Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam yasakımmm oluuu ben yaparınnn olmassa listeyii
zati 41 meryem okucaksan ta çabuk biterr Allah kabul etsin inş..

niyetimiz halıs olduktan sonra her türlü kabul olunacağı kanaatindeyim ama bu 41 meryemi 41 ayrı kişi okuyacak dediler var mı bilginiz bu konuda..

tugcem onu zeynebnurumuz dedi..herkes kendine 41 meryem suresini okusun 41 gün boyunca duasinin topluca yapalim dedi....

bende onu üseniriz yapamayabiliriz dedim böyle bi mecburiyet oluyo bu vesiyle okuyoz rabbim kabul etsin..hem ne güzel birbirimize etmis oluyozz

Kızlar ben çıkıyorum gözlerime bide mideme vurmaya başladı migrenim iyi hissedersem kendimi gelirim canlarımm öpüyorum hepinizii en koccamanındann

üc gündür cok kötü, ama bugün daha bi kötü. doktor ilac verdi ama hicc banamisin demedi. cikaramiyorum ondan mi acaba. ayy yarin o kadar saat yol nasil gececek bilmem....

dikkat et miamoremmm.bazı kadınlar bu belirtileri ağır yaşar bazıları yok gibi yaşar.bebeğin için sabır.1,2 ay sonrarisk de azalır mide bulantında.yenek kokusu parfümden gibi şeylerden mı etkileniyon yoksa durduk yerede oluyor mu

üc gündür cok kötü, ama bugün daha bi kötü. doktor ilac verdi ama hicc banamisin demedi. cikaramiyorum ondan mi acaba. ayy yarin o kadar saat yol nasil gececek bilmem....

insalalh uzun sürmez senin bulantilarin miamorem cogunlukla 12 haftaya kadar devam ediyo bi baslarsa..:26:bari tuzlu limonlu biseyler ye:26:

şimdi sade 41 meryem okuyozz demii ozaman pazar akşamı listemizi hazırlarıkkk olmayan çıkmak isteyenler çıkarr sontra gene okurlarrr
p.tesi başlarıkkk
Allahımm kabul etsinnn inşlahhh

yok yasakcitirimmm, kokular etkilemiyor. yemegimide yiyorum hic sorun yok. ama uyandigimdan yatincaya kadar hep bulaniyor. mahvediyor beni. hic iyi hissetmiyorummm.. cikaramiyorumda. ben eskiden de kendiligimden cikaramazdim hep parmak sokmak zorunda kalirdimm. doktorun verdigi hap hic ise yaramadii

Kızlar ben çıkıyorum gözlerime bide mideme vurmaya başladı migrenim iyi hissedersem kendimi gelirim canlarımm öpüyorum hepinizii en koccamanındann

ii uykular hancekimmm :26::26::26:
çok yomuşun sen kendin belliii :26::26::26:
sabaha görüşürzz bebemm Allah rahatlık versnnn

tamam yasakımmm oluuu ben yaparınnn olmassa listeyii
zati 41 meryem okucaksan ta çabuk biterr Allah kabul etsin inş..

kelebem sen yarin listeyi olustur.miamoremle tugcemi ekleme simdilikkk....

sadece 41 meryem suresi okuyalim insalalhhhh hizli olsunki hemen bitirelim listeyi... ipekimin listesinden yararlan istemeyenleri cikarirsin artik

şimdi sade 41 meryem okuyozz demii ozaman pazar akşamı listemizi hazırlarıkkk olmayan çıkmak isteyenler çıkarr sontra gene okurlarrr
p.tesi başlarıkkk
Allahımm kabul etsinnn inşlahhh

kelebem yarin hazirlayamazmisin listeyi heemen baslayalim ya

kelebem sen yarin listeyi olustur.miamoremle tugcemi ekleme simdilikkk....

sadece 41 meryem suresi okuyalim insalalhhhh hizli olsunki hemen bitirelim listeyi... ipekimin listesinden yararlan istemeyenleri cikarirsin artik

tamam yasakımmm

miamorem tuzlu ve eksili biseyler ya sabah yataktan kakmadan salzstange yeama parmakla sakin cikarma hamileikte zararli...insallah 12 haftaya kadar sürmezz:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…