Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saqol quzum inş en kısa surede quzel habelerini hepımızın quzel haberlerını alırız

selam hanımlar bana yardımcı olun lütfen!!!!... reglim düzensiz ...tahminen reglime 3 gun kala, ufaktan kanama yasadım fazla degıl ama damla damlada degıl bır pecete kadar ama ıcınde sarımsı akıntı vardı...düşünüorum ki acaba hamılemıydm düştümü kii .cunku bu olaydan once 10 dk once karnıma anı darbe aldım acaba neden olmustur yardım edın cevap atın lütfen ağlıcam hee :'(

Uzulme canim biz birbirimize destek olacaz insallah uzulme kiz senden burda coook var canmmm benim bu yolda hep beaberiz

selam hanımlar bana yardımcı olun lütfen!!!!... reglim düzensiz ...tahminen reglime 3 gun kala, ufaktan kanama yasadım fazla degıl ama damla damlada degıl bır pecete kadar ama ıcınde sarımsı akıntı vardı...düşünüorum ki acaba hamılemıydm düştümü kii .cunku bu olaydan once 10 dk once karnıma anı darbe aldım acaba neden olmustur yardım edın cevap atın lütfen ağlıcam hee :'(

karnına nasıl bi darbe yedin ki...

hic bisi anlamadim ne darbesi??

yaw ne desem bilemedimki anlaamdin aslinda .kanama cokmu geldi darbeden sonra az geldiyse öyle bebek kaybedilmzki bi kac damla kanla simdi varmi hamilleik :44::44::44::44::44:

ilhananzimm kiz cevap bekliyom yazsana sen bugün ne okudunn yawwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…