- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.561
iyiy gecelerrr angaranin baglarida büklüm büklüm yollarii
gercekten cok zor kelebemm hamile oldugumu söyleyince hep merak ediyo ailem özelikle annem nasi diycem yine kaybettim diye iyisimi ilk aylarda belli etmiyom hamile kaldigimii ilerlerse o zaman hamileyim derimm..kürtaj oldugumda bile hemen eve geliyodumki evde oldugumu annem bilsin süphelenmesin diye..
canısı ne olduuu şalamı başladın naptınnn
kislar yaw ben yeni farkettim hani mesaj sayimiz ne diyoduk ya profile girmeye gerek yokmus ki sagda avatar resmimizin karsisindada yaziyomusss hemde giris tarihimizde yaziyo
Aslında bilmemeleri en iyisi ama ben ilk başta söylemiş bulundum anneme her reglimde oda üzülüyo((Bi defasında bebeğim olmadan gidersem gözlerim açık gider anne demişim kadının içine oturmuş her reglimde onu söyler bana
üzülme hancekimm zaten biz sölemesek bilemm ana yüreği hiisdiorAslında bilmemeleri en iyisi ama ben ilk başta söylemiş bulundum anneme her reglimde oda üzülüyo((Bi defasında bebeğim olmadan gidersem gözlerim açık gider anne demişim kadının içine oturmuş her reglimde onu söyler bana
kislar yaw ben yeni farkettim hani mesaj sayimiz ne diyoduk ya profile girmeye gerek yokmus ki sagda avatar resmimizin karsisindada yaziyomusss hemde giris tarihimizde yaziyo
Yoook silo verirmi onu bana şimdi silomu yedim azcık :))
aaaa ivetttt
nasi farketmedik bu zamana kadar alla alla
neyse ögrenmis olduk burdan takip ederiz kimin neka mesaj sayisi var diyee
Ayyy ben size bugün hesap yaparken diyecektim hani kızlara söylüyodunya sen o zaman farkettim diyecektim unuttummm:))
Olan yine sana oldu be habibtem sen o kadar yorulduğunla kaldın
nasi farketmedik bu zamana kadar alla alla
neyse ögrenmis olduk burdan takip ederiz kimin neka mesaj sayisi var diyee
siloo ne yahuu tatlı bişey miii
seninde maşşallh yaakım 14,361 msj atmışın saaa rütbe felan vermeliii
Evet dünya tatlısı bişey:)))))Kız silver onun bissürü adı var silo,sülo,sülüman:))))
doru yawben hep 5 kalpciktemi kalacam baska bi rütbe ne yokmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?