- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.101
hadi ALLaha emanet ol MELEKİm.............
Yaradan Rabbim bebek isteyen tüm anne adaylarına bu duyguyu tez zamanda tattırsın.
bak unutuyodum bide kimyasal geceligi giyecen
marimm benim herif beceremezse ben söyle yapacammm.
o istenn hemen sonrakalcami dahil bacaklarimi yukari duvara dayiycam
sonra popodan kendim bi saga bi sola silkeliycem
hosgeldin habbitemm bizde seni merak etmistikk..yaw cokmu yaptin sporu
gecmis olsunn..yeni haberde yok
bizim cimcime test yapti negatif cikti
şİNCik çatlICAM gülmekten.................... ...KOciş öbür odadan çıkıp gelcek noluyo diye.... ........
bak daha kalkış yapamadım
kız ben senin kızcenide senide yerim
karnımda acıktı zaten
şİNCik çatlICAM gülmekten.................... ...KOciş öbür odadan çıkıp gelcek noluyo diye.... ........
Birden çok yüklenmişsin dedi eşim onu elinde çiçekle görünce hafifledi zaten başım:))))
Ama onun 9 u değilmiydi batı??Geçince yapsaydı keşke çıkmamıştır belkim,regl olmadı dimi??Edaaamında 9 uydu dimi
hadi mELEKİM İlk uçağa atla git evine............ ...
Anammmmm yicek bizi sahideN...........:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:...
Birden çok yüklenmişsin dedi eşim onu elinde çiçekle görünce hafifledi zaten başım:))))
Ama onun 9 u değilmiydi batı??Geçince yapsaydı keşke çıkmamıştır belkim,regl olmadı dimi??Edaaamında 9 uydu dimi
BEN QEDİMMMMMMMMMMMMMMMMKOCAYA yat len sen buqun bensız dıdım qeldım haahahhaha
bak unutuyodum bide kimyasal geceligi giyecen
oyy nekada romantikk moreee
benim kociştee bekarken ellerinde çiçekler beklediii
şimdiii nirrdeeee
gecincede yapacam hancekimolmasa obur aya tekrar başlıycam .D ooo daha onumuzde cokkkkk vakıt var koca benım koca oldukdan snra
O Ne ki..................................
Öyledir benim ömrümm atlamaz özel güleri:))Ama ben ona bugğn sadece karnıyarık yapabildim bende ne kadar romantikim dimi:)))
Alır gülüm senin kocişte alır hakkını yeme adamın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?