Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

marimm benim herif beceremezse ben söyle yapacammm.

o istenn hemen sonrakalcami dahil bacaklarimi yukari duvara dayiycam

sonra popodan kendim bi saga bi sola silkeliycem

şİNCik çatlICAM gülmekten.................... ...KOciş öbür odadan çıkıp gelcek noluyo diye............

hosgeldin habbitemm bizde seni merak etmistikk..yaw cokmu yaptin sporu

gecmis olsunn..yeni haberde yok

bizim cimcime test yapti negatif cikti

Birden çok yüklenmişsin dedi eşim onu elinde çiçekle görünce hafifledi zaten başım:))))

Ama onun 9 u değilmiydi batı??Geçince yapsaydı keşke çıkmamıştır belkim,regl olmadı dimi??Edaaamında 9 uydu dimi

bak daha kalkış yapamadım
kız ben senin kızcenide senide yerim
karnımda acıktı zaten
hadi mELEKİM İlk uçağa atla git evine...............
Anammmmm yicek bizi sahideN...........:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:...

oyy nekada romantikk moreee
benim kociştee bekarken ellerinde çiçekler beklediii
şimdiii nirrdeeee

BEN QEDİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAYA yat len sen buqun bensız dıdım qeldım haahahhaha

bati yarindi aam yapti bugün silik bilem cikmamis aama regl iyok halen edamda yarin bekliyo..

yaw habbitem böyle zorlama kendin iilk bastann:26:

gecincede yapacam hancekim olmasa obur aya tekrar başlıycam .D ooo daha onumuzde cokkkkk vakıt var koca benım koca oldukdan snra

oyy nekada romantikk moreee
benim kociştee bekarken ellerinde çiçekler beklediii
şimdiii nirrdeeee

Öyledir benim ömrümm atlamaz özel güleri:))Ama ben ona bugğn sadece karnıyarık yapabildim bende ne kadar romantikim dimi:)))
Alır gülüm senin kocişte alır hakkını yeme adamın:))

Öyledir benim ömrümm atlamaz özel güleri:))Ama ben ona bugğn sadece karnıyarık yapabildim bende ne kadar romantikim dimi:)))
Alır gülüm senin kocişte alır hakkını yeme adamın:))

özel gün ne moreee bu gün nesi özelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…