Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seninki iyimis habbitem bi komsumun evine gitmistim kedisi vardi koltuk hep kildi ya giysilerde öyle üzerimide bulasmisti yawsenin gibi öyle güzel baksalar demkki olmuyomusss

Ben koltukları her pazartesi silerim beyaz bir bezle leğende neredeyse hiç kıl olmaz koltuklar gri benim çünkü onunla aynı renk belli olmaz gelene gidene yapışmasın diye ama maşallahı vardır hiç dökülmüyo bu ilacı alana kadar traş ettirdik hep ama artık olmuyo kıyamıyorum o haline
.../\„,„/\
...( =';' )
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.) ♥

ana ni kadaa datlıııı canım canımmm

zorr canım yawww
bide benim bura site bana gezmeye yer yokk hayvancığı nere çıkarcam gezmeye canı ıkılcakk evde kapı camı ellecekk tırmalacak ya da

Bende sitedeyim bitanemm,ama dikkatini çekerim bu kedi dışarıyı istemiyor korkuyor zaten dışarıdan taşıma çantasına zorla sokuyorum veterinere giderken bazen anneme götürüyorum arabaya binene kadar bağırıyo arabada sakinleşiyo bide anneme girene kadar çok korkuyo dışardan.Kaşıma tırmalama tahtaları var onlardan aldı babası bide onun koltuğu var spor odasında onu tırmalıyo diğer koltukları ellemez hiç ya akıllı oluyo bunlar hayır silver dediğin zaman bırakır hemen yada bir bakışın yeter o derece yani kız teyzesi sevilmezmi buuuuuuu
.../\„,„/\
...( =';' )
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.) ♥

hadii yawww benim yan komşumun vaa hayvancıkk camı kapıyı tırmalıo mır mır diee seninki iimişş hancekim ii alıştımışınn maşalahhh

hadii yawww benim yan komşumun vaa hayvancıkk camı kapıyı tırmalıo mır mır diee seninki iimişş hancekim ii alıştımışınn maşalahhh

Yaa o eğitmeyle alakalı bence mesela silverın mutfağa oturma odasına girmesi yasak daha adımını atmamıştır desem yeridir bazen kapısı açık oluyo kapının eşiğinde oturup bağırıyo bana kapı açık kalmış der gibi,birtek balkona çıkar silver otunu yemeye ondada bi tır geçsin aklı çıkar içeri zor atar,2 defa aşağı düştü o yüzdende çok korkuyo sokaktan...

Yaa ne sütü Allah aşkına ben sabah içiyorum sütümü hatta bu aralar kefire başladım tavsiye ederim 73 tane faydası varmış bulursam eklerim...Nazıııııııımmmmmmmmm anladın sen ama yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…