Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi yapmışım demi yasakım :) o kadar da süslendi püslendıydı adam ama yuz vermedım :d
Hoşgeldim cimcimem benimmmm.Nasılsın test yapmışsın ama bat yarındı dimi senin geçince yapsaydın keşke varmı regl oldunmu??İnşallah senden güzel haberler alıcaz hayırlısıyla kuzzuumm
hosbuldum abla. yok olmadım yarın yapmıycam pazar qunu yapacam yarın benım koca koye qıdecek qbı pazar qunu qeldıqınde ıns pozıtıf olursa sonuc cüprik yepcem
hoş geldin tatlımmmmm.ben de yatırdım yoksa pc yi bırak benle konuş ilgilen diyo:)bi de acındırıyo kendini yoruldum ama çay falan.anammmmm bide bakıyom gece olmuş:)
hosbuldum buyrukum . aynen bızde alısverısden qeldık kahve yapdım ıcdık hadı askım yataqa dıdım zavallım baska sey dusunuyordu sımcık sen uyu hadı dıdım qeldım ılk defa boyle yapdım normalde bensız uyuyamaz bırazdan caqrır uyuturum qeene qelırım
hayırlısıı olsun gülümm sanah ola hayrolllaaa
oyle nazım rabbım en uyqun zamanda hayırlı bır evlad verır ıns

anladımmmmmmmmm....................

aferin cimcimemmmmmmmmmmmmmmmmmm

canla kullandığnız bi ovulasyon testi vamı marka olarakk :26::26::26::26::26:

inşşallhhhh canımmmm hayırlsıııı

canla kullandığnız bi ovulasyon testi vamı marka olarakk :26::26::26::26::26:

marim ben cok laboquick ovulasyon testini cok duydummmm ,cokta doru sonuc veriyomus hem netten alirsan cok uygun bi fiati varmis ben bunu tavsiye ederimmm

Son düzenleme:
tiridine tiridine tiridine bandım bedeve mi sandın para verip aldım ohh ohh :118: :118:
:118:

marim ben cok laboquick ovulasyon testini cok duydummmm ,cokta doru sonuc veriyomus hem netten alirsan cok uygun bi fiati varmis ben bunu tavsiye ederimmm

hmmm bende de oo vaaa :26::26::26: yasakımmm
ne zamn yapyozz peki onuuu :26::26::26:
malüm bende çalışcam ya artıkın işlke yapcam testlerdenn

hmmm bende de oo vaaa :26::26::26: yasakımmm
ne zamn yapyozz peki onuuu :26::26::26:
malüm bende çalışcam ya artıkın işlke yapcam testlerdenn

o cok iyi baskasini alma bence sen 28 günde bi oluyosan reglinden itibaren say 10.gün basla yapamaya..hergün ayni saatte ve 2 saat öncesinde testi yapmadan yeme ve icmeyi kes....sabah 10 ve aksam 8 e kadar bi saat ayarla kendine hergün ayni satte yapp..

valla kız:) bi de geceliklere takıntılıyımdır ki.ipek gecelikle yattımmı hele uykudan uyanamıyom.

buyrkum o kimyasal qecelık deıdqımız kımyasal qebelık yasakım dun qebelık yazcana qecelık yazmıs puripek arkadaşımızda espiriyi basmıs kımyasal qecelık dıye bırsey yok yanı anlayacaqın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…