Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende forumda değilde gerçek hayatta kocama olan düşkünlüğümle biliniyorum...
bu cumlenı anlamadım tuqcecım ?

şimdi senin mahmutuna olan sevgini burdaki arkadaşlar bende dahil biliyoruz ya hani.. allah nazarlardan saklasın...

benim paşamdan da burdaki arkadaşlara bahsetmedim ama okuldaki apartmandaki arkadaşlarım bilir demek istedim...

simdik yarinki listeyi söyle anlatim .kizlarla biraz konustukk bugünn 2 yasin 2 meryem suresi cok geliyo galiba liste gec bitiyo hizlanmasi icin sadece 41 meryem suresi okuycaz artik.....sirada ilhanzimiz var en az 3 günde hizlica bitirip herkese sira gelsin istiyozz.ondan sonra yasine gecelimm öyle daaha kolay olur diye düsündükk..

bide listeyi yapacakmisin zaamanin varmi eger zorlaniyosan ilhanzimizda yapabilir bi sormak istedimmm

kizlarrrr herkese iyi geceler, sabah erken yola cikacagiz insaalllah... haftaya cumartesi aksami nasipse yine buradayim, yada oralarda internet bulursam yine giererim... cok öptümm hepiniz Allah a emanet olunnnnn

kizlarrrr herkese iyi geceler, sabah erken yola cikacagiz insaalllah... haftaya cumartesi aksami nasipse yine buradayim, yada oralarda internet bulursam yine giererim... cok öptümm hepiniz Allah a emanet olunnnnn

miamorem kendine ve findigimiza dikkat etttt..iyi yolculuklarrrrr

hayirlisyla gidin hayirlisiyla gelinnnnninslalahh yine ses verebilirsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…