- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.241
valla mııııbende kimyasal gecelik giyebilecek miyimm
yasakcitirimmm ben bu hafta yokum bana yazmayin. gelince kimdeyse sira ona okuruz insaalllah...
kelebem yarin listeyi hemen olusturalim soralim ipekim zaamanim yok derse sen yap hemen baslanilsin kizlara haber verilsinnnhesaplayalim yine listede cikmak isteyen varmi onu soralimm kactane meryem suresi düser heemn okuyalimki herkese hemen sira gelsinnn..
kız bu işler evlilikte senelere bakmıyo.bana da benden sonra evlenen ufak yeğenim giy şunu yapbunu yap derdi.ben utanırdım.
tamam miamoremmmbide sen bi iyice kendini toparla midende iyi degilmis zatenn
tamam miamoremmmbide sen bi iyice kendini toparla midende iyi degilmis zatenn
niyetimiz halıs olduktan sonra her türlü kabul olunacağı kanaatindeyim ama bu 41 meryemi 41 ayrı kişi okuyacak dediler var mı bilginiz bu konuda..
nazımmmm kimyasalını da giyersin bacakta kaldırırsın:)vallakız:)))
üc gündür cok kötü, ama bugün daha bi kötü. doktor ilac verdi ama hicc banamisin demedi. cikaramiyorum ondan mi acaba. ayy yarin o kadar saat yol nasil gececek bilmem....
üc gündür cok kötü, ama bugün daha bi kötü. doktor ilac verdi ama hicc banamisin demedi. cikaramiyorum ondan mi acaba. ayy yarin o kadar saat yol nasil gececek bilmem....
Kızlar ben çıkıyorum gözlerime bide mideme vurmaya başladı migrenim iyi hissedersem kendimi gelirim canlarımm öpüyorum hepinizii en koccamanındann
tugcem onu zeynebnurumuz dedi..herkes kendine 41 meryem suresini okusun 41 gün boyunca duasinin topluca yapalim dedi....
bende onu üseniriz yapamayabiliriz dedim böyle bi mecburiyet oluyo bu vesiyle okuyoz rabbim kabul etsin..hem ne güzel birbirimize etmis oluyozz
dikkat et miamoremmm.bazı kadınlar bu belirtileri ağır yaşar bazıları yok gibi yaşar.bebeğin için sabır.1,2 ay sonrarisk de azalır mide bulantında.yenek kokusu parfümden gibi şeylerden mı etkileniyon yoksa durduk yerede oluyor mu
Kızlar ben çıkıyorum gözlerime bide mideme vurmaya başladı migrenim iyi hissedersem kendimi gelirim canlarımm öpüyorum hepinizii en koccamanındann
tamam yasakımmm oluuu ben yaparınnn olmassa listeyii
zati 41 meryem okucaksan ta çabuk biterr Allah kabul etsin inş..
şimdi sade 41 meryem okuyozz demii ozaman pazar akşamı listemizi hazırlarıkkk olmayan çıkmak isteyenler çıkarr sontra gene okurlarrr
p.tesi başlarıkkk
Allahımm kabul etsinnn inşlahhh
kelebem sen yarin listeyi olustur.miamoremle tugcemi ekleme simdilikkk....
sadece 41 meryem suresi okuyalim insalalhhhh hizli olsunki hemen bitirelim listeyi... ipekimin listesinden yararlan istemeyenleri cikarirsin artik
yok yasakcitirimmm, kokular etkilemiyor. yemegimide yiyorum hic sorun yok. ama uyandigimdan yatincaya kadar hep bulaniyor. mahvediyor beni. hic iyi hissetmiyorummm.. cikaramiyorumda. ben eskiden de kendiligimden cikaramazdim hep parmak sokmak zorunda kalirdimm. doktorun verdigi hap hic ise yaramadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?