- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.221
tugcem ipekin dualari bitti ama bu sefer 41 yasin ve 41 meryem kizlara cok geldi galiba sadece 41 meryem suresi ile devam edecezzyarin yeni liste olusturup nasipse ilhanaza basliycaz 41 meryemi hemen bitirip hepimize okuycaz hizlica insalalhh
yaw yanlız deqılsınız sıze bırsey olursa ben hepınızın ruhuna yasin suresıde vakıa süreside okurum bu topiqin en kucuqu cımcımesı benım hepinizde benden buyuksunuz bende sızın evladınız sayılırım aalalalala ben ederım dua merak etmeyın
bak sen benım dedıqımı yap pıjamanı qıyıyormus qbı dusun ama o elbısenı qıy cıkben oyle yapdım
banamııııı
çok teşekür ederimmmm yawww çok duygulandımmmm
herkese iyi aksamlarrrrr.... midem cokkkkkkk kötüüüü(
10 ay olcak işteee :44::44::44::44:
öyle yasakım ama ben sizin hayırlı evladınız olacam inş :))) ölene kadar bu topikde olmaya devam edeksaol cimcimemmyaw gerci cocugu olupta kendini yalniz hisseden anneler babalarda var yaslilar yurduna birakiyolarr bayramda bile ziyarete gitmeyen bi dolu evlat var yeterki rabbim hayirlisindan versinn
kelebem sirada sen varsin insalah herkese okunacak yari birakmak yok kimsenin hakki kimseye gecmesin..hani kimse söyle düsünmesin listenin basindakiler sansli onlara okunacakta listenin sonundakilere okunmaz gibi ..öyle olmayacak insalalh herkese rabbim izin verirse okunacak okumaliyizda
anaaaa daha tazecik miş yaa nazım normal ozaman.5,6 aya kadar sen bize burdan taktikler yazarsın:)
öyle yasakım ama ben sizin hayırlı evladınız olacam inş :))) ölene kadar bu topikde olmaya devam edekyaaaa ben sizleri çok sevdım
sanada canım benım . oyh kıyamam quzum yaaaaaaaaaa
tugcem ipekin dualari bitti ama bu sefer 41 yasin ve 41 meryem kizlara cok geldi galiba sadece 41 meryem suresi ile devam edecezzyarin yeni liste olusturup nasipse ilhanaza basliycaz 41 meryemi hemen bitirip hepimize okuycaz hizlica insalalhh
anaaaa daha tazecik miş yaa nazım normal ozaman.5,6 aya kadar sen bize burdan taktikler yazarsın:)
yaw tam tersi olmaz mı siz sonucda tecrübesi sahibisinizyaniii
bende herkese okucamm Allahım ömür versinnn yeterki rabbimmm
zaten çok mutlu olurmmm okudukçaaa
içim huzur dolyooo
kelebem sirada sen varsin insalah herkese okunacak yari birakmak yok kimsenin hakki kimseye gecmesin..hani kimse söyle düsünmesin listenin basindakiler sansli onlara okunacakta listenin sonundakilere okunmaz gibi ..öyle olmayacak insalalh herkese rabbim izin verirse okunacak okumaliyizda
kızlar benim karnım açıkdı bir sandviç yapıp qelıyım kendıme müsade edersniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?