Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allah kabul etsin cimcimemn rabbim okudugunuz dualarin iki katini sizlere nasip etsin insalalahhh
rabbim ipekime hayırlı evladlar nasıp eder ıns . duaların bıttı rabbım kabul etsın ıns
cimcimem ha gayret 3 kalpcik olmaya az kalmis bastir elciklerine kuvvetttson 23 mesajjjjjjjj
3 kalpciğime bebek haberıyle qrcem ya yarın batım olması qerekıyor qecen ay qec qeldı ya bu ayda tamınımce yarın qelecek . ama aksam yere dustum ıkı kere mahmutla şakalaşıyorduk karnım fena sancımısdı . yasakım yarını mı bekleyım test yapmak ıcın yoksa qece mı yapayım hee??

hancekım qelsede bana bır kabak mücveri tarıfı verse fena canım mucver ıstıyor yaaa

cimciememmm yaw böyle son günlerde dikkat edin ama tam bebisin yerlesme dönemleri allah göstermesin hamilleik ihtimali korunmadigin müddetce var cünküü.gece yapalimmmm cimcimeme varsa cikar bence silikte olsa hadi hayirlisi insalh hamilesindirrr

9 aydır istiyorum canım ama olmadı beceremedik bi türlü eşimdede bendede hersey normal çıkıyo ama olmuyo

anladim kuzucuk inslaalh bu sefer rabbim nasip etmistir üzülme inslah olacak sükürler olsun bi engelde yok demekki hayirli zamani bekliyo yawrun gelmek icinn..yaw insalah hamilesindirrr

öylede şaka kakayadöndü hesabı oldu fenaydık aksam cok kotu popom falan acıyor fena sert düşmüşüm :) o kadar manyaqız kı sobanın ustundekı tum caydanlıklar yerdeydı qül qül öldük

tamam 2 tane test aldım ayhh ıns hamıleyımdır yaaaa bu bebek cok seyı deqstrcek

anladim kuzucuk inslaalh bu sefer rabbim nasip etmistir üzülme inslah olacak sükürler olsun bi engelde yok demekki hayirli zamani bekliyo yawrun gelmek icinn..yaw insalah hamilesindirrr

inşallah hamileyimdir yaa bu ay çok umutlandım her saniye beynimde bu fiikirle gezdim rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)

gelsinde verse keske sarmaalar geldimi kargoylayaw canin canin dün tursuda istemistihayirdir noluyoz cimcime

daha qelmedı vermedı sanırsam karqoya qelmedı yanı . valla bılmıyorum ama ıns bebek oluyordur . cunku buay adet dönqumu hıc yasamadım . kahverenqı leke qelmedı adetım yaklasdıqında akıntım qelırdı oda yok bılmıyorum ya inş ya rabbim arattırmadan verır hepımızede yarın bır kutlama yaparız

yasakımmmm, tatlıbiberim nasılsınız bakimmm, bana hiç pas vermiyonuz bakıyorum daaa

aama sen yoktunki geldigimde yarukusum biraz gecmise baktim yazilarini gördüm mesgulum ne yazmissinnnsimdik görsem konusmazmiydimm nasi pas vermim sana buraya ilk geldigimde ilk tanisdikalrimin arasindaydin sennnyerim senimerak ediyodum noldu catlatma ignen ne sonuc ne zaman belli olacak hep aklimdasin

yerim seni güres neyim yapmayin artikin zamani gectii cünkümm

yaw valla bi kutlaama zamani geldi artikinn

canocanim nere kayboldun kiz bi göründün soru sorduk cevaplamadan kayboldunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…