- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.741
inşaallah dediğiniz gibidir canlarım inşaallah
siz siz olun biraz geçsin ondan sonra gidin stresi çok kötü bişey
afferimm sana kıs.kimyasal olunca bi farklı oluyo haklısınhahahha
yes bugün benim regl günüm henüz bişey gelmedi ....aman aman gelmez inşallah bekliom bakalım 1-2 gün daha
aama sen yoktunki geldigimde yarukusum biraz gecmise baktim yazilarini gördüm mesgulum ne yazmissinnnsimdik görsem konusmazmiydimm nasi pas vermim sana buraya ilk geldigimde ilk tanisdikalrimin arasindaydin sennn yerim seni merak ediyodum noldu catlatma ignen ne sonuc ne zaman belli olacak hep aklimdasin
canocanim nere kayboldun kizbi göründün soru sorduk cevaplamadan kayboldunn
işte o stres yüzünden koşturuyoruz... sabır en güzeli canım haklısın... ama sanada dua edeceğim meraklanma inşallah bebeğin seninle
canım şaka yapıyorum zaten bende,evet yazamıyorum çok fazla çok bu ara işler
evet iğnemi oldum biliyom gördüğüm kadarıyla çatladı yumurtam uzayan bir akıntı yakaladım c.tesi günü gecesi çalışma da yaptık
sonra ertesin gün vardı çalışma birdaha olmadı eşimle küğstük çünkü(((
eğer tutarsa o zaman yapılanlarda tutacak yoksa daha tutmaz herhalde, bat a var daha ama 1 hafta sonra öğrenirim artık ne olduğunu...
yaa ben böyleyim işte bir geliyom bir gidiyom , aslında gitmiyom ama yazamayınca sistem atıyo hemencikk beni
yaw hadi hayirlisi biseyler gelmemis daha
pinarim sen niye bu smilelerden yapmiyon yawonlarla mesaj daha bi güzel oluyo
Aminnn insaallahhh. Yok canim ben dinlemedim ama doktor dinlemis defigine gore:6)
bende çıkmıyo canım o smileler.kodlarını da ezbere bilmiom.o yüzden kendi kendime kopuyom
zuhalzerinim nörüm yawbi görünüp sonram kayboluyonn
kuzucuk bide benimkini okuu
sag üstteki kullanici paneline gir.
sol taraftaki ayarlarim bölümünden secenekleri düzenleyi tikla.
sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var.
ordaki standart editör-toolbari isaretle.
degisikligi kaydet ..bu kadarrr
yaw biz kodla yapmiyozki dur simdik sana anlatacamm
söylediklerim iyap kendiliginden cikacakk
anladim canocanim aglaam senyaw niye küstünüz tamda bu önemli günlerde neyseki yine calisam olmus hadi hayirlisi
YOK KONYADAYIz. karamanın neresındesınız kı miamorembende Karaman liyim??? simdi Karaman da misiniz?
aminnn azına saqlık pekquzel duasını yapmısın uarınımBitanecim okudum dualarıni ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istedim Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi arkadasım pureipek ve isteyen tüm dostlarıma şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et amin.
habbitem kimyasal gecelik olusuyo tam reg günü yada regl tarihinden 2 veya bi hafta sonra regl ile birlikte rahme yerelsemeden atiliyo..erken testte farkedersen ediyosan yoksa cogu kadin farkedemeden regl ile birlikte gidiyo
allah senı napmasın ipekim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay karnım aqrıdı valla hayalnız bu anlattğn senin kimyasal gebelik oluyo habiptem
kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştrp brazda transparentan katıyola öle oluo
Kuşummm işteyim yaa malum son iş günü ara ara yoğunlaşıyor iş.......iyiyim iyiyim regli bekliyorum bende yarın bat ....
cuma günü yüzüsuyu hürmetine bugünden sonraki ilk kanamalarımız implantasyon kanaması olsun inşallah
hmmmmm annaaad o zaman bacım bende sizin gbi kopam:d
YOK KONYADAYIz. karamanın neresındesınız kı miamorem
aminnn azına saqlık pekquzel duasını yapmısın uarınım
allah senı napmasın ipekim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay karnım aqrıdı valla ha
yav yasakım siz manyaksınız yahu oyhhhh
anladimm yawrukusumm.ana senin batinda gelmis yaw hadi hayirlisi patlatin bir bir hamilelik haberleriniii
hosgeldin emircimaminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?