Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşaallah dediğiniz gibidir canlarım inşaallah

siz siz olun biraz geçsin ondan sonra gidin stresi çok kötü bişey

işte o stres yüzünden koşturuyoruz... sabır en güzeli canım haklısın... ama sanada dua edeceğim meraklanma inşallah bebeğin seninle

afferimm sana kıs.kimyasal olunca bi farklı oluyo haklısın hahahha
yes bugün benim regl günüm henüz bişey gelmedi ....aman aman gelmez inşallah bekliom bakalım 1-2 gün daha

yaw hadi hayirlisi biseyler gelmemis daha

pinarim sen niye bu smilelerden yapmiyon yaw onlarla mesaj daha bi güzel oluyo

canım şaka yapıyorum zaten bende ,evet yazamıyorum çok fazla çok bu ara işler
evet iğnemi oldum biliyom gördüğüm kadarıyla çatladı yumurtam uzayan bir akıntı yakaladım c.tesi günü gecesi çalışma da yaptık
sonra ertesin gün vardı çalışma birdaha olmadı eşimle küğstük çünkü (((
eğer tutarsa o zaman yapılanlarda tutacak yoksa daha tutmaz herhalde, bat a var daha ama 1 hafta sonra öğrenirim artık ne olduğunu...

canocanim nere kayboldun kiz bi göründün soru sorduk cevaplamadan kayboldunn

yaa ben böyleyim işte bir geliyom bir gidiyom , aslında gitmiyom ama yazamayınca sistem atıyo hemencikk beni

anladim canocanim aglaam sen yaw niye küstünüz tamda bu önemli günlerde neyseki yine calisam olmus hadi hayirlisi

cuma günü yüzüsuyu hürmetine bugünden sonraki ilk kanamalarımız implantasyon kanaması olsun inşallah

anladim canocanim aglaam sen yaw niye küstünüz tamda bu önemli günlerde neyseki yine calisam olmus hadi hayirlisi

sorma yasakımmmmm yaaaaaa, çarşamba doğumgünümdü, gündüz tel etti telde kutladı, eve gidince ne sarıldı ne öptü bende kızdım, hediyeyi geçtim insan bi sarılıp öperdi dedim, konuşmuyoruz şimdi de...

evet sadece 2 çalışmayla olursa olucak bakalım, kısmet tabi belli olmuyor bu işler çünkü...

bende Karaman liyim??? simdi Karaman da misiniz?
YOK KONYADAYIz. karamanın neresındesınız kı miamorem
aminnn azına saqlık pekquzel duasını yapmısın uarınım
habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo

yalnız bu anlattğn senin kimyasal gebelik oluyo habiptem
kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştrp brazda transparentan katıyola öle oluo
allah senı napmasın ipekim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay karnım aqrıdı valla ha

yav yasakım siz manyaksınız yahu oyhhhh

okudunmu cimcimemmmmm basimiza neler geldi gördünmüü

anladimm yawrukusumm.ana senin batinda gelmis yaw hadi hayirlisi patlatin bir bir hamilelik haberleriniii

hamilelik belirtilerimi biliyorum canım daha yeni geçirdiğim için,,bu ay olmadı........... daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama nasip tabi artık..sağlıkla geleceği zaman olsun... ama bu ay olmamasının en büyük nedeni çoğu günü kaçırdık ev aldık tadilat vardı evimizde değildik çok az ve düzensiz olunca sonuç belli o yüzden kırmızıları görecek gibiyim... üzülmek yok tabi...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…