Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tugcem ipekin dualari bitti ama bu sefer 41 yasin ve 41 meryem kizlara cok geldi galiba sadece 41 meryem suresi ile devam edecezzyarin yeni liste olusturup nasipse ilhanaza basliycaz 41 meryemi hemen bitirip hepimize okuycaz hizlica insalalhh

banamııııı
çok teşekür ederimmmm yawww çok duygulandımmmm

saol cimcimemmyaw gerci cocugu olupta kendini yalniz hisseden anneler babalarda var yaslilar yurduna birakiyolarr bayramda bile ziyarete gitmeyen bi dolu evlat var yeterki rabbim hayirlisindan versinn

banamııııı
çok teşekür ederimmmm yawww çok duygulandımmmm

kelebem sirada sen varsin insalah herkese okunacak yari birakmak yok kimsenin hakki kimseye gecmesin..hani kimse söyle düsünmesin listenin basindakiler sansli onlara okunacakta listenin sonundakilere okunmaz gibi ..öyle olmayacak insalalh herkese rabbim izin verirse okunacak okumaliyizda

saol cimcimemmyaw gerci cocugu olupta kendini yalniz hisseden anneler babalarda var yaslilar yurduna birakiyolarr bayramda bile ziyarete gitmeyen bi dolu evlat var yeterki rabbim hayirlisindan versinn
öyle yasakım ama ben sizin hayırlı evladınız olacam inş :))) ölene kadar bu topikde olmaya devam edek yaaaa ben sizleri çok sevdım
herkese iyi aksamlarrrrr.... midem cokkkkkkk kötüüüü(

sanada canım benım . oyh kıyamam quzum yaaaaaaaaaa

bende herkese okucamm Allahım ömür versinnn yeterki rabbimmm
zaten çok mutlu olurmmm okudukçaaa
içim huzur dolyooo

tugcem ipekin dualari bitti ama bu sefer 41 yasin ve 41 meryem kizlara cok geldi galiba sadece 41 meryem suresi ile devam edecezzyarin yeni liste olusturup nasipse ilhanaza basliycaz 41 meryemi hemen bitirip hepimize okuycaz hizlica insalalhh

niyetimiz halıs olduktan sonra her türlü kabul olunacağı kanaatindeyim ama bu 41 meryemi 41 ayrı kişi okuyacak dediler var mı bilginiz bu konuda..

kızlar benim karnım açıkdı bir sandviç yapıp qelıyım kendıme müsade edersniz

bende herkese okucamm Allahım ömür versinnn yeterki rabbimmm
zaten çok mutlu olurmmm okudukçaaa
içim huzur dolyooo

kelebem yarin listeyi hemen olusturalim soralim ipekim zaamanim yok derse sen yap hemen baslanilsin kizlara haber verilsinnnhesaplayalim yine listede cikmak isteyen varmi onu soralimm kactane meryem suresi düser heemn okuyalimki herkese hemen sira gelsinnn..

yasakcitirimmm ben bu hafta yokum bana yazmayin. gelince kimdeyse sira ona okuruz insaalllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…