- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.141
iyi yapmışım demi yasakım :) o kadar da süslendi püslendıydı adam ama yuz vermedım :d
hosbuldum abla. yok olmadım yarın yapmıycam pazar qunu yapacam yarın benım koca koye qıdecek qbı pazar qunu qeldıqınde ıns pozıtıf olursa sonuc cüprik yepcemHoşgeldim cimcimem benimmmm.Nasılsın test yapmışsın ama bat yarındı dimi senin geçince yapsaydın keşke varmı regl oldunmu??İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla kuzzuumm
hosbuldum buyrukum . aynen bızde alısverısden qeldık kahve yapdım ıcdık hadı askım yataqa dıdım zavallım baska sey dusunuyordu sımcık sen uyu hadı dıdım qeldım ılk defa boyle yapdım normalde bensız uyuyamaz bırazdan caqrır uyuturum qeene qelırımhoş geldin tatlımmmmm.ben de yatırdım yoksa pc yi bırak benle konuş ilgilen diyo:)bi de acındırıyo kendini yoruldum ama çay falan.anammmmm bide bakıyom gece olmuş:)
oyle nazım rabbım en uyqun zamanda hayırlı bır evlad verır ınshayırlısıı olsun gülümm sanah ola hayrolllaaa
ruyam dün gece biz bu yüzden gülme krizleri gecirdik topikteki olan herkesle.hancekim bana kimyasal gebeligi sordu bende anlatiyom ama hep kimyasal gecelik diyom bunu ipekim farketmis yasakim o senin anlattigin kimyasal gebelik kimyasal gecelik böyle ipek kumastan yapilan bi kumas deyince koptuk hepimizzz
iyi yapmışım demi yasakım :) o kadar da süslendi püslendıydı adam ama yuz vermedım :d
hosbuldum abla. yok olmadım yarın yapmıycam pazar qunu yapacam yarın benım koca koye qıdecek qbı pazar qunu qeldıqınde ıns pozıtıf olursa sonuc cüprik yepcem
hosbuldum buyrukum . aynen bızde alısverısden qeldık kahve yapdım ıcdık hadı askım yataqa dıdım zavallım baska sey dusunuyordu sımcık sen uyu hadı dıdım qeldım ılk defa boyle yapdım normalde bensız uyuyamaz bırazdan caqrır uyuturum qeene qelırım
oyle nazım rabbım en uyqun zamanda hayırlı bır evlad verır ıns
vallami
hosbuldum abla. yok olmadım yarın yapmıycam pazar qunu yapacam yarın benım koca koye qıdecek qbı pazar qunu qeldıqınde ıns pozıtıf olursa sonuc cüprik yepcem
hosbuldum buyrukum . aynen bızde alısverısden qeldık kahve yapdım ıcdık hadı askım yataqa dıdım zavallım baska sey dusunuyordu sımcık sen uyu hadı dıdım qeldım ılk defa boyle yapdım normalde bensız uyuyamaz bırazdan caqrır uyuturum qeene qelırım
oyle nazım rabbım en uyqun zamanda hayırlı bır evlad verır ıns
canla kullandığnız bi ovulasyon testi vamı marka olarakk :26::26::26::26::26:
Amaaaaaan miamoremizin bebişinide gördüümm oooow doğduğu günde görürüz inşallah fasulye kadar olmuş baksana habibtemmm
buryuk kullanıcısından alıntı
anammm ben de istiyom o geceliktennnnn..........................
yasakım senın qözlerını yirim ben yaw ouwwwwwwwwwwwwwww
bu smileye bayiliyorum öyle bi bakiyoki
marim ben cok laboquick ovulasyon testini cok duydummmm ,cokta doru sonuc veriyomus hem netten alirsan cok uygun bi fiati varmis ben bunu tavsiye ederimmm
vallami
hmmm bende de oo vaaa :26::26::26: yasakımmm
ne zamn yapyozz peki onuuu :26::26::26:
malüm bende çalışcam ya artıkın işlke yapcam testlerdenn
tiridine tiridine tiridine bandım bedeve mi sandın para verip aldım ohh ohh :118: :118:
:118:
nazım sahalarda senı qormeye başlayacaqız he
hmmm bende de oo vaaa :26::26::26: yasakımmm
ne zamn yapyozz peki onuuu :26::26::26:
malüm bende çalışcam ya artıkın işlke yapcam testlerdenn
valla kız:) bi de geceliklere takıntılıyımdır ki.ipek gecelikle yattımmı hele uykudan uyanamıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?