- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.461
Yaa o eğitmeyle alakalı bence mesela silverın mutfağa oturma odasına girmesi yasak daha adımını atmamıştır desem yeridir bazen kapısı açık oluyo kapının eşiğinde oturup bağırıyo bana kapı açık kalmış der gibi,birtek balkona çıkar silver otunu yemeye ondada bi tır geçsin aklı çıkar içeri zor atar,2 defa aşağı düştü o yüzdende çok korkuyo sokaktan...
Yaa ne sütü Allah aşkına ben sabah içiyorum sütümü hatta bu aralar kefire başladım tavsiye ederim 73 tane faydası varmış bulursam eklerim...Nazıııııııımmmmmmmmm anladın sen ama yaaaaaa
Yaniii öyle desen baştan hani bizde ımmm peki derdik yani bilemiyorummmmmmmmmmm
dayanamamışşş lowww giiitmşşşş
dayanamamışşş lowww giiitmşşşş
Haaaaaaaaayyyyyyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu yararlı istemiyorum bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaa nazıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
Cevap verirkende gitmiş gibi görünüyo nazıımmm
yok valla öyle isim ne yokkksadece geceligi kasdetmistimm
nie olmasın yasakım yawww
:120::120::120::120::120: yaparın hancekim lakin içme beyaw gece gecee uykunu dağıtcakkkOooooooh teşekkür ederim nazımm ellerin kolların dert görmesin nasssıda güzel olmuş mmmmmmmm yaaa biraz zor oldu ama bilemiyorum yapamam deseydin ben kendimde yapardımmm hıhhh
yaw gitmedimmmmm burdayimmmm:84::84::84::84::84::84::84::86::86:
:120::120::120::120::120: yaparın hancekim lakin içme beyaw gece gecee uykunu dağıtcakkk
Biliyom habibtemm burdasın ben naza açıklama yaptıydım:26:Hani bende kimyasalımımı giysem dediydim ama aklıma geldi giyemem kimyam bozuk şuan maalum 6-7 günün sonunda düzgün kimyamla kimyasal geceliğimi giyiciiiim
edam nirde gece burda olurdu yawww
yaw biktimm bi hamile kalipta kurtulamadim iyimitam kutuldum diyom bu seferde düsük oluyo dön basa
Biliyom habibtemm burdasın ben naza açıklama yaptıydım:26:Hani bende kimyasalımımı giysem dediydim ama aklıma geldi giyemem kimyam bozuk şuan maalum 6-7 günün sonunda düzgün kimyamla kimyasal geceliğimi giyiciiiim
tarih tekerrürden ibaretmiş yasakımm
yada dön gel kürkçü dükkanı :111::111::111::111::111::86::86::86::86::86:
edam nirde gece burda olurdu yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?