Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabah yasin okudumdu aklamda meryem süresini okudmmdu yazdımmm :26::26::26::26:
hatta sabalan yasinimi okudm akşamda meruyemleri okucam dedim diii :26::26::26:

yaw taamam ozaman ben onu okudum ipekime mesaj atmistimmmm yine emin olmak icin sordum tamam sana simdik ikide meryem suresi ekleencekkk ipekimin listesi bitiyo sükürrr

ahahahahahah, her yönden:))) yaaa karabiber yaaa cemo ya git de bi bicak arasi yiyiver benim iciinnn:))

havzan tercihimdi oranın kı daha quzel olur . bıraz once yıdım zaten canın cekmesın un bızımkı etlıekmek yaptrdı kaldıydı ıkı dene onu yıdım

Son düzenleme:
ilhananzimm kiz cevap bekliyom yazsana sen bugün ne okudunn yawwwwww
kociş geldi beyawww kısa süreli koptumm duu
saba 2 yasin okudumm akşamda meryemi okudumm
dedim ya ben okucam bana yaz diee :26::26::26:

özel olarak merak ettiğim bişi yok aslında ama yaşınız kaç görüntünüz nasıl bişi

hadi ya.... geç mi kaldım

:)))) ben 37 yasindayimmm.. 70 kiloyum, 1.63 boyum var. hamileleigimin 7 inci ayindan itibaren yuvarlanarak yürücem yarismaya almanya dan katiliyorum, yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim:)))

yaw ne desem bilemedimki anlaamdin aslinda .kanama cokmu geldi darbeden sonra az geldiyse öyle bebek kaybedilmzki bi kac damla kanla simdi varmi hamilleik :44::44::44::44::44:

az geldi ama bır avuc boyu kadar...hamılelık varmı yokmu bılmıorum ki bende regl donemınden sonra test yapacaktım reglımede3 gun vardı

sabah yasin okudumdu aklamda meryem süresini okudmmdu yazdımmm :26::26::26::26:
hatta sabalan yasinimi okudm akşamda meruyemleri okucam dedim diii :26::26::26:

ipekim sana mesaj attiklarim hep doru yalniz bi ilhanzimda kafam karisti yasin okudumu okumadimi diyeee..:44::44::44::44:lloori hic gelmedi bugün yarin gelir insalalhh baskada eksik yok bildigim kadariylaaaa

işte oldu böle tamamdır yasakım, looriden haber gelirse yarın bakarız, olmazsa zaten ben 3 yasin 4 meryemle bu işşi yarın bitiriyorm ilhanazım ve senin sayenizde ve bütün kızçelerimizin emeğiyle tamamladık çok şükür yarn tüpbebkmerk görüşmem var .. ordan gelince okurum ben hayırlısıyla sonra da bağışlamasını yaparım inşallah, sonraki dualar nasıl olcak bi onları konuşup kararlaşsa da iyi olmazmı quzumm

az geldi ama bır avuc boyu kadar...hamılelık varmı yokmu bılmıorum ki bende regl donemınden sonra test yapacaktım reglımede3 gun vardı

bi reglini bekle canimmm ve test yap ama sunu söylüm öyle düsükte az kan gelmez regl gibi kanama olur en azindan simdikte bisey yokmus zaten korma sennnn .

Son düzenleme:
:)))) ben 37 yasindayimmm.. 70 kiloyum, 1.63 boyum var. hamileleigimin 7 inci ayindan itibaren yuvarlanarak yürücem yarismaya almanya dan katiliyorum, yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim:)))

o değilde hamilelerin ördek gibi yürümesine bayılıyorum.. paytak paytak....... caddede felan gördüğümde yüzümde tebessüm beliriyo her zaman.. kadının en tatlı hali bence....

.Saolun kızlar hoşbuldum saolun şımartmayın beni yaaaaa
ben bu kadar ilgiye gelemem vallaa şımarırım sonaaaaaa

puffffffffffffff
neyse kendi kendime kopim bari

bi güzellik yapsna gece benle kalsana kitabına uydur gel uysada uymasaaaadaaaaaaaaaaaaaa 363636363636

yaş 20
kilo 48(sıkıntılardan önce 60 kıloydum ne quzel şimdi kuru bişi oldum)
boy 1,65
2 aydır cocuk denemesı yapıyorum yarın bat qunum buqun test yapdım ama neqatıf cıkdı yarın ola hayrola dıdım bnde
mamutumu pek bır severım kızlar sıkıldılar mahmutuma olan sevqımı anlatmakdan
bu topıqın en kucuqu ve cımcımesıyım fenada cadısıyım ıkı dk rahat durmam kocama karsı seksılıkde1 numarayımdır :d manyak bısıyımdır kara qozluyumdur saçlarım sıyahdı ama boyadım kızıl oldum . tam 1 senedırde kapalıyımdır

sen hangi şehirdesin.... yani hangi tüp bebek merkeziyle görüşcen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…