- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.381
herkese iyi geceler
benm surelerimmi okumuş herkes
özellikle kendimi sona bırakmıştım hem bağışlamak için hem kalan miktarları bilmek için
sonraki şekli nasıl devam eder onu bi yasakm ilhanazm kızçeler bi konuşulsun ona göre :99::99::99::99:
emek verip de dua eden herkese mislini nasip etsin yüce rabbim Amin ...
kız ermeneği biliyon mu
Selam hanimlar;
Hepimizin istediği sağlıklı, hayırlı, evimizin ve ailemizin neşesi olacak bir bebek...
Bu güne kadar çok ay saydım haziran temmuz ağustos.....ekim kasım ....ocak şubat, çok kür denedim, okuduğum her yeni bilgiyi uygulamaya çalıştım.
Çalışacağım da çünkü bu istek benim vazgeçebileceğim bir hayal değil.
Allah ın izniyle hangi ay olursa olsun burada bebeğimi sabırla bekleyeceğim...
Bu yolda benimle birlikte günlerini saymak isteyen herkesi topiğime beklerim.
Bilgi alışverişinde bulunalım, uyguladığımız kür ve metodları paylaşalım, birbirimize umut aşılayalım, batları sayalım, takılıp tökezlediğimiz moralimizin düştüğü yerde birbirimizin elinden tutalım istiyorum...
Haydi bu ilk topiğimdir, hayırlı uğurlu olsun hepimize hayal ettiğimiz bebeği getirsin.....
Bu yolculukta hepimize şans diliyorum
Sevgi yumağı topiğimizin çıtır anne adayları:
Güzel Haberin Tarihi --------- Anne Adayı --------- Bebeğin Cinsiyeti------------ Doğum Tarihi
1. 08.02.2013------------------- loori------------------------ ----------------
2. 20.02.2013------------------- nuarin-------------------- ----------------
3. 21.02.2013------------------- miamore------------------- ---------------
4. 22.02.2013------------------- FHM---------------------- -----------------
5. 04.03.2013------------------- pazartesisevmez------------------ ----------------
6. 05.03.2013------------------- hopefor---------------------- ----------------
aladımmm yasakımm sen bi sölee fazla okumuş olcaz ozamann
bilmemmi annem ermenek li.. Her yaz oradayizzz...
Uzulme canim biz birbirimize destek olacaz insallah uzulme kiz senden burda coook var canmmm benim bu yolda hep beaberiz
selam hanımlar bana yardımcı olun lütfen!!!!... reglim düzensiz ...tahminen reglime 3 gun kala, ufaktan kanama yasadım fazla degıl ama damla damlada degıl bır pecete kadar ama ıcınde sarımsı akıntı vardı...düşünüorum ki acaba hamılemıydm düştümü kii .cunku bu olaydan once 10 dk once karnıma anı darbe aldımacaba neden olmustur yardım edın cevap atın lütfen ağlıcam hee :'(
selam hanımlar bana yardımcı olun lütfen!!!!... reglim düzensiz ...tahminen reglime 3 gun kala, ufaktan kanama yasadım fazla degıl ama damla damlada degıl bır pecete kadar ama ıcınde sarımsı akıntı vardı...düşünüorum ki acaba hamılemıydm düştümü kii .cunku bu olaydan once 10 dk once karnıma anı darbe aldımacaba neden olmustur yardım edın cevap atın lütfen ağlıcam hee :'(
karnına nasıl bi darbe yedin ki...
bilmemmi annem ermenek li.. her yaz oradayizzz...
aa ben orda ki m.y o şimdi üniversite olmuş gerçi.ilk orda okudum.sonra konyaya geçiş yaptıydım
hic bisi anlamadim ne darbesi??
ermenekli çolak soyadları bılın mı
hic bisi anlamadim ne darbesi??
omuz çarptı hafif agrı grdi sanıyelık ağro sonra gecti..10 15 dk snra kan geldi
annem bilir. ben cok kimseyi tanimam. giderim yazlari yerim yerim yerim gelirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?