- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.721
acıktım ben ne yesemki acep
valla bende aciktim sabahtan beri 5 kurabiye ile duruyommm
Cimcimemem sen gecmise bakmadinmi dün topikte gülme krizi yasandi yaw karnimiz agridi kendime zor geldimmmmm
Dün hancekim kimyasal geceligi sordu bende kimyasal gebelik yerine kimyasal gecelik yazmissimmmm ipekimde bunlara komikce bi aciklaam geitrmis gülmekten koptukkkkkkk
ana yine kimyasal gecelik yazmisimmmmmmm hancekim kimyasal geceligi sordu demissimmmm
ay hadı baalım ıns hayırlı habere qelır edammm
şey hepicinizin KADINlAR GÜnÜ kUTLU OlSUN
Ben hemen geçmişe gidip geliyorum
ben geldimmmmm.....naber...napıonuz...kaynatıyonuz mu kazanı yineeeeee.....
kızlar selam nasılsınız... ben az önce dr dan geldim, satımı sordu 4 şubat dedim şuan bişey görünmüyor dedi pazartesi kan ve idrar testi istedi...10 gün sonra da keseye bakıcaz dedi ama biraz moralim bozuldu gözükmeyince ve tekrar testi isteyince hcg ye tekrar bakacakmış...
sizler naptınız, geçmişi okuyamadım maşaallah almış başını gitmiş sayfalar :) hancekten haber var mı?
kızlar böyle bişey olursa erken gitmeyin dr a bana bi arkadaşım demişti ama ben ne olur ne olmaz diye gittim ve sonuç bu şimdi sıkıntılıyım en az pazartesiye kadar endişe duycam ya olumsuz bişey çıkarsa diye
hayirli cumaalrrrrrrr pinarimmmmmmmmmmmmmmmm
yaw kazan yeni yeni kaynamaya basladii
haaaaaaa tamam o zaman 2 odun da ben atammmmmmm..mucckksss..
naber dadlım iyimisin
ayy gece kimyasal gecelikle yattım ne rahatsız bişeydi o öle
kızlar selam nasılsınız... ben az önce dr dan geldim, satımı sordu 4 şubat dedim şuan bişey görünmüyor dedi pazartesi kan ve idrar testi istedi...10 gün sonra da keseye bakıcaz dedi ama biraz moralim bozuldu gözükmeyince ve tekrar testi isteyince hcg ye tekrar bakacakmış...
sizler naptınız, geçmişi okuyamadım maşaallah almış başını gitmiş sayfalar :) hancekten haber var mı?
kızlar böyle bişey olursa erken gitmeyin dr a bana bi arkadaşım demişti ama ben ne olur ne olmaz diye gittim ve sonuç bu şimdi sıkıntılıyım en az pazartesiye kadar endişe duycam ya olumsuz bişey çıkarsa diye
kimyasal gecelik rahatsiz edebilir ama cok sifaliyaw ben her zaman onla yatip onla kalkiyomm
pinarim senin batin bugündü demi yawyosam karistiriyommu:44::44::44:
karindan mi bakti alttanmi hopeforummmbide doru yaw erken gitmisinn
hancekiminki negatifmis hamile degilmis
bence erken gitmişsin.az daha bekle.bu zamana kadar sabrettin biraz daha sabır kardeşim
oy oy poza bak kuzucum kalp atışinıda dinledin mi? rabbim dogumunuda nasip etsin
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ... son adet tarihim 10 şubat benim 10 gün önce sol kasıgım hafif bi şekilde ağrımaya başladı ve hala geçmedi adetten önce kahverengi lekelenme olurdu ama bu sefer kasık ağrısından bi kaçgün sonra idrar sonrasında kahverengi bi akıntım oldu acaba hamilemiyim şubat 28 çektiği için 10 martta adet olmam lazım ama çıldırmak üzereyim meraktan ve hala kasıgımdaki ağrı devam ediyor
inşaallah dediğiniz gibidir canlarım inşaallah
siz siz olun biraz geçsin ondan sonra gidin stresi çok kötü bişey
karından baktı hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?