Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

miamorem tuzlu ve eksili biseyler ya sabah yataktan kakmadan salzstange yeama parmakla sakin cikarma hamileikte zararli...insallah 12 haftaya kadar sürmezz:26:

Allahimmmmm insaaallllahhhh. hic huzur vermiyorrrr... kur ekmek aldim onu yicem sabahlari. yaaaa yasakkkcimmm cok zormussssss...(

bu liste saglam bence cikan olmaz..simdilik bi tugcem ve miamorem olmuycakk..miamoremin durumu belli zaten tugcemde diger listeye yetisirr insalalhh

ilhananzim tugce ve miamorem haric herkesi ekle sen..hesapla kac meryem suresi düsüyo hepimize listeyi bi görelimmm okumaya baslayalim hayirlisiyla

Allahimmmmm insaaallllahhhh. hic huzur vermiyorrrr... kur ekmek aldim onu yicem sabahlari. yaaaa yasakkkcimmm cok zormussssss...(

annesi kuzucuk kendini sana iyice hisettirmek istemis galibaaayeterki onun cani saolsunn yerim onu

ilhananzim tugce ve miamorem haric herkesi ekle sen..hesapla kac meryem suresi düsüyo hepimize listeyi bi görelimmm okumaya baslayalim hayirlisiyla

tatilde okurum derdim kuzum ama, ben okumaya baslasam abdestim bin kere bozulur. önümde saunaya anadan uryan girenler olacak:))) mekruh olur o sure gayri:))

tatilde okurum derdim kuzum ama, ben okumaya baslasam abdestim bin kere bozulur. önümde saunaya anadan uryan girenler olacak:))) mekruh olur o sure gayri:))

miamoremm sen hicc zorlaama yawrukusum kendini hem midende iyi degill allah razi olsun böyle demen bilem yeterlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…