- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.521
Süppersin habibtemmm bende her konuda pozitifimdir ama bu konuda yeni yeni öğrenim sayenizde pozitifliği canlarım benimmmmm
Raabbim gücüne güç katsınn inş.. yasakımmm
Sabaha karşı 4 de oteldeydik:))))
Valla votka enerji içirmişler sonradan söyledi
Süppersin habibtemmm bende her konuda pozitifimdir ama bu konuda yeni yeni öğrenim sayenizde pozitifliği canlarım benimmmmm
sende cok pozitifsin habbitemmm insalalh bunun sayesinde bebisine cabuk kavusacan icimden öyle geciyooinslalh birlikte konusarak dertleserecekkk destek vererekk ayakta dimdik duracaz bu bebek konusunda
sende cok pozitifsin habbitemmm insalalh bunun sayesinde bebisine cabuk kavusacan icimden öyle geciyooinslalh birlikte konusarak dertleserecekkk destek vererekk ayakta dimdik duracaz bu bebek konusunda
edamm rötustami bittmedi kizzz daha
İnşallah habibtemmm,şu dünya sıkıntılarından buraya gelince kurtuluyorum cidden birbirimizle konuşunca hepsi uçup gidiyo yemin ederim..Birbirimize desteğiz her konuda
hişşttt
napyonuzzzz
İnşallah habibtemmm,şu dünya sıkıntılarından buraya gelince kurtuluyorum cidden birbirimizle konuşunca hepsi uçup gidiyo yemin ederim..Birbirimize desteğiz her konuda
en iyi icimizi burda bosaltiyoz habbitemm ailenle bile paylasamadiklarini burda paylasiyozzz
hancekim ailen bebek istedigini biliyomu
Ben kahve yaptım vallahi kendime
en iyi icimizi burda bosaltiyoz habbitemm ailenle bile paylasamadiklarini burda paylasiyozzz
hancekim ailen bebek istedigini biliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?