Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw taamam ozaman ben onu okudum ipekime mesaj atmistimmmm yine emin olmak icin sordum tamam sana simdik ikide meryem suresi ekleencekkk ipekimin listesi bitiyo sükürrr

Allah kabuletsinnn canımmmm

rabbim kabul etsin ipekimmmmmm

rabbim önünüze hep kolayliklar cikarsin önünüzde hic bi engel kalmasinn inslalah yawrunuz bi an önce gelsinnn

bi reglini bekle canimmm ve test yap ama sunu söylüm öyle düsükte az kan gelmez regl gibi kanama olur en azindan simdikte bisey yokmus zaten korma sennnn .

tşkr ederim cnm ama sanki regl olucam gbi his var içimde hayırlısı bakalım...peki ne kadar kan gelır düşükte hem ilk aylardaki düşükle aynı boyuttamı oluor kanama kısaca kanama ne kadar gelıyor :)

sen benim gibi manyak cıktın ha

vayy kızıl bombasın demek.....
bende forumda değilde gerçek hayatta kocama olan düşkünlüğümle biliniyorum...

benim de mustafam var bi tane.. nam-ı diğer paşam...

ah canımm Allah yardımcın olsunnn inşallahhh

tşkr ederim cnm ama sanki regl olucam gbi his var içimde hayırlısı bakalım...peki ne kadar kan gelır düşükte hem ilk aylardaki düşükle aynı boyuttamı oluor kanama kısaca kanama ne kadar gelıyor :)

vala ben kücük düsük yaptim reglden bilem fazla kanamam geldi karnimda cok agrimisti 3 gün boyunca öyle az bi kanamayla düsük olmazki kücükte olsa

maşşallh cimcimeme

vayy kızıl bombasın demek.....

benim de mustafam var bi tane.. nam-ı diğer paşam...

bu cumlenı anlamadım tuqcecım ?

yaw taamam ozaman ben onu okudum ipekime mesaj atmistimmmm yine emin olmak icin sordum tamam sana simdik ikide meryem suresi ekleencekkk ipekimin listesi bitiyo sükürrr

tamam canm son hali 1642 de herkesin emeğine sağlık

sen hangi şehirdesin.... yani hangi tüp bebek merkeziyle görüşcen???

ist anadolu, şimdilik ön araştırma ve bilgi edinmeye çalışyrum, eurofertile gidicem konuşmaya, henüz önceki aşamalardaym ama bilgi almak istiyorum yinede.. inşallah bilgi almakla kalırım da işlem yapmaya gerek kalmaz cannm .. sen nerdensin ???

rabbim kabul etsin ipekimmmmmm

rabbim önünüze hep kolayliklar cikarsin önünüzde hic bi engel kalmasinn inslalah yawrunuz bi an önce gelsinnn

amin canım güzel kızcelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…