Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru vala ipekim kimya ne kalmadi bende :111::111::111::111::111::111::111::111:yaw sende iyi farkettinnnn

heriflerde sasiriyo bunlar neye gülüyo diyo

karamelim sen yaz biseyler biz cevap verriz alisirsin bize yavastik sonra böylem hizlandikk

ivettt bazen bakıyorm allta sayfalar atmış ben hiç istifi bozmuorum kaldğım yerden devam etyomm hatta eskilere bakımmm yazyommm

Haydeeeee bide hooverimiz eksikti iyimi:))))

Benim torunlardan bitanede sana verelim istersen mayısta doğacak bitane gelecek istanbula istersen sanada ayarlayalım sütten kesilince:))))

uyyy ben bakamam laa hancekimmm
kocişe zor bakyommmm

ivettt bazen bakıyorm allta sayfalar atmış ben hiç istifi bozmuorum kaldğım yerden devam etyomm hatta eskilere bakımmm yazyommm

aynen bende kelebem sonra bi gecmisede bakiyomm diyorum ya su son günlerdeki en aktif topik burasi

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::126::126::126::126::126::126::126::126:

ben gittim kızlar dediğiniz gibi kk yavaşladı kaplumbağa hızıyla hareket ediyor benim gibi tez canlıya büyük eziyet
sizi seviyoreeee

uyyy ben bakamam laa hancekimmm
kocişe zor bakyommmm

Bakımında zor bişeyi yokki kuzzum hergün mamasını koy,kumundaki pisliklerini kğrekle al,1 saat falan tara,haftada 1 defa tırnaklarını kes,aralıklarla onunla oyna,şebeklik yap,ona bissürü oyuncak al,ilacını vermeyi unutma ha sakın,aşı takvimini kontrol et veterinere götür bu kadar zor bişeyi yokki cidden yazınca çok gibi geliyor ama yok...Gece olduğu zaman yani saat epey ilerledikten sonra önüme gelip oturup ıııııııııııhh diyişi yokmu o zaman yiyesin geliyo hadi yatmıormuyuz artık ııııııııhlaması o delirtiyo beni bu teyzesiiii

mesajı görebilsem bunları hiç kaçırmam çünküm sonra çok komik espriler aklıma gelio işte bunun gibi

yaww 9 kg kurutma kapasitesi diyo

ipekim bu gün formundasin insalalh hep böyle olursunnn 9 kilo kurtma kapasitesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…