktıydı 1 haftalığına silverı düzeltene kadar canım çıktı çok kıskandıydı:)))Ama 1 tane ideallivet yasakımm pek kolaymışşşş3-5 dene alsammı napsammm
ooyy içmiorumm bidenemmm vallaaülesine yaptımdı smily olsunn dieee
kiscelerim herkescikleri ugurladik yataklarinakollarina atliaycam kizcede kalmadi
yaw makinada camasirim var bende onlari bi cikarimmm artikinn
habbitem tüyü dökülüyomu onu nasi engeliyosunn
Bak ikincisi zor oluyo bana bş arkadaş bıraktıydı 1 haftalığına silverı düzeltene kadar canım çıktı çok kıskandıydı:)))Ama 1 tane ideall
çok geç kalmaa yawww sonra bi gityonn zor gelyonnn
Vallahi tarıyorum hergün tarağına hiç gelmiyor desem yeridir,bitkisel bi ilacı var habibtemm hergün mamasının içine atıyorum bayıla bayıla yiyor onu o yzden hiç dökülmüyor tüyleri oğlumun maşallah
Bastır nazzım bastır sabah oluyo bekliyoz yok taaaa ne zaman geliyo bırakmayalım biz habibtemizi tut bi kolundan sen bi kolundan ben:)))))))))
ooyy içmiorumm bidenemmm vallaaülesine yaptımdı smily olsunn dieee
Vallahi tarıyorum hergün tarağına hiç gelmiyor desem yeridir,bitkisel bi ilacı var habibtemm hergün mamasının içine atıyorum bayıla bayıla yiyor onu o yzden hiç dökülmüyor tüyleri oğlumun maşallah
yaww hancekimm benn uğraşaman okadaaaaşısı maşısıı
ben kendi doktoruma zor gityommm kontroleee
bana göre değil böle uzaktan sevmek en güzeliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?