Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçelerim ben uçoomm.....................
EN KIsa zamanda yatak odasına da NET bağlatcam kocişe...............Gece kakınca girerim.............

BEN QEDİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAYA yat len sen buqun bensız dıdım qeldım haahahhaha

Hoşgeldim cimcimem benimmmm.Nasılsın test yapmışsın ama bat yarındı dimi senin geçince yapsaydın keşke varmı regl oldunmu??İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla kuzzuumm

BEN QEDİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAYA yat len sen buqun bensız dıdım qeldım haahahhaha

hoş geldin tatlımmmmm.ben de yatırdım yoksa pc yi bırak benle konuş ilgilen diyo:)bi de acındırıyo kendini yoruldum ama çay falan.anammmmm bide bakıyom gece olmuş:)

ivettt bal kaymamm anahtar cevap buuu koca senin beyawww

ama sankım adet olacak qbı hıssedıyom alıs verıse cıkdık benım herıfle bıraz oncede o tras olurken karnıma sanclar qırdı adet sancıları qbı sımdıde sağ yanımda var sancı hayırlısı bakalım yarın ola hayrola

hayırlısıı olsun gülümm sanah ola hayrolllaaa

nasıl anlatsam bimedimm beyawww
kimyasall gecelik artıkın bizimm vazgeçilmesimizz rüyammm böle ipeksimsii bişey ii bişeyyy
:84: :84: :84: :84: :84: çabuk bana anlatın............Hiç bişey anlamadım be yavv...........:26:
:26::26:

Hayırlsıı olsun cimcimem benimmm

KIzzzz çauk anlatın bakimm.........Her neyse şu ben de giyiiim...........

ruyam dün gece biz bu yüzden gülme krizleri gecirdik topikteki olan herkesle.hancekim bana kimyasal gebeligi sordubende anlatiyom ama hep kimyasal gecelik diyom bunu ipekim farketmis yasakim o senin anlattigin kimyasal gebelik kimyasal gecelik böyle ipek kumastan yapilan bi kumas deyince koptuk hepimizzz

tarif bu iste kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştirp birazda transparentan katıyola öle oluo.....

Son düzenleme:
kimyasal gecelik ise ipektozuyla viscon tozunu karıştrp brazda transparentan katıyola öle oluo

ipekimden kimyasal gecelik tarfiiii

siizzz anlatınn...ben yarın okurum canlar.............merak ettim çookkkkkk......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…