- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.701
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ... Son adet tarihim 10 şubat benim 10 gün önce sol kasıgım hafif bi şekilde ağrımaya başladı ve hala geçmedi adetten önce kahverengi lekelenme olurdu ama bu sefer kasık ağrısından bi kaçgün sonra idrar sonrasında kahverengi bi akıntım oldu acaba hamilemiyim şubat 28 çektiği için 10 martta adet olmam lazım ama çıldırmak üzereyim meraktan ve hala kasıgımdaki ağrı devam ediyor
yaw valla bi kutlaama zamani geldi artikinn
:18::18::18::18::18::18:şeyy ımmmm şeyy yüzünden kocamın azcık tadını çıkarmak istiyom dacimcimeme korunmayi nerden cikardin bak kolayda olmuyo he deyincebirak kendinden gelsinn
sol kasıqım cok fena aqrıyor ya qene basladı ve 4 qundur donup qıdıyorum aksam sbayı yakdı mahmut karsına oturdum ellerım qene soquk ne oluyor sana dıdı bende ölcem öburtarafa qıtcem dedım azımın ustune bır qecırdı nerden qeldıqımı şaşırdımbende bır sağ kuraşeyle karnına qeçirdim 2 büklüm karşımda kıvrandı durdu yaşasın kötuluk
meryemlerimide okudum tilavet secdelerinide yaptım Rabbim kabul etsin inşallah ipekim gelince eklesin listeye
kızlar benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var 6gün kaldı bata gögüs uclarımda sızlama var arada fena bi sızı giriyor anlamadım gitti
akıntım devam ediyor umutluyum yine bu ay
hadi bakalım zikzakiım hayırlısı olsun inş
:18::18::18::18::18::18:şeyy ımmmm şeyy yüzünden kocamın azcık tadını çıkarmak istiyom da
Bana dua edin kızlarrrrr yarın büyük gün:118:
meryemlerimide okudum tilavet secdelerinide yaptım Rabbim kabul etsin inşallah ipekim gelince eklesin listeye
kızlar benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var 6gün kaldı bata gögüs uclarımda sızlama var arada fena bi sızı giriyor anlamadım gitti
akıntım devam ediyor umutluyum yine bu ay
yasakım senle var karşı karşı oturup bir laklak yapmak ıstyorum kesınlıkle qülmekden altımıza işeriz hamemiklerde baya bi gelisme varr hadi hayirlisi
Bana dua edin kızlarrrrr yarın büyük gün:118:
memiklerde baya bi gelisme varr hadi hayirlisi
yasakım senle var karşı karşı oturup bir laklak yapmak ıstyorum kesınlıkle qülmekden altımıza işeriz ha
cimcimemem sen gecmise bakmadinmi dün topikte gülme krizi yasandi yaw karnimiz agridi kendime zor geldimmmmm
dün hancekim kimyasal geceligi sordu bende kimyasal gebelik yerine kimyasal gecelik yazmissimmmm ipekimde bunlara komikce bi aciklaam geitrmis gülmekten koptukkkkkkk
inslalh cimcimemmmm insalahhh
yaw edaninda bu gün bati :18::18::18::18::18:
ay hadı baalım ıns hayırlı habere qelır edammm
şey hepicinizin KADINlAR GÜnÜ kUTLU OlSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?