- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.941
Babalarda var bu taraftarlik yaahanda bi deli daha.bn nefret ederim taraftar kıyafetlerinden ama bebişimin olunca sevdim valla
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babalarda var bu taraftarlik yaahanda bi deli daha.bn nefret ederim taraftar kıyafetlerinden ama bebişimin olunca sevdim valla
![]()
Bah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diyeOooo o zaman dilber ay gelsintavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişeeem
şimdiden başladım ben partiye
![]()
Kizlarrrrr ben turkiyedeyimmm 2 gun oldu gelmisimmmm cok sukurrrr ki ...simdi uyumam lazim yarin oglusumu gorecemmmm heyecanli gunler basladi zamanimiz daraliyor oglusum.hayirlsiiyla gelir insallah[/QUO]habibtemmm hg memleketee
nasil gecti yolculuk
Amin canım benim sağolasın Rabbim senin de yavrunu sağlıklı hayırlı şekilde sana bağışlasınayyy rabbim bağışlasın.. İlkler başkadr![]()
Bir dansözü esirgiyor bizden bu nasıl hünkar böyleeeeBah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diye![]()
Hoş geldin sefalar getirdin Habitemm :) oy yesinler senin oğluşunuKizlarrrrr ben turkiyedeyimmm 2 gun oldu gelmisimmmm cok sukurrrr ki ...simdi uyumam lazim yarin oglusumu gorecemmmm heyecanli gunler basladi zamanimiz daraliyor oglusum.hayirlsiiyla gelir insallah![]()
Bah bah topige bile girmio eve masraf yaptim dansoz ne cikaramam diye![]()
Bir dansözü esirgiyor bizden bu nasıl hünkar böyleeee![]()
Cimri hünkaaaarEv yaptım param kalmadi![]()
Cimri hünkaaaartek kuruşun kalsa halkın için harcamalısııın
bende pek bir insafsız çıktım yaaaa
![]()
bizim yerimizede ye bari yaaaa
Hünkarııımmm beni gafil ilan etti, hakettim galibaBenim ne kadar elim bol oldugumu herkes bilir bre gafil![]()
bizim yerimizede ye bari yaaaa![]()
![]()
afiyet olsun canim benim ellerine saglikkk
![]()
Hünkarııımmm beni gafil ilan etti, hakettim galiba![]()
ben diyet yapmiyom bana verseydin hepsini yerine yerdim ben seninZalimlar
ben diyet yapmiyom bana verseydin hepsini yerine yerdim ben senin![]()
![]()
hahahaha
![]()