- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.441
yaw taamam ozaman ben onu okudum ipekime mesaj atmistimmmm yine emin olmak icin sordumtamam sana simdik ikide meryem suresi ekleencekkk ipekimin listesi bitiyo sükürrr
işte oldu böle tamamdır yasakım, looriden haber gelirse yarın bakarız, olmazsa zaten ben 3 yasin 4 meryemle bu işşi yarın bitiriyormilhanazım ve senin sayenizde ve bütün kızçelerimizin emeğiyle tamamladık çok şükür yarn tüpbebkmerk görüşmem var .. ordan gelince okurum ben hayırlısıyla sonra da bağışlamasını yaparım inşallah, sonraki dualar nasıl olcak bi onları konuşup kararlaşsa da iyi olmazmı quzumm
bi reglini bekle canimmm ve test yap ama sunu söylüm öyle düsükte az kan gelmez regl gibi kanama olur en azindan simdikte bisey yokmus zaten korma sennnn .
.saolun kızlar hoşbuldum saolun şımartmayın beni yaaaaa
ben bu kadar ilgiye gelemem vallaa şımarırım sonaaaaaa
puffffffffffffff
neyse kendi kendime kopim bari
bi güzellik yapsna gece benle kalsana kitabına uydur gel uysada uymasaaaadaaaaaaaaaaaaaa 36 36 36 36 36 36
evettuqcem heopımız qorduk ben melekım le nazımı qormedım bır
ben kendfimmm geldimm marimmmm
yaş 20
kilo 48(sıkıntılardan önce 60 kıloydum ne quzel şimdi kuru bişi oldum)
boy 1,65
2 aydır cocuk denemesı yapıyorum yarın bat qunum buqun test yapdım ama neqatıf cıkdı yarın ola hayrola dıdım bnde
mamutumu pek bır severım kızlar sıkıldılar mahmutuma olan sevqımı anlatmakdan
bu topıqın en kucuqu ve cımcımesıyım fenada cadısıyım ıkı dk rahat durmam kocama karsı seksılıkde1 numarayımdır :d manyak bısıyımdır kara qozluyumdur saçlarım sıyahdı ama boyadım kızıl oldum . tam 1 senedırde kapalıyımdır
işte oldu böle tamamdır yasakım, looriden haber gelirse yarın bakarız, olmazsa zaten ben 3 yasin 4 meryemle bu işşi yarın bitiriyormilhanazım ve senin sayenizde ve bütün kızçelerimizin emeğiyle tamamladık çok şükür yarn tüpbebkmerk görüşmem var .. ordan gelince okurum ben hayırlısıyla sonra da bağışlamasını yaparım inşallah, sonraki dualar nasıl olcak bi onları konuşup kararlaşsa da iyi olmazmı quzumm
su an kaanama ne yoksa korkma
tşkr ederim cnm ama sanki regl olucam gbi his var içimde hayırlısı bakalım...peki ne kadar kan gelır düşükte hem ilk aylardaki düşükle aynı boyuttamı oluor kanama kısaca kanama ne kadar gelıyor :)
bende seni göemdimmmm canımmm beaaa :26::26::26::26: istersenn görüşekkk
yaş 20
kilo 48(sıkıntılardan önce 60 kıloydum ne quzel şimdi kuru bişi oldum)
boy 1,65
2 aydır cocuk denemesı yapıyorum yarın bat qunum buqun test yapdım ama neqatıf cıkdı yarın ola hayrola dıdım bnde
mamutumu pek bır severım kızlar sıkıldılar mahmutuma olan sevqımı anlatmakdan
bu topıqın en kucuqu ve cımcımesıyım fenada cadısıyım ıkı dk rahat durmam kocama karsı seksılıkde1 numarayımdır :d manyak bısıyımdır kara qozluyumdur saçlarım sıyahdı ama boyadım kızıl oldum . tam 1 senedırde kapalıyımdır
vayy kızıl bombasın demek.....
bende forumda değilde gerçek hayatta kocama olan düşkünlüğümle biliniyorum...
benim de mustafam var bi tane.. nam-ı diğer paşam...
vala ben kücük düsük yaptim reglden bilem fazla kanamam geldi karnimda cok agrimisti 3 gün boyuncaöyle az bi kanamayla düsük olmazki kücükte olsa
yok ama regl olcam gbi hisedıorum
tşkr ederim cnm ya içim rahatladı sevıorum sizi:)
yaw taamam ozaman ben onu okudum ipekime mesaj atmistimmmm yine emin olmak icin sordumtamam sana simdik ikide meryem suresi ekleencekkk ipekimin listesi bitiyo sükürrr
sen hangi şehirdesin.... yani hangi tüp bebek merkeziyle görüşcen???
rabbim kabul etsin ipekimmmmmm
rabbim önünüze hep kolayliklar cikarsin önünüzde hic bi engel kalmasinn inslalah yawrunuz bi an önce gelsinnn
marim bi yere kaybolma yaw sen bize lazimsinnnn
more bura nerene yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?