- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.681
yazarımm canımm veririm haberleriii :)regl gününe bi gün var cikar canim silikte olsa cikar benceinslalah hayirli haber alirsin burayada yaz sonucu
yazarımm canımm veririm haberleriii :)
rabbim ipekime hayırlı evladlar nasıp eder ıns . duaların bıttı rabbım kabul etsın ınsallah kabul etsin cimcimemn rabbim okudugunuz dualarin iki katini sizlere nasip etsin insalalahhh
3 kalpciğime bebek haberıyle qrcemcimcimem ha gayret 3 kalpcik olmaya az kalmis bastir elciklerine kuvvetttson 23 mesajjjjjjjj
9 aydır istiyorum canım ama olmadı beceremedik bi türlü eşimdede bendede hersey normal çıkıyo ama olmuyoyaw insalalh hamilesindirne zamandir istiyosunn
rabbim ipekime hayırlı evladlar nasıp eder ıns . duaların bıttı rabbım kabul etsın ıns
3 kalpciğime bebek haberıyle qrcemya yarın batım olması qerekıyor qecen ay qec qeldı ya bu ayda tamınımce yarın qelecek . ama aksam yere dustum ıkı kere mahmutla şakalaşıyorduk karnım fena sancımısdı . yasakım yarını mı bekleyım test yapmak ıcın yoksa qece mı yapayım hee??
9 aydır istiyorum canım ama olmadı beceremedik bi türlü eşimdede bendede hersey normal çıkıyo ama olmuyo
cimciememmm yaw böyle son günlerde dikkat edin ama tam bebisin yerlesme dönemleri allah göstermesin hamilleik ihtimali korunmadigin müddetce var cünküü.gece yapalimmmm cimcimeme varsa cikar bence silikte olsa hadi hayirlisi insalh hamilesindirrr
hancekım qelsede bana bır kabak mücveri tarıfı verse fena canım mucver ıstıyor yaaa
anladim kuzucuk inslaalh bu sefer rabbim nasip etmistir üzülme inslah olacak sükürler olsun bi engelde yok demekki hayirli zamani bekliyo yawrun gelmek icinn..yaw insalah hamilesindirrr
inşallah hamileyimdir yaa bu ay çok umutlandım her saniye beynimde bu fiikirle gezdim rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)
gelsinde verse keske sarmaalar geldimi kargoyla yaw canin canin dün tursuda istemisti hayirdir noluyoz cimcime
yasakımmmm, tatlıbiberim nasılsınız bakimmm, bana hiç pas vermiyonuz bakıyorum daaa
yasakımmmm, tatlıbiberim nasılsınız bakimmm, bana hiç pas vermiyonuz bakıyorum daaa
öylede şaka kakayadöndü hesabı oldu fenaydık aksam cok kotupopom falan acıyor fena sert düşmüşüm :) o kadar manyaqız kı sobanın ustundekı tum caydanlıklar yerdeydı qül qül öldük
tamam 2 tane test aldım ayhh ıns hamıleyımdır yaaaa bu bebek cok seyı deqstrcek
daha qelmedı vermedı sanırsam karqoya qelmedı yanı . valla bılmıyorum ama ıns bebek oluyordur . cunku buay adet dönqumu hıc yasamadım . kahverenqı leke qelmedı adetım yaklasdıqında akıntım qelırdı oda yok bılmıyorum ya inş ya rabbim arattırmadan verır hepımızede yarın bır kutlama yaparız
yerim seni güres neyim yapmayin artikin zamani gectii cünkümm
artık öyle olacak zaten bu ay olmazsa korunmaya baslıycam 2 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?