Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bence test yap çıkabilir belki benim 5 gün öce çıkmıştı adetten..

yaw valla bi kutlaama zamani geldi artikinn

sol kasıqım cok fena aqrıyor ya qene basladı ve 4 qundur donup qıdıyorum aksam sbayı yakdı mahmut karsına oturdum ellerım qene soquk ne oluyor sana dıdı bende ölcem öburtarafa qıtcem dedım azımın ustune bır qecırdı nerden qeldıqımı şaşırdım bende bır sağ kuraşeyle karnına qeçirdim 2 büklüm karşımda kıvrandı durdu yaşasın kötuluk

meryemlerimide okudum tilavet secdelerinide yaptım Rabbim kabul etsin inşallah ipekim gelince eklesin listeye

kızlar benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var 6gün kaldı bata gögüs uclarımda sızlama var arada fena bi sızı giriyor anlamadım gitti

akıntım devam ediyor umutluyum yine bu ay

yasasin kötülükkkiyiy etmissin cimcimemmm

hadi bakalım zikzakiım hayırlısı olsun inş

memiklerde baya bi gelisme varr hadi hayirlisi

yasakım senle var karşı karşı oturup bir laklak yapmak ıstyorum kesınlıkle qülmekden altımıza işeriz ha

cimcimemem sen gecmise bakmadinmi dün topikte gülme krizi yasandi yaw karnimiz agridi kendime zor geldimmmmm

dün hancekim kimyasal geceligi sordu bende kimyasal gebelik yerine kimyasal gecelik yazmissimmmm ipekimde bunlara komikce bi aciklaam geitrmis gülmekten koptukkkkkkk

Son düzenleme:

ana yine kimyasal gecelik yazmisimmmmmmm hancekim kimyasal geceligi sordu demissimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…