Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar selam nasılsınız... ben az önce dr dan geldim, satımı sordu 4 şubat dedim şuan bişey görünmüyor dedi pazartesi kan ve idrar testi istedi...10 gün sonra da keseye bakıcaz dedi ama biraz moralim bozuldu gözükmeyince ve tekrar testi isteyince hcg ye tekrar bakacakmış...

sizler naptınız, geçmişi okuyamadım maşaallah almış başını gitmiş sayfalar :) hancekten haber var mı?
kızlar böyle bişey olursa erken gitmeyin dr a bana bi arkadaşım demişti ama ben ne olur ne olmaz diye gittim ve sonuç bu şimdi sıkıntılıyım en az pazartesiye kadar endişe duycam ya olumsuz bişey çıkarsa diye

ana yine kimyasal gecelik yazmisimmmmmmm hancekim kimyasal geceligi sordu demissimmmm

Ben hemen geçmişe gidip geliyorum

karindan mi bakti alttanmi hopeforummmbide doru yaw erken gitmisinn

hancekiminki negatifmis hamile degilmis

haaaaaaa tamam o zaman 2 odun da ben atammmmmmm..mucckksss..

naber dadlım iyimisin

ayy gece kimyasal gecelikle yattım ne rahatsız bişeydi o öle

kimyasal gecelik rahatsiz edebilir ama cok sifaliyaw ben her zaman onla yatip onla kalkiyomm

Son düzenleme:
pinarim senin batin bugündü demi yaw yosam karistiriyommu:44::44::44:

Son düzenleme:

bence erken gitmişsin.az daha bekle.bu zamana kadar sabrettin biraz daha sabır kardeşim

kimyasal gecelik rahatsiz edebilir ama cok sifaliyaw ben her zaman onla yatip onla kalkiyomm

pinarim senin batin bugündü demi yaw yosam karistiriyommu:44::44::44:

afferimm sana kıs.kimyasal olunca bi farklı oluyo haklısın hahahha
yes bugün benim regl günüm henüz bişey gelmedi ....aman aman gelmez inşallah bekliom bakalım 1-2 gün daha

karindan mi bakti alttanmi hopeforummmbide doru yaw erken gitmisinn

hancekiminki negatifmis hamile degilmis

bence erken gitmişsin.az daha bekle.bu zamana kadar sabrettin biraz daha sabır kardeşim

inşaallah dediğiniz gibidir canlarım inşaallah

siz siz olun biraz geçsin ondan sonra gidin stresi çok kötü bişey

canım beklemeni tavsiye ederim,,adetin geçsin ertesi gün yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…