- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.501
Eki Görüntüle 651167 Baksanıza kuzzuumun yatışınaaa ben kalkıp oturunca gitti şala yattı sıpam
valla hancekimmm benim bi chek-up
felan yaptırmam lazım aslındaa bende yeme bozukluğu vaa ondan ötürü demir vs düşük olabilir zati tansiyonda hem 9 -5 lerdee
Eki Görüntüle 651167 Baksanıza kuzzuumun yatışınaaa ben kalkıp oturunca gitti şala yattı sıpam
yaw vala bende onu düsünüyom 3 .ay napacam diye
buldum bu seferde bal ,cörek otu,tarcin karisimi yapacammm
moree ne isi yarin bat günü ne bitmedik kimyasal gecelikleri varmisss
ayy ayyyy kiz bu ne tatli böyle habbitemm yawww o yatis ne öyle ya bükmüs boynunu kara oglanim benimm
ila kelebem cok güldürdün beni moree yawww
son rutuşlarr beyawww
innşallah ysakımmm inşallahh ama ben sanaa gıpta ile bakıorumm hayata bakış açın poztifliğnnn Allah bozmasınnnbende pozitifmdir çokkk hiç umudumu kaybettmem böle olmalı bende hhepp sen de inş. kavuşcannn Allah büyüktürr
Eeeeee gitsene bitanemmm bi dahiliye uzmanına bi baştan aşaaaa baksın sana tahlillerini yapsın bi
son rutuşlarr beyawww
Oooooy rötuşta yapılıyomuş demeeek:)))))
seytani böyle yenecegiz kelebemm üzülürsek o sevinirr...vala umudumu kaybetmedimm rabbim verdi o aldi diye acimi hafifletiyorummmm.biliyorumki hergünüm kendimi yiprandirmakla gecse elime bisey gecmeyecek olan ancak benim ruh halime olacakk bunun icin pozitif olmaya alisiyommmm yikilmadim ayaktayim diyorumm
Oooooy rötuşta yapılıyomuş demeeek:)))))
gülll marimmm düğün kasetini izledikçe bende gülyommmm valla asena hal etsin yanımdaaa :86::86::86::86::86::86::86:
Raabbim gücüne güç katsınn inş.. yasakımmm
Ayyy siz bide bana sorun o hali ben cidden oynamayı bilmem dedimki kınada düğünde ben napıcam bide baktım gittiğimiz düğünlerde maşallah oynuyorlar hani güzelde oynuyorlar anamm dedim ben napıcamm..Dedim oynayamam ben herhalde neyse kına gecesi eşim bana bişey içirdi ben ne oynamak ne oynamak anlatamam hatta görümcelerim bile dedi gülüm Allahtan oynamayı bilmiyodun bide bilsen ne yapacakmışsın bilmiyoruz dediler.Düğün günüde aynı şeyden içirdi o günde öyle biz hiç oturmadık balayı yolunda ben ayaklarımı arabanın torpidosunun üstüne koymuştum:)))Ertesi gün şişmişti tüm tabanım
seytani böyle yenecegiz kelebemm üzülürsek o sevinirr...vala umudumu kaybetmedimm rabbim verdi o aldi diye acimi hafifletiyorummmm.biliyorumki hergünüm kendimi yiprandirmakla gecse elime bisey gecmeyecek olan ancak benim ruh halime olacakk bunun icin pozitif olmaya calisiyommmm yikilmadim ayaktayim diyorumm
neiçtinnn loo anlamadann hancekimmm balayına hemen mi gittinizzz içtiğn etkisi çok sürdümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?