- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.541
hayalimmmmmm azdaha uyuyordum haber vermeden dualarım bitti.allah kabul etsin inşallah bu mübarek gecede.öpüyorum sizi canlar.iiiii gecelerrrrrrrrr
Bende hazırladım bekliyodum saati sayende farkettim kuzzuummmm
en iyi icimizi burda bosaltiyoz habbitemm ailenle bile paylasamadiklarini burda paylasiyozzz
hancekim ailen bebek istedigini biliyomu
hayalimmmmmm azdaha uyuyordum haber vermeden dualarım bitti.allah kabul etsin inşallah bu mübarek gecede.öpüyorum sizi canlar.iiiii gecelerrrrrrrrr
Allah kabul etsinnn gülümmm huzurun bol olsunn ii geceler inşşalhh
Evet habibtemm ya dert ortağım bi kankam bide sizsiniz vallahi
benimde öyle valla ailem bile bilmiy son 3 düsügümü sakliyom hep annem cok üzülüyo bide hasta astimi yüksek tansiyonu ne var bilmesin istedim kardeslerime bile söylemedim birden unutup annem söylerler diyeeonlar sadece 2 düsük yaptigimi saniyolar
yatmadinmi kuzucukkkkkk
benim sadece siz bilyonuzzz
kocişe bile renk vermiorummm üüzlmesinn ben üzlüorum sanıp die
kısmet diorummm olur diorumm hayılrısı diorum ama istiyorumm demedim demiorummm
:80::80::80::80::79::79::79::79::79::78::78::78::78::78:ahan da şincik yatıcam.işlerim ve duam anca bitti.yarın da ablama gitcem.işlerim kalmasın dedim.hayden kızlar heriflerin yanınaaaaaa.gelsin bebişlerrrrrrrrr.şarkıda söyleyende gidem dicem amabu sesle kargalar bile kaçar.öptümcanlar iiiiii gecelerrrrrrr
benimde sadece siz biliyosunuz cevreme aileme su an istemiyorum diyorumm
zor gelio insana sölemek yawww
üzülmesnler diee inş. birdaha yaşatmas yasakım yawww
ahan da şincik yatıcam.işlerim ve duam anca bitti.yarın da ablama gitcem.işlerim kalmasın dedim.hayden kızlar heriflerin yanınaaaaaa.gelsin bebişlerrrrrrrrr.şarkıda söyleyende gidem dicem amabu sesle kargalar bile kaçar.öptümcanlar iiiiii gecelerrrrrrr
ahan da şincik yatıcam.işlerim ve duam anca bitti.yarın da ablama gitcem.işlerim kalmasın dedim.hayden kızlar heriflerin yanınaaaaaa.gelsin bebişlerrrrrrrrr.şarkıda söyleyende gidem dicem amabu sesle kargalar bile kaçar.öptümcanlar iiiiii gecelerrrrrrr
gercekten cok zor kelebemm hamile oldugumu söyleyince hep merak ediyo ailem özelikle annem nasi diycem yine kaybettim diye iyisimi ilk aylarda belli etmiyom hamile kaldigimii ilerlerse o zaman hamileyim derimm..kürtaj oldugumda bile hemen eve geliyodumki evde oldugumu annem bilsin süphelenmesin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?